Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud to není krvavé nebo nepociťujete žádné bolesti, tak bych to opravdu neřešila. Já si vždy musela dávat na noc velkou vložku - nejlépe ty na noc. ![]()
@Iv2427 Dnes už si raději velkou vložku vezmu, včera jsem to netušila. Krvavé to není, bolesti taky žádné nejsou.
Ozivuji diskuzi:
Dnes ni doktor napsal macmiror, předchozí léčba jiným preparátem nezabrala, naopak ještě vše zhoršila. Mám nyni velké pálení, pulzní bolest, předtím bylo snesitelněji. Nyní to je jak kdybych uvnitř pochvy měla chili pastu
Bolest je fakt velká. Možná léčba nefungovala a nebo moje alergie? nevím..
Už jsem trochu nedůvěřivá nyní. Máte zkušenost s macmirorem v 16 tt? Vše v pohodě, v těhotenství? Lehce se mi také objevilo špinění po té předchozí léčbě a nebo při dnešní kontrole
tak uz bych ráda, aby to zabralo a vše bylo v pořádku s miminkem. ![]()
Bojím se, aby to tam macmiror ještě více nepodráždil.
Macmiroru bych se nebála. Horší je to s tou infekcí, snad to vyléčíš co nejrychleji ![]()
@Markéta188
Mě štve, že jsem se nezeptala, zda to zhoršení není jen ta alergie na ty předchozí globule. Když teď nad tím přemýšlím, takhle šílené pálení jsem u mykózy nikdy nezažila. Fakt chilli papričky v pochvě
doslova tam hořím.
Zda nemám něčím uklidnit a až pak zavést ten macmiror?
Nevím zda by při kontrole rozpoznal alergii? To že bych na to mohla mít alergii mě došlo až doma.
@Anonymní píše:
@Markéta188
Mě štve, že jsem se nezeptala, zda to zhoršení není jen ta alergie na ty předchozí globule. Když teď nad tím přemýšlím, takhle šílené pálení jsem u mykózy nikdy nezažila. Fakt chilli papričky v pochvědoslova tam hořím.
Zda nemám něčím uklidnit a až pak zavést ten macmiror?
Nevím zda by při kontrole rozpoznal alergii? To že bych na to mohla mít alergii mě došlo až doma.
No raději bych neexperimentovala a brala macmiror, tak jak ti bylo doporučeno.
Jen se nelekni, po zavedení globule to bude taky pálit.
Já v těhu brala macmiror dvakrát a asi dobrý. Mám zdravou holčičku. Ke konci jsme měli sice trochu problém, že miminko přestalo růst, ale těžko říct, čím to bylo
S největší pravděpodobností to ale nesouviselo, při příjmu do porodnice jsem to hlásila a nikoho to nezajímalo. Prý že to je v pohodě. Asi jsem měla jen málo plodovky nebo už tolik nesloužila placenta, tak se neboj, to bude dobrý ![]()
Také jsem brala Macmiror v těhotenství opakovaně a mám zdravého chlapečka. Neboj, gynekolog by ti nenapsal nic, co by miminku ublížilo. Větší strach bych měla opravdu z té infekce než z Macmiroru. ![]()
Děkuji moc, je to trápení, už to mám tyden a připadám si jako pokusný králík, navíc poslední dva dny šílené…pálení strašné, takhle se mykóza snad ani neprojevuje, nebo nikdy jsem toto nezažila. Že by to tak moc pálilo?
Přidali se i bolesti podbřišku na pohmat mi přijde, jen na levé straně, nebo jen takto roste břicho? Predtim bylo takové pnutí spíš a tahání, to jsem přisuzovala té změně dělohy, ale teď je to takový tlak stálý, hlavně na pohmat, říkala jsem to dneska doktorovi, vše svádí na ten zánět ![]()
Je nutné macmiror dobrat celý, ty zaváděcí globule konkrétně 8 ks.
Doktor říkal, že nemusí, že mohu vysadit dříve, když bude lépe, ale nezdá se mi to. ![]()
Dobrý den, jsem 15tt, mudr. přepsal maciror coml** 500, první den sem nasadila tabolku a přitel do toho měl chuť tak sme sexovaly! bojim se jestli to ditěti jsme neubližily? mužete mi někdo poradit nebo má totaky nekdo zkušenost? děkuji ![]()
Dobrý den, po 3 letech po antibiotikach semi opět rozjeli kvasinky a doktor mi předepsat opět tyto globule, brala jsem klasicky jen večer. V pribalovem letaku jsem ale četla, ze se muže brát i 2× denně, zkousel někdo? Potřebuji prave kvůli dovolené abych měla co nejdříve klid zase. Minule jsem měla balení po 8, teď mi napsal po 12 a to si mýlím, ze to mám lepší jak Minule. Tak to je asi jedno jak to doberu, možná čím dřív tím lip.
Dobrý Jakš e dělají testy na streptokoka v 35tt tak mě vyšli výsledky jakási bakterie na b.
za boha si nemůžu vzpomenout na název
neměli ste někdo taky takou bakterií? předepsal leky macmiror complex pro mě a pro přítele entizol