Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zuzouš píše:
Tak to udělej
pojdte ji pomoc nema smysl te odsoudit ze si hysterka,, neco to spousti,, treba nezvladatelnej strach nebo vzpominkyale vsechno muzes vyresit nech si pomoct. utekla si z diskuze kde jsem ti psala ze mas najit tri veci v cem je dobrej a podekovat mu za to to by ti sms odepsal zpet. nejvetsi potreba cloveka je ucta tak s tim zacni a vsechno se da dohromady
@Anonymní píše:
Takže mám být poslušná ženuška, nechat ho si někde celé noci užívat a hledět si svého??
Tebe mít doma musí být pro chlapa fakt terno
… Chováš se jak puberťačka ![]()
Tak třeba se to v zakladatelce prostě nahromadilo a chce to ven, no. Pak to vypadá navenek přehnaně a hystericky. Taky se mi to někdy stane, nejlíp pomáhá se to pokusit ten den hodit za hlavu- zároveň to málokdy dokážu
A řešit až další den, až hlava trochu vychladne.
@plzakova21 píše:
pojdte ji pomoc nema smysl te odsoudit ze si hysterka,, neco to spousti,, treba nezvladatelnej strach nebo vzpominkyale vsechno muzes vyresit nech si pomoct. utekla si z diskuze kde jsem ti psala ze mas najit tri veci v cem je dobrej a podekovat mu za to to by ti sms odepsal zpet. nejvetsi potreba cloveka je ucta tak s tim zacni a vsechno se da dohromady
Já se k němu ale chovam hezky, normálně. Má první poslední.. nenadávám mu, nelžu mu.. nepodvádím ho. Nikdy neodjedu a neozývám se..
@Anonymní píše:
Aha. Tak to fakt nechci. Už chápu proč je tolik chlapů nevěrných, když ženský doma dřepí a dělají si svoje..
Jen jsem se chtěla svěřit a myslela jsem, že se vypovídám, něco vyřeším..ne že tu budu bulet a budu na vše sama
ale prdlajs prosím tě.. ve vztahu je důležitá rovnováha víš.. neviset na soně neznamená že je ti ten druhej lhostejnej a že si děláš svoje každej večer.. ne je to o dohodě
@Anonymní píše:
Nechápu jen tu zradu!!! Mě by to dal vyžrat až do dna, kdybych si někde chlastala celý noci a neozvala se a sám?? Dělá si co chce a kde chce..
to je to že máte nevyrovnanej vztah proto se tak zlobíš.. nemáte ve vztahu rovnoprávnost…ty bys nemohla jít třeba s kámoškama jednou za čas
@Anonymní píše:
Nechápu jen tu zradu!!! Mě by to dal vyžrat až do dna, kdybych si někde chlastala celý noci a neozvala se a sám?? Dělá si co chce a kde chce..
Jakou zradu proboha?
Že někde chlastá s kamarádama a nezvedne telefon? Tak až se vrátí, tak mu to dej taky vyžrat!!! Ale rozchod?
Kdybych měla řešit že mi nezvedne telefon zrovna když já chci, tak už jsem dávno sama!!! ![]()
@jdukolem píše:
ale prdlajs prosím tě.. ve vztahu je důležitá rovnováha víš.. neviset na soně neznamená že je ti ten druhej lhostejnej a že si děláš svoje každej večer.. ne je to o dohodě
Jenže on se nikdy nedohodne, jo, dohodne, slíbil mi že si napíšeme a že zavolá. Neozval se co zabouchl dveře ![]()
@zuzouš píše:
Tak třeba se to v zakladatelce prostě nahromadilo a chce to ven, no. Pak to vypadá navenek přehnaně a hystericky. Taky se mi to někdy stane, nejlíp pomáhá se to pokusit ten den hodit za hlavu- zároveň to málokdy dokážuA řešit až další den, až hlava trochu vychladne.
jde o to ze musi nahradit ty sileny predstavy zdravejma jinak ji to rozkopne
Já už ničemu nerozumím ![]()
chtělo by to asi chladnější hlavu a trochu s tím vztahem pracovat. ![]()
@Anonymní píše:
Já se k němu ale chovam hezky, normálně. Má první poslední.. nenadávám mu, nelžu mu.. nepodvádím ho. Nikdy neodjedu a neozývám se..
takže to co tu teď předvádíš, tak je tvůj ventil a jinak se nikdy takto nechováš? Kdy byl naposled pryč přes noc před touhle akcí?
Zakladatelko neblázni
Pokud nemáš 100% jistotu, že má jinou, tak to teď nech plavat a pokecejte si, až se vrátí. Já vím, že ty představy jsou šílený (zvlášť jestli máš bujnou fantazii), ale realita může být úúúúplně někde jinde ![]()
@laddyss píše:
takže to co tu teď předvádíš, tak je tvůj ventil a jinak se nikdy takto nechováš? Kdy byl naposled pryč přes noc před touhle akcí?
Nedávno… měli něco v našem městě v kavárně a přišel kolem půl 4 ráno.