Madonin komplex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.2.12 14:09

Andelka83: Ještě bych se chtěla zeptat. Tvůj manžel, když jste spolu nespali neměl na sex vůbec pomyšlení nebo se uspokojoval sám? Nevíš, bavili jste se o tom? :think: Děkuji

• Citovat
  • Upravit
33039
14.2.12 14:10
Anonymní píše:
Andelka83: Ještě bych se chtěla zeptat. Tvůj manžel, když jste spolu nespali neměl na sex vůbec pomyšlení nebo se uspokojoval sám? Nevíš, bavili jste se o tom? :think: Děkuji

Nebavili, takže netuším. Ale možné to je. Nemohl se podívat naženskou,ale jinak asi fungoval normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.12 14:21

Taky jsem se ještě dočetla, že si prostě nedokáže představit pouze partnerku (kterou viděl rodit), jako milenku, ostatní ženy prý ano. :think: :nevim:
No hlavně ať už je tohle období za náma… :(

• Citovat
  • Upravit
33039
14.2.12 15:03
Anonymní píše:
Taky jsem se ještě dočetla, že si prostě nedokáže představit pouze partnerku (kterou viděl rodit), jako milenku, ostatní ženy prý ano. :think: :nevim:
No hlavně ať už je tohle období za náma… :(

Je to možné. Můj se nemohl podívat na žádnou zpočátku. Pak asi už šlo spíš o představu sexu jen se mnou, ale i to se časem poddalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
20.2.12 15:07

Ony dříve ty porodní báby dobře věděly, proč posílají chlapy za dveře. „Dobrovolná“ účast dnešních chlapů u porodu bohužel může pak mít i tyto konce..

• Citovat
  • Upravit
33039
20.2.12 18:17
lihow píše:
Ony dříve ty porodní báby dobře věděly, proč posílají chlapy za dveře. „Dobrovolná“ účast dnešních chlapů u porodu bohužel může pak mít i tyto konce..

jj, a ohřívat kotle horké vody…aby je nějak zaměstnaly :mrgreen:
ale jsou známé i ilustrace, kdy žena rodila a manžel ji držel „v závěsu“, že dřepěla mezi jeho nohama…akorát tam šlo spíš o tu fyzickou pomoc v době, kdy byl u porodu nějaký problém, když byl těžký, dlouhý…to se pak řešilo, aby to žena přežila a ne jestli z toho bude mít muž následky.A taky kdyby něco, tak aby měla porodní bába „alibi“ že se fakt snažila a nic nezanedbala..Jinak si ženy poradily samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.12 07:14

Tááákže holky! V týdnu jsme s přítelem měli takovou menší promluvu a pořád tvrdil, že se to prostě zlomí a že to půjde a ať řeknu, až mi „to“ skončí a že to zkusíme.
Ok. V neděli ráno jsem naposledy našla na tampónu trošku krve a od té doby nic. Takže jsem mu včera odpoledne řekla, že už mi to skončilo (bylo to tak nějak mezi řečí, ne takhle na přímo), ale řekla jsem mu to. Večer šel kupodivu spát zároveň se mnou kolem 22:00 a asi čekal až usnu! 8o No, když si myslel, že spím, tak se ke mě začal tulit a pak mi to začal dělat nejprve rukou a co se sakra nestane! KREV! Ale dobrá, stihla jsem se udělat než jsme na to přišli. Pak jsme se šli teda umýt a jak jsme se vrátili do postele, tak jsem mu to udělala orálně a pohoda. Ale teď mám strach, proč ta krev, od té doby zase nic. Bojím se, aby ho to zase na nějakou dobu neodradilo a nevím, jestli to bylo způsobené tou rukou nebo ještě trochu menstruací? :think: Ach jo, po takové době se začne něco dít a takhle to dopadne… :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
33039
21.2.12 08:44

To mě mrzí, blbá shoda náhod. Ale dobrej začátek :palec:
Ono to tam dole po MS bývá ještě překrvené, čípek citlivější…nebo ještě nějaký dozvuk MS…příště už bude vše OK a dojde asi i k tomu hlavnímu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
21.2.12 10:14

Anonymní: No vidíš. Za chvíli váš sexuální život bude jako dřív :kytka: A jestli tě prstil tak, že jsi z toho měla orgasmus, tak se nedivím, že jsi trochu krvácela. Poševní stěny jsou docela křehké a tohle se prostě stává. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.12 10:27

Tak je to snad dobrý začátek a teď jen DOUFÁM, že ho to zase neodradí. Uvidíme! A jinak velké DÍKY holky! :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky