Jak dlouho byste vydrželi bez sexu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hroznej puberťák
16.10.18 17:06
@Anonymní píše:
jak dlouho dokážete vydržet bez sexu?

Jak dlouho chci. Ale nevím, proč bych vlastně vůbec měl chtít, být bez sexu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36556
16.10.18 17:15
@zoidberg píše:
Jednou jsem vydržel celé šestinedělí. Ale podruhé jsem již požadoval adekvátní náhradu.

No konečně… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ty tvoje rozumné posty už mě začínaly znervózňovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
16.10.18 17:17
@nemolka píše:
Kdybych ho násilím nepřemlouvala tak jsem bez sexu cca 3 rokem s 5 letého vztahu 3 dítko se povedlo jen díky počítání plodných dnu kdy se na to teda vrhnul jelikož 3 chtěl :think: pak už uplně konec na celých 9 měsícu a teď jen když už hooodně zuřím a mám 100 chuťí třebas i zahnout :oops: což by se jistě už dávno stalo kdybych taky někdy mohla opustit domácnost bez jediného dítka což nehrozí. Hold on pořád omílá to své jsem unavený z práce :cert: dělá od 7 do 15 hodin a celkem pohodovou práci :?

To mi tě je upřímně líto :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.18 17:37

Tři měsíce. Ty budu nucena vydržet, až bude mít manžel po vasektomii. Kondom, spermicidy, pesar a jiné kontracepce, odmítáme používat.

• Citovat
  • Upravit
28075
16.10.18 17:47

jen žasnu, kolik bab tu píše, že ten jejich na to není. :mrgreen: Buď kecají ony, nebo jim to namlouvají ti jejich a prcají někde jinde. Pro chlapy by měla znít otázka, jakou dobu ne, že nebyli bez sexu, ale jakou dobu neměli uspokojení. To je rozdíl. Sex chlap může mít s druhou stranou, uspokojení může být sám se sebou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.18 17:57

nejdéle skoro rok a upozornuji že jsem byla ve vztahu :D ale prostě to stálo za houby :lol:

• Citovat
  • Upravit
25897
16.10.18 18:11

Nevím, takové pitomosti nezkouším. Nejdéle udržované těhotenství+šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122541
16.10.18 18:18

Jsem bez sexu téměř čtrnáct měsíců - jsem vdovec. Tím ale neříkám, že mi neschází…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
16.10.18 18:20

Asi tak dlouho, jak by bylo třeba. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
16.10.18 18:30

Nejdyl patnact let. Tech prvnich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
16.10.18 18:37
@tiny_girl píše:
To mi tě je upřímně líto :zed:

Promin moji uprimnost, ale nema jinou..v zivote jsem nepoznala chlapa, ktery by nestal o sex, ovsem netvrdim, ze se svoji ofico..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37658
16.10.18 20:32

Záleží na tom, za jak dlouho bych se prokousal mřížema. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.18 23:42

Nejdele jsem byla bez sexu pred lety temer po cely 1 rok. Bylo to zoufaly, ale nemela jsem v te dobe nikoho, koho bych milovala. Ted jsem v nadhernym vztahu a milovani mam kazdy den…jsem stastna a vazim si toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.12.18 17:03
@pelmenka píše:
Docela by mě zajímalo jak dlouho jste vydrželi bez sexu, popřípadě kolik si myslíte, že to jde vydržet?
Například já jsem bez sexu 5 měsíců a to jsem byla zadaná, ale nebylo to ono..on chtěl jenom orální sex a nic jiného..hrůza. To byl jeden z důvodů proč to skončilo. :cert: :pocitac: :zed:

Klidně celej život, kdybych musela, a to nejsem žádná frigida. :D Ono jde spíš o to, že zbavit se napětí (když to řeknu takhle) jde i jinak, než sexem, takže potud vše v pořádku. Že by mi na druhou stranu chyběla blízkost jinýho člověka, už je věc jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.18 00:38
@DevilEvil píše:
Klidně celej život, kdybych musela, a to nejsem žádná frigida. :D Ono jde spíš o to, že zbavit se napětí (když to řeknu takhle) jde i jinak, než sexem, takže potud vše v pořádku. Že by mi na druhou stranu chyběla blízkost jinýho člověka, už je věc jiná.

To zni hodne divne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria