Přebolí to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.9.13 23:21
@jdukolem píše:
alimenty jsou pro dítě má na ně nárok takže prrr

Svoje dítě živím bez problémů.

• Citovat
  • Upravit
Táta Pavel
7.9.13 23:21
@Anonymní píše:
Jen nechápu proč to neřekne. Že si nezasloužím ani tolik, aby mi řekl, že o nás nestojí?? :(
Za nějakých 14hodin si nenajde čas na jednu sms??Nevím, asi není co dál řešit..

Je co řešit, omluv se mu za tu smsku a až se vrátí, seberte se a padejte do rodinný poradny. Jinak zasloužíš na holou ;) :hug:

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
7.9.13 23:22
@Anonymní píše:
Takže mám být poslušná ženuška, nechat ho si někde celé noci užívat a hledět si svého??

je na pracovní akci ne? nebo chlastá a užívá si doopravdy každou noc?
proč poslušná ženuška? co třeba samostatná a nezávislá co si umí udělat program když je muž pryč?

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
7.9.13 23:22
@Anonymní píše:
Svoje dítě živím bez problémů.

je to VAŠE dítě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.13 23:23

Aha. Tak to fakt nechci. Už chápu proč je tolik chlapů nevěrných, když ženský doma dřepí a dělají si svoje..
Jen jsem se chtěla svěřit a myslela jsem, že se vypovídám, něco vyřeším.. :( ne že tu budu bulet a budu na vše sama :(

• Citovat
  • Upravit
Táta Pavel
7.9.13 23:24
@jdukolem píše:
alimenty jsou pro dítě má na ně nárok takže prrr
…," řekl teoretik. Praxe je poněkud odlišná. Kde nic není, ani exekutor nebere.
  • Citovat
  • Upravit
14
7.9.13 23:25

Kapku hysterka, ne?
Jestli z nezvedání telefonu hned vyvozuješ nějakou šukačku, tak teda upřímnou soustrast, až budete od sebe a budeš mít jistotu, že má novou ženskou - se z těch představ zblázníš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
@Anonymní píše:
Takže mám být poslušná ženuška, nechat ho si někde celé noci užívat a hledět si svého??

Jenom technická otázka, nepila jsi náhodou něco? Panáka třebas?

• Citovat
  • Upravit
2575
@Táta Pavel píše:
Je co řešit, omluv se mu za tu smsku a až se vrátí, seberte se a padejte do rodinný poradny. Jinak zasloužíš na holou ;) :hug:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
7.9.13 23:26
@Anonymní píše:
Jenom kdybych já mu dala malou a psa a řekla čau, jedu si chlastat na víkend.

Tak to udělej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.9.13 23:27
@stazinka09 píše:
Jenom technická otázka, nepila jsi náhodou něco? Panáka třebas?
:palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
@Anonymní píše:
Alimenty nechci!! Nechci po něm nic, já jsem zajištěná, při RD pracuju, v tomhle problem nevidím.

ano, byl to pro tebe takový trubeček, jakmile jsi soběstačná, tak vykopnout před úl na mráz :lol: Jen najít nějakou vhodnou záminku, to není jen tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Táta Pavel
@Anonymní píše:
Aha. Tak to fakt nechci. Už chápu proč je tolik chlapů nevěrných, když ženský doma dřepí a dělají si svoje..
Jen jsem se chtěla svěřit a myslela jsem, že se vypovídám, něco vyřeším.. :( ne že tu budu bulet a budu na vše sama :(

Hele, zcela vážně, máš problém. Ty sama se sebou máš problém a neumíš ho řešit. Skutečně se nejdříve obrať na odborníky, třeba budeš mít štěstí a pomohou ti. Pokud se dokážeš sama o sebe i dítě postarat, je vždy dost času na radikální řez. A vždycky je lepší, když k rozchodu dojdete dohodou, ne tím, že jeden druhého vykopne. Bez JEHO dítěte.

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
7.9.13 23:28
@Táta Pavel píše: …," řekl teoretik. Praxe je poněkud odlišná. Kde nic není, ani exekutor nebere.

no já jsem praktik a hlavně nemám ráda ty řeči - JÁ nic nechci JÁ si SVOJE dítě uživím sama.. počítám pokud je pán na pracovní akci tak púráci má tudíž příjem..

• Citovat
  • Upravit
2575
7.9.13 23:28
@zuzouš píše:
Tak to udělej :nevim:

přesně můj názor ;) Prostě si příští víkend domluv pařbu s kámoškou a přítele nech doma hlídat :nevim:

Mimochodem @zuzouš - babička má úžasný říkanky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria