Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jenže já jsem mu to už psala, co mě mrzí a tak a žádná reakce. Proto to pro mě ztratilo dál smysl..
psala jsem ti ze nezalezi na reakci ale na tom ze zmenime tvuj pohled jestli to neudelas tak ten vztah rosekas ty
@renda81 píše:
Zakladatelko, zkus mu důvěřovat, nebo máš pocit že nemůžeš nebo tvoji důvěru zklamal? kolik je tobě i jemu? chápu tě on si trajdá, ty dítě, práci, domácnost, on chlap nemá rád kontrolování kde je, kam jde, kdy se vrátí - výslech
Ano, nemám důvod mu věřit.. v čemkoli jsem mu věřila, tak mě zradil a poslední dobou si přijdu akorát jako dojná kráva na peníze a kuchařka a pradlena, abych nezapoměla. Ale to by byla další kapitola na celou noc.. Zkrátím to, pokud to jde..
Abychom umořili jeho dluhy, vypověděla jsem stavebko a peníze mu půjčila napůl s mým otcem, jemu měsíčně peníze splácí (okolo 250.tisíc) a najednou se dozvím jak vykládá že vyhrál 200.000 v ruletě holkám kolem patnáctky, se kterými si psal na ICQ, které si založil na mém notasu!!
Několikrát nalezený dobíjecí kupony na telefony. Co mu za to ukazují, kozy???
Je toho tolik…a já už prostě nemám sílu…už toho ponížení bylo dost…
@plzakova21 ona ale pomoct nechce, ona nechce na ničem pracovat.
Všem kteří můj koment chápou díky ![]()
@Táta Pavel píše:
Jde mi o totéž, i když už se mi zavírají oči. Rád bych, kdyby se zakladatelka odřízla od svého rozhodnutí a začala pracovat spíše na sobě než na rozbíjení vztahu. První krok udělala, přiznala si psychickou závislost na něm. Fajn. Jako druhé by si měla ujasnit, zda je schopna tuhle závislost sama řešit nebo zda potřebuje odbornou pomoc. Já se kloním k možnosti druhé.
Zakladatelko, teď čti pořádně: máš problém. Pokud teď ten vztah rozbiješ, napácháš zbytečnou škodu hlavně na dítěti, a v dalším vztahu budeš ve stejné průšvihu. Já nevím, jestli ten tvůj stojí za to o vztah zabojovat, tak ti doporučuju, abys o ten vztah zabojovala ne pro něj, ale pro sebe. Využij této krize k tomu, abys zapracovala na sobě. A až si budeš jistá, že ses psychicky srovnala, že tě to někam posunulo, pak teprve rozhoduj o budoucnosti vašeho vztahu. Pokud ho i tak nezachráníš, pak do nového budeš vstupovat připravenější ho zvládnout. Rozumíš mi? Využij tu krizi ke svému růstu.
Souhlas absolutní. zakladatelko jde taky o to, aby ses v tom nemotala jak křeček v kolotoči. Zastav to a nadechni se, pak znova a pak přinejhorším jednej. Jinak hrozí, že až s prodlevou zjistíš, že to ho.vno smrdí z tvojí kapsy, i z tvojí a zas si najdeš chlápka, kterej ti to potvrdí a pořád do kola. Tak tu vzteklou energii využij, ve svůj prospěch, se porvi o rodinu.
@K-Black píše:
@plzakova21 ona ale pomoct nechce, ona nechce na ničem pracovat.Všem kteří můj koment chápou díky
Máš pravdu…asi už nechci… chci normálního, fér chlapa, který si mě bude aspon z 10% vážit…
@K-Black píše:
@plzakova21 ona ale pomoct nechce, ona nechce na ničem pracovat.Všem kteří můj koment chápou díky
ja to vidim at napise kolik jim je hodne by nam to pomohlo s ni mluvit a by byla schopna slyset
@stazinka09 píše:
Souhlas absolutní. zakladatelko jde taky o to, aby ses v tom nemotala jak křeček v kolotoči. Zastav to a nadechni se, pak znova a pak přinejhorším jednej. Jinak hrozí, že až s prodlevou zjistíš, že to ho.vno smrdí z tvojí kapsy, i z tvojí a zas si najdeš chlápka, kterej ti to potvrdí a pořád do kola. Tak tu vzteklou energii využij, ve svůj prospěch, se porvi o rodinu.
Obávám se rodina jsem já a malá… rodina se nesráží a neponižuje.. přinejhorším nezapírá..
@stazinka09 píše:
dekuju za pomoc
@Anonymní píše:
Nebudu tady poslouchat kecy, jak jsem tlustá a hnusná!!
Vzhledově jsem teda nadmíru spokojená se sebou!!
prosím tě hlavně klid.. nikdo ti tu nic takovýho neřekl - špatně čteš.
@Anonymní píše:
Obávám se rodina jsem já a malá… rodina se nesráží a neponižuje.. přinejhorším nezapírá..
ať se ti to líbí nebo ne rodina je i on a bude i když mu dáš vale, tím se v podstatě nic moc neřeší. Prostě jste rodiče, kapišto? Mě to přijde boj o to, jaká rodina jste nebo budete.
Hele krom vzteku a ponížení, co tam máš dál, co cítíš?
@Anonymní píše:
Máš pravdu…asi už nechci… chci normálního, fér chlapa, který si mě bude aspon z 10% vážit…
OK, svůj názor jsem ti napsal, je na tobě, jak s tím naložíš. Držím palce vaší princezně. Doufám, že z ní neuděláš šíleně smutnou princeznu.
@stazinka09 píše:
ať se ti to líbí nebo ne rodina je i on a bude i když mu dáš vale, tím se v podstatě nic moc neřeší. Prostě jste rodiče, kapišto? Mě to přijde boj o to, jaká rodina jste nebo budete.Hele krom vzteku a ponížení, co tam máš dál, co cítíš?
Nepochopení..ponížení..vztek - to už jsi zmínila..
@Anonymní píše:
já si to myslela
a diskuze byla založena spíš za účelem vyvztekat se, zanadávat si a politovat se. A je to v naprostém pořádku, vypustit emoce. Ovšem neodpustím si poznámku, aby jsi zašla k odborníkovi, protože i když si odmyslím, že jsi opravdu hodně naštvaná a kopeš kolem sebe, máš vztek. Tak uplně v pořádku nejsi, a ten doktor ti pomůže, ukáže ti v čem ubrat ![]()
Anonymní, neber to ve zlem, ale vzdyt ty se chovas jak 15-ti leta stihacka, a pokud nezmenis sve jednani tak si ani fer chlapa najit nemuzes, kazdy driv nebo pozdeji bude chtit utect diky tvemu chovani.Boze holka delej neco ze sebou, me tvoje jednani neprijde v poradku…
@Tom-Jerry píše:
Anonymní, neber to ve zlem, ale vzdyt ty se chovas jak 15-ti leta stihacka, a pokud nezmenis sve jednani tak si ani fer chlapa najit nemuzes, kazdy driv nebo pozdeji bude chtit utect diky tvemu chovani.Boze holka delej neco ze sebou, me tvoje jednani neprijde v poradku…
Ano udělám, zbavim se koule u nohy!