Jak dlouho byste vydrželi bez sexu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
10.5.14 13:54
@yogistka píše:
Asi tak dlouho než přijdu z práce domů :-D
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
12.5.14 19:44
@Davidgsx píše:
Myslíš v klášteře. :zed: :zed:
;) kdekoliv
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
12.5.14 20:02
@Sasha001 píše:
A je jisté, že je to z filmu? Já jen jestli to spíš nevypadlo z toho mého, když měl slabou chvilku :lol:

Everybody loves Raymond:

http://www.tbs.com/video/index.jsp?…

• Citovat
  • Upravit
91
13.5.14 12:21

Já už dlouho manželka nemá potřebu:-( asi mě brzo praskne pytlík:-( chce to asi nějakou milenku neb sám to není ono. máte li nějaká stejný názor můžeme si navzájem pomoci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.15 23:48

Bez sexu nejdéle 7 dní. Pak už jsem to nevydržel a musel si to udělat. Bez pohlavního styku se ženou od konce března 2010 – od rozchodu se svojí dosud jedinou partnerkou :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.15 11:04

Já myslím, že je to indivindy a hlavně se touha objevuje asi v nějakých cyklech. Když po tom toužím, je to skoro nezvladatelné. Kdybych v takových okamžicích neměla morální zábrany, tak bych byla ochotná udělat to skoro s každým pěkným chlapem na počkání kdykoliv a kdekoliv. Pak to třeba zase vymizí a nechybí mi to skoro vůbec, tak to pak vezmu jako že udělám manželovi radost, ale netoužím po tom. Možná to fakt souvisí s hormonální antikoncepcí, přiznám se, že jsem ty výkyvy pozorovala, ale nikdy jsem si to nespojila.
Dokonce jsem jednou zažila takovou „intimní chvilku“ s kamarádkou a vybavuji si, že tehdy mluvila o tom, že zrovna vysadila antiku.

• Citovat
  • Upravit
3968
19.1.15 11:11

cykly

Tak s těmi cykly to je pravda. Zatímco u mužů je to střídání cyklů během každého dne, u žen je to během každého měsíce. Tak se projevují hladiny hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.15 12:21

@Heinich
V průběhu měsíce je to asi taky, dokonce v době menses mám na sex obvykle větší chuť, ale měla jsem na mysli delší období nezávislé na měsíčním cyklu a výkyvech hladiny hormonů. Někdy to jsou třeba 2-3 měsíce, kdy manžela doslova znásilňuji a pak třeba nemám o sexování stejně dlouho zájem skoro vůbec.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.18 16:26

Dotaz na chlapy

jak dlouho dokážete vydržet bez sexu?

• Citovat
  • Upravit
19984
16.10.18 16:28
@Anonymní píše:
jak dlouho dokážete vydržet bez sexu?
Že ty seš ta co nedala manželovi 3mesice a teď se naštvala, že se mu postavil když koukl na zadky mladých holek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
16.10.18 16:32
@lachtanice86 píše: Že ty seš ta co nedala manželovi 3mesice a teď se naštvala, že se mu postavil když koukl na zadky mladých holek.

Taky me to hned napadlo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
16.10.18 16:35

Jednou jsem vydržel celé šestinedělí. Ale podruhé jsem již požadoval adekvátní náhradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
16.10.18 16:40
@lachtanice86 píše: Že ty seš ta co nedala manželovi 3mesice a teď se naštvala, že se mu postavil když koukl na zadky mladých holek.

JJ, to bude ona. Chce vědět, jestli si muž může dovolit to pnutí. No, snad je to jenom sranda. Chudáci ti chlapi tady, fakt. :zed:

• Citovat
  • Upravit
6499
16.10.18 16:55
@zoidberg píše:
Jednou jsem vydržel celé šestinedělí. Ale podruhé jsem již požadoval adekvátní náhradu.

Požadoval náhradu? A to ti šlo jen uspokojení své potřeby a byl jsi líný, nebo jsi chtěl sdílet intimní chvíle se svou ženou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
16.10.18 17:04
@Karleon píše:
Požadoval náhradu? A to ti šlo jen uspokojení své potřeby a byl jsi líný, nebo jsi chtěl sdílet intimní chvíle se svou ženou?

Samozřejmě jen o uspokojení potřeby co asi jiného? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria