Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
Ty to totiž evidentně rozseknout nechceš, jsi ráda alespoň za tu roli fackovacího panáka, bezplatného ubytování, autopůjčovny a pokladničky, bohužel pro tebe a TVÉ DÍTĚ
Káťo přesně!
Pokud to shrneme-dle slov zakladatelky -ona je pohledná, dobře situovaná mladá žena, on zadlužený, nemajetný, nezodpovědný chlap. Zakladatelku mlátí i před dítětem, uráží, jedná s ní jako-dle ní-s kusem hadru.
A přesto ho i nadále vydržuje, sponzoruje, nechá se fackovat. Proč? Je psychicky nemocná? Závislá? Vidí situaci vůbec reálně?
@Anonymní píše:
Ano, vysvětlila, to předběžné už mám, jen jsem to ještě neodnesla na soud.
Napsaný návrh je Ti na nic. Musí to projít soudem. A že zatím nemá postýlku, to není na závadu. Může je koupit v nějákém bazárku. Kočárek mu musíš půjčit ty a všechno oblečení na případný víkend nachystat.
Zakladatelko, já bych mu ty věci zabalila, a stálo by za to odvézt mu je k rodičům, aby neřekl že se k tobě potřebuje dostat pro tohle a že potřebuje tamto, vyměnila bych zámek a bylo by, při výtržnostech bys zavolala policii
Pri vyctu jeho pozitiv v bode 2 uvadite, ze je dobry otec a male se venuje, pokud neni unaveny z prace, coz chapete… Pak ale pisete neco ve smyslu, ze je fakt „bezva“ otec, ktery s vami nezajde na zmrzku a cas s vami spis netravi… Nechci tu psat, ze si protirecite, vymyslite apod. Myslim, ze ne a ze vas to vsechno dost mele, o cemz svedci mnozstvi zalozenych diskuzi, ale ze proste dost odlisne reagujete na stejne situace a vse ovlivnuje vase nalada, nastvani… Takze ve vysledku si jednou nechate dobrovolne nas.at na hlavu, jindy neumerne vysilujete kvuli banalite. U chlapa to vedlo k tomu, ze si vas nevazi, nebere vazne, jste mu smesna a to je konec. Reseni jedine - jit od sebe, jste financne nezavisla, toho si vazte, co by za to jine zeny daly, prave fin. zavislost je vetsinou drzi v nefunkcnim vztahu a mnohdy museji snaset horsi veci nez vy. Tim nechci zlehcovat, co se deje vam - vas partner se chova jako uplny buran, ktery sam nic nema, nic moc nedokazal a po schopnejsi partnerce akorat tak dupe. Ale vy jste mu to dovolila:-( Proste pryc od nej, zamcit, klidne dat nejakou komodu za dvere, kdyz bude busit, volat policii. Jeho veci mit prichystane a predat prip. za pritomnosti policie. Cas vse zahoji, rozchod boli vzdy, i kdyz uz city jsou davno pryc, a vy pak muzete poznat nekoho, kdo si vas bude vazit, chovat se k vam slusne a nebude vas provokovat k chovani, ktere nyni predvadite v tomto vztahu.
Tak já nevím, jednou píšeš, že je dobrej táta a mám ten dojem, že i dříč který vydělává a najednou je to nemakačenko, kterej se o dceru nestará. hele, co navštívit psychiatra, ale vážně, dneeska není psychiatr žádná hanba, protože by jsi mohla být překvapená, co by zjistil. tvoje chování se fakt hooodně vymyká ![]()
Osobně si myslím, že to s jeho nemakáním a nevěnováním dítěti nebude tak hrozné, spíš se zakladatelka snaží ho očernit, aby eliminovala svojí závislost na něm.
Holky nechci nic zlehcovat, ale porad to tady slysime jen z jedne strany, docela by bylo zajimave slyset i tu druhou. Nikdo z nas u toho nebyl a necetl sms, ono je hodne lehke pospinit tu druhou stranu pokud slysime jen jeden nazor, nechci se nikoho zastavat a ani nechci aby to tak vypadalo, jen chci rict ze to info neni uplne objektivni.Kdyz vam ted tady budu psat, jakeho mam doma hajzla a co vsechno mi dela a jak se chova, tak mi to taky zrejme budete verit a pritom to nebude pravda, protoze mam toho nejlepsiho chlapa co bych si mohla prat, ktery ted sedi kousek odeme, kouka na dokumet a kdyby mohl tak mi snese modre z nebe.
Tak mi volal, že po obědě přijede. Řekla jsem mu, že se nemusí namáhat, že tady už nežije. Věci si vezme zítra, vše co potřebuje má u sebe. Dělám u Policie, proto bych to nerada řešila takto.. Ta ostuda.
@Anonymní píše:
Tak mi volal, že po obědě přijede. Řekla jsem mu, že se nemusí namáhat, že tady už nežije. Věci si vezme zítra, vše co potřebuje má u sebe. Dělám u Policie, proto bych to nerada řešila takto.. Ta ostuda.
Já myslela, že jsi na MD?
@Anonymní píše:
Muzu se zeptat, jake jsi delala testy kdyz jsi nastupovala k policii?
@Veve.u píše:
@araw @jannina1 Holky, i kdyby se ho snazila ocernit, pokud jde o praci ci vztah k male, i tak si myslim, ze jako partner stoji za houby a oni spolu proste uz nemaji sanci…
@jannina1 píše:
Už to mám, psala jsi, že děláš na ŽL. To jde u policie?
Ano, testy k Policii jsem dělala normálně, mám ještě půl roku RD, pak končí.
Nebudu se tady s Vámi dohadovat o nesmyslu. Do bytu se zkrátka nedostane, at dělá co c
předběžné opatření platí až po schválení soudem. Soud to schválit nemusí, záleží jaká je u vás praxe, někde neschválí předběžkem nic, je to různé. Ale tak snad ti poradili i s ohledem na místní zvyklosti.