Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý večer mám dotaz, chtěl bych se zeptat jestli je možné jestli ještě vyrostu?
Je mi 17 a mám cca 175cm a otec měří 175 a matka 172…
Tak jestli někdo nemá podobné zkušenosti…
@12345Anonym12345 píše:
Dobrý večer mám dotaz, chtěl bych se zeptat jestli je možné jestli ještě vyrostu?
Je mi 17 a mám cca 175cm a otec měří 175 a matka 172…
Tak jestli někdo nemá podobné zkušenosti…
jestli jsi kluk, tak mozna jeste tri ctyri cm, holky uz takhle pozde nerostou
Můžeš zkusit cvičit na záda, správným držením těla nabereš pár cm tak jako tak… Jinak u nás kluci rostli snad až do maturity.
Jediní, kdo nerostli, tak kuřáci. A v širší rodině jsou kluci skoro vždycky vyšší než otcové. ![]()
Kluci rostou do 20ti, ještě na nějaký ten cenťáček bych to viděla.. ![]()
Ciste teoreticky jeste neco jo diky mamince. Najdi si “midparent”. Ale jestli midparent dorostes, nebo ne… u nas jsme 3 sourozenci, 2 jsme midparent prerostli (o 2 a o 5 cm), jednomu do nej chybi asi 2 cm.
Dobrý den je mi 17 let a moje mamka je málá ale už jsem jí přerostl táta měří 180 a brácha už ho přerostl ale já furt nic měřím 166 cm přijde mi to strašně málo když jsem to sečetl tak bych měl vyrůst do 180 a víc ale přijde mi že už nerostu a ani neporostu prosím o odpověď děkuju. ![]()
@divine woman no když to řikáte
ale to si říkám už dlouho že porostu ale furt nic😬 😬
Znám kluky, kteří se vytáhli v 19 o 10 čísel. Ale taky ty, kteří už nevyrostli. Ale ti pili hodně alkoholu a kouřili.
@divine woman no jako co si budem dneska chlastá kde kdo ale furt rostou právě mám hodně kámošů co pijou ale furt rostou
vůbec jsem nerostl všichni okolo mě jo
![]()