Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Docela by mě zajímalo jak dlouho jste vydrželi bez sexu, popřípadě kolik si myslíte, že to jde vydržet?
Například já jsem bez sexu 5 měsíců a to jsem byla zadaná, ale nebylo to ono..on chtěl jenom orální sex a nic jiného..hrůza. To byl jeden z důvodů proč to skončilo.
![]()
@pelmenka píše:
Docela by mě zajímalo jak dlouho jste vydrželi bez sexu, popřípadě kolik si myslíte, že to jde vydržet?
Například já jsem bez sexu 5 měsíců a to jsem byla zadaná, ale nebylo to ono..on chtěl jenom orální sex a nic jiného..hrůza. To byl jeden z důvodů proč to skončilo.![]()
![]()
Bez sexu v partnerství, nebo bez sexu bez chlapa? Nejdýl jsem ve svém aktivním období vydržela rok, prostě jsem nikoho neměla a myslím, že mi to ani nějak zvlášť nechybělo. Bylo mi v té době tuším 18? Nabídek bylo dost, ale nějak jsem neměla chuť:-) Od té doby „to“ mám furt, někdy bych i brala pauzu ![]()
Chlapa mám, spokojená jsem a naposledy jsem souložila na začátku srpna LOŇSKÝHO roku ![]()
@Taky milenka píše:
Bez sexu v partnerství, nebo bez sexu bez chlapa? Nejdýl jsem ve svém aktivním období vydržela rok, prostě jsem nikoho neměla a myslím, že mi to ani nějak zvlášť nechybělo. Bylo mi v té době tuším 18? Nabídek bylo dost, ale nějak jsem neměla chuť:-) Od té doby „to“ mám furt, někdy bych i brala pauzu
Bez sexu v partnerství ![]()
@Tiger-lily taky si myslím..i když nevím jestli je to zdravé strávit celý život bez sexu ![]()
@pelmenka píše:
Bez sexu v partnerství
Tak bez sexu v partnerství jsem byla nejdýl tak možná šestinedělí po porodu:-)))
@pelmenka píše:
@Tiger-lily taky si myslím..i když nevím jestli je to zdravé strávit celý život bez sexu
To je fakt… Například Kraťas, že? ![]()
@pelmenka Když to někomu vyhovuje, tak proč ne.
Má to i své výhody, třeba se nemusí bát nechtěného těhotenství. ![]()
V partnerství? Kromě šestinedělí max.3 dny, ani menstruace nás neodradila ![]()
@Tiger-lily píše:
@pelmenka Když to někomu vyhovuje, tak proč ne.Má to i své výhody, třeba se nemusí bát nechtěného těhotenství.
Hele ale těhotenství bez sexu už jednou údajně v hištórii bylo, nějaká Mařena, tuším ![]()
Tak mně to vydrželo prvních 16let, to bylo nejtěžší teda. A pak jednou 4m, to jsem byla bez partnera.
V partnerství asi nejdele momentálně ted. Jsem v 10tt a je mi pořád špatne. Takže cca 14dní nalada není. Jinak jak píše Mikayla max. ty 3dy. Pokud teda přítel neni nekde mimo kvuli práci.