Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky Holky,
prosím nemáte někdo zkušenosti s macmiror 500, doktor mi ho napsal na kvasinky na 8večerů a jsem ve 29tt těhotenství, nemůže to nějak vadit miminku?
Děkuji za rady
taky jsem brala, na 12 veceru ![]()
a opravdu hodne spini, pozor na to ![]()
janiii;-) píše:
taky jsem brala, na 12 veceru
a opravdu hodne spini, pozor na to
Souhlas, vzít vložku ![]()
Flooa píše:janiii;-) píše:Souhlas, vzít vložku
taky te tu rada vidim, kolegyne ![]()
janiii;-) píše:Flooa píše:taky te tu rada vidim, kolegynejaniii;-) píše:Souhlas, vzít vložku
Se musíme podělit o zkušenosti ![]()
Já ho dostala ve 26tt, hledala jsem na netu, často se v těhotenství předepisuje.
Ahoj, já už ho brala dvakrát a můžu potvrdit, že hodně špiní. V těhotenství se předepisuje hodně často.
mela jsme ho v minulym tehu a i ted nekdy kolem 10tt. je uplne o.k. a bere se dost casto v tehotenstvi, snad vsecky kamosky ho taky mely. jen desne barvi-zluti, dej si na noc vlozku!
já myslim že když ho předepsal gynekolog, tak je dotaz jestli to nevadí mimču naprosto zbytečný ![]()
@janiii píše:
taky te tu rada vidim, kolegyne
ahoj jsem v 25 týdnu a doktor mi ho taky napsal no a zapomněla sem se ho zeptat na pohlavní stxk může být??? neregistruji žádné příznáky zánětu doktor se mi díval na děložní čípek a pak si ho měřil a něco se mu tam nelíbylo tak mi to napsal
Ahoj jsem v 25 týdnu a doktor mi ho taky napsal no a zapomněla sem se ho zeptat na pohlavní stxk může být??? neregistruji žádné příznáky zánětu doktor se mi díval na děložní čípek a pak si ho měřil a něco se mu tam nelíbylo tak mi to napsal
dík