Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zoidberg píše:
Jednou jsem vydržel celé šestinedělí. Ale podruhé jsem již požadoval adekvátní náhradu.
No konečně…
![]()
Ty tvoje rozumné posty už mě začínaly znervózňovat. ![]()
@nemolka píše:
Kdybych ho násilím nepřemlouvala tak jsem bez sexu cca 3 rokem s 5 letého vztahu 3 dítko se povedlo jen díky počítání plodných dnu kdy se na to teda vrhnul jelikož 3 chtělpak už uplně konec na celých 9 měsícu a teď jen když už hooodně zuřím a mám 100 chuťí třebas i zahnout
což by se jistě už dávno stalo kdybych taky někdy mohla opustit domácnost bez jediného dítka což nehrozí. Hold on pořád omílá to své jsem unavený z práce
dělá od 7 do 15 hodin a celkem pohodovou práci
To mi tě je upřímně líto ![]()
Tři měsíce. Ty budu nucena vydržet, až bude mít manžel po vasektomii. Kondom, spermicidy, pesar a jiné kontracepce, odmítáme používat.
jen žasnu, kolik bab tu píše, že ten jejich na to není.
Buď kecají ony, nebo jim to namlouvají ti jejich a prcají někde jinde. Pro chlapy by měla znít otázka, jakou dobu ne, že nebyli bez sexu, ale jakou dobu neměli uspokojení. To je rozdíl. Sex chlap může mít s druhou stranou, uspokojení může být sám se sebou. ![]()
nejdéle skoro rok a upozornuji že jsem byla ve vztahu
ale prostě to stálo za houby ![]()
Nevím, takové pitomosti nezkouším. Nejdéle udržované těhotenství+šestinedělí.
Jsem bez sexu téměř čtrnáct měsíců - jsem vdovec. Tím ale neříkám, že mi neschází…
@tiny_girl píše:
To mi tě je upřímně líto
Promin moji uprimnost, ale nema jinou..v zivote jsem nepoznala chlapa, ktery by nestal o sex, ovsem netvrdim, ze se svoji ofico..
Nejdele jsem byla bez sexu pred lety temer po cely 1 rok. Bylo to zoufaly, ale nemela jsem v te dobe nikoho, koho bych milovala. Ted jsem v nadhernym vztahu a milovani mam kazdy den…jsem stastna a vazim si toho!
@pelmenka píše:
Docela by mě zajímalo jak dlouho jste vydrželi bez sexu, popřípadě kolik si myslíte, že to jde vydržet?
Například já jsem bez sexu 5 měsíců a to jsem byla zadaná, ale nebylo to ono..on chtěl jenom orální sex a nic jiného..hrůza. To byl jeden z důvodů proč to skončilo.![]()
![]()
Klidně celej život, kdybych musela, a to nejsem žádná frigida.
Ono jde spíš o to, že zbavit se napětí (když to řeknu takhle) jde i jinak, než sexem, takže potud vše v pořádku. Že by mi na druhou stranu chyběla blízkost jinýho člověka, už je věc jiná.
@DevilEvil píše:
Klidně celej život, kdybych musela, a to nejsem žádná frigida.Ono jde spíš o to, že zbavit se napětí (když to řeknu takhle) jde i jinak, než sexem, takže potud vše v pořádku. Že by mi na druhou stranu chyběla blízkost jinýho člověka, už je věc jiná.
To zni hodne divne…
Jak dlouho chci. Ale nevím, proč bych vlastně vůbec měl chtít, být bez sexu