Jak dlouho byste vydrželi bez sexu?

187
7.9.13 13:43

Osobní průzkum

Docela by mě zajímalo jak dlouho jste vydrželi bez sexu, popřípadě kolik si myslíte, že to jde vydržet?
Například já jsem bez sexu 5 měsíců a to jsem byla zadaná, ale nebylo to ono..on chtěl jenom orální sex a nic jiného..hrůza. To byl jeden z důvodů proč to skončilo.
:cert: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Taky milenka
7.9.13 13:47
@pelmenka píše:
Docela by mě zajímalo jak dlouho jste vydrželi bez sexu, popřípadě kolik si myslíte, že to jde vydržet?
Například já jsem bez sexu 5 měsíců a to jsem byla zadaná, ale nebylo to ono..on chtěl jenom orální sex a nic jiného..hrůza. To byl jeden z důvodů proč to skončilo. :cert: :pocitac: :zed:

Bez sexu v partnerství, nebo bez sexu bez chlapa? Nejdýl jsem ve svém aktivním období vydržela rok, prostě jsem nikoho neměla a myslím, že mi to ani nějak zvlášť nechybělo. Bylo mi v té době tuším 18? Nabídek bylo dost, ale nějak jsem neměla chuť:-) Od té doby „to“ mám furt, někdy bych i brala pauzu :lol:

• Citovat
  • Upravit
35438
7.9.13 13:48

Myslím, že se to dá vydržet i celý život. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.13 13:49

:lol: Chlapa mám, spokojená jsem a naposledy jsem souložila na začátku srpna LOŇSKÝHO roku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
187
7.9.13 13:49
@Taky milenka píše:
Bez sexu v partnerství, nebo bez sexu bez chlapa? Nejdýl jsem ve svém aktivním období vydržela rok, prostě jsem nikoho neměla a myslím, že mi to ani nějak zvlášť nechybělo. Bylo mi v té době tuším 18? Nabídek bylo dost, ale nějak jsem neměla chuť:-) Od té doby „to“ mám furt, někdy bych i brala pauzu :lol:

Bez sexu v partnerství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
7.9.13 13:51

@Tiger-lily taky si myslím..i když nevím jestli je to zdravé strávit celý život bez sexu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taky milenka
7.9.13 13:52
@pelmenka píše:
Bez sexu v partnerství :)

Tak bez sexu v partnerství jsem byla nejdýl tak možná šestinedělí po porodu:-)))

• Citovat
  • Upravit
Taky milenka
7.9.13 13:53
@pelmenka píše:
@Tiger-lily taky si myslím..i když nevím jestli je to zdravé strávit celý život bez sexu :D

To je fakt… Například Kraťas, že? :lol:

• Citovat
  • Upravit
35438
7.9.13 13:53

@pelmenka Když to někomu vyhovuje, tak proč ne. :nevim: Má to i své výhody, třeba se nemusí bát nechtěného těhotenství. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.9.13 13:54

@pelmenka Mohlo by to mít nějaké zdravotní následky? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
7.9.13 13:59

V partnerství? Kromě šestinedělí max.3 dny, ani menstruace nás neodradila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
7.9.13 14:03

@Mikayla to závidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
7.9.13 14:04
@Tiger-lily píše:
@pelmenka Když to někomu vyhovuje, tak proč ne. :nevim: Má to i své výhody, třeba se nemusí bát nechtěného těhotenství. :mrgreen:

Hele ale těhotenství bez sexu už jednou údajně v hištórii bylo, nějaká Mařena, tuším :think:
Tak mně to vydrželo prvních 16let, to bylo nejtěžší teda. A pak jednou 4m, to jsem byla bez partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187

@Tiger-lily To nevím.. :nevim: nejsem doktor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007

V partnerství asi nejdele momentálně ted. Jsem v 10tt a je mi pořád špatne. Takže cca 14dní nalada není. Jinak jak píše Mikayla max. ty 3dy. Pokud teda přítel neni nekde mimo kvuli práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí