Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jen nechápu proč to neřekne. Že si nezasloužím ani tolik, aby mi řekl, že o nás nestojí??
Za nějakých 14hodin si nenajde čas na jednu sms??Nevím, asi není co dál řešit..
Je co řešit, omluv se mu za tu smsku a až se vrátí, seberte se a padejte do rodinný poradny. Jinak zasloužíš na holou
![]()
@Anonymní píše:
Takže mám být poslušná ženuška, nechat ho si někde celé noci užívat a hledět si svého??
je na pracovní akci ne? nebo chlastá a užívá si doopravdy každou noc?
proč poslušná ženuška? co třeba samostatná a nezávislá co si umí udělat program když je muž pryč?
@Anonymní píše:
Svoje dítě živím bez problémů.
je to VAŠE dítě…
Aha. Tak to fakt nechci. Už chápu proč je tolik chlapů nevěrných, když ženský doma dřepí a dělají si svoje..
Jen jsem se chtěla svěřit a myslela jsem, že se vypovídám, něco vyřeším..
ne že tu budu bulet a budu na vše sama ![]()
@jdukolem píše:…," řekl teoretik. Praxe je poněkud odlišná. Kde nic není, ani exekutor nebere.
alimenty jsou pro dítě má na ně nárok takže prrr
Kapku hysterka, ne?
Jestli z nezvedání telefonu hned vyvozuješ nějakou šukačku, tak teda upřímnou soustrast, až budete od sebe a budeš mít jistotu, že má novou ženskou - se z těch představ zblázníš…
@Anonymní píše:
Takže mám být poslušná ženuška, nechat ho si někde celé noci užívat a hledět si svého??
Jenom technická otázka, nepila jsi náhodou něco? Panáka třebas?
@Táta Pavel píše:
Je co řešit, omluv se mu za tu smsku a až se vrátí, seberte se a padejte do rodinný poradny. Jinak zasloužíš na holou![]()
@Anonymní píše:
Jenom kdybych já mu dala malou a psa a řekla čau, jedu si chlastat na víkend.
Tak to udělej ![]()
@Anonymní píše:
Alimenty nechci!! Nechci po něm nic, já jsem zajištěná, při RD pracuju, v tomhle problem nevidím.
ano, byl to pro tebe takový trubeček, jakmile jsi soběstačná, tak vykopnout před úl na mráz
Jen najít nějakou vhodnou záminku, to není jen tak ![]()
@Anonymní píše:
Aha. Tak to fakt nechci. Už chápu proč je tolik chlapů nevěrných, když ženský doma dřepí a dělají si svoje..
Jen jsem se chtěla svěřit a myslela jsem, že se vypovídám, něco vyřeším..ne že tu budu bulet a budu na vše sama
Hele, zcela vážně, máš problém. Ty sama se sebou máš problém a neumíš ho řešit. Skutečně se nejdříve obrať na odborníky, třeba budeš mít štěstí a pomohou ti. Pokud se dokážeš sama o sebe i dítě postarat, je vždy dost času na radikální řez. A vždycky je lepší, když k rozchodu dojdete dohodou, ne tím, že jeden druhého vykopne. Bez JEHO dítěte.
@Táta Pavel píše: …," řekl teoretik. Praxe je poněkud odlišná. Kde nic není, ani exekutor nebere.
no já jsem praktik a hlavně nemám ráda ty řeči - JÁ nic nechci JÁ si SVOJE dítě uživím sama.. počítám pokud je pán na pracovní akci tak púráci má tudíž příjem..
@zuzouš píše:
Tak to udělej
přesně můj názor
Prostě si příští víkend domluv pařbu s kámoškou a přítele nech doma hlídat ![]()
Mimochodem @zuzouš - babička má úžasný říkanky ![]()
Svoje dítě živím bez problémů.