Magnesium pro lepší spánek batolete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4620
7.3.15 22:15

magnesium pro lepsi spanek batolete

Ahoj,
neurolozka nam pro 8m dceru, ktera ma problemy se spankem, doporucila magnesium.
Mate nekdo zkusenost zda vubec, ci za jak dlouho se dostavi vysledky? Celkem me prekvapilo, ze o tomto se nikde nepise…
Omlouvam se za pripadne chyby, jsem na mobilu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7626
7.3.15 22:35

@geilens slysim poprve nepomuzu, ale budu s dovolenim sledovat. dvouletak mi taky moc nespi a kdyz tak vstava min 3× za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
7.3.15 22:40

@svycarka no ona to oduvodnila tim, ze kdyz sem brala magn. v tehotenstvi, tak ze mala diky tomu muze mit zvysenou potrebu a protoze ji ho uz nedodavam, tak ji chybi… no minimalne ti pak napisu jestli to zabralo :-D
Mam davat ¼ tablety kazdy den po dobu 4-6 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
7.3.15 22:42

Tak magnésko pomáhá na vývoj nervové soustavy. Malý ho bere k lékám na epilepsii. A ještě dáváme rybí tuk.

Možná v tom fakt něco je. Ale nejsem doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
7.3.15 22:46

@geilens @omites no Moment..babi kdyz donesla rybi tuk, je fakt, ze maly spal lip :think: magnesko v tehu jsem tez brala ale ne nejak extremne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21494
7.3.15 23:01

Já sama beru magnesko kvůli krecim v nohách. Docetla jsem se, ze se má brat na noc kvůli tomu, ze uklidňuje a pomáhá spat. Tak to asi bude mit podobny účinek i u dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
7.3.15 23:19

Já četla, že nespavost u malých dětí způsobuje nedozrálá nervová soustava. Tak jestli to magnézko pomáhá na vývoj nervové soustavy tak by to mohlo pomoct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
8.3.15 07:07

@geilens v tehu jsem brala taky z neurologickych důvodu B6 a když se mala narodila no hrůza! Ubrecena, nespava apod. Nakonec se zjistilo, ze ji to taky chybí a začali jsme dávat Pyridoxin a úplná změna! Takže je dost možné, ze i u vas pomůže magnezko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
8.3.15 07:25

Dětská synovi doporučovala B6, ale něco na obojím může být, vždyť se doporučuje/vyrábí Mg+B6 dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
8.3.15 08:01

@geilens prosím tě jaké magnézko vám doporučila? Mám 2 letého a taky bojujeme s nočním vstáváním. V těhotenství i před jsem brala hodně magnézka, kvůli migrénám. Tak možná na tom něco bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
8.3.15 08:43

@neila Tuším, že se to jmenuje Magnesium Lactici 500mg

Netuším, zda to má vliv (dávám 3. den), ale dnes se mi malá vzbudila pouze 3× za noc :think: (běžně se budí cca 6-8×)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
8.3.15 10:30

@geilens tak kdyby to účinkovalo, u nás by to byla výhra, protože malý se budí cca 3× :lol: A to je na předpis, nebo volně prodejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
8.3.15 10:51

@neila volne prodejne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
8.3.15 13:11

Vetřu se s dotazem: myslíte, že by mělo vliv na dítě, kdybych zobala magnezko, když kojím. Taky jsme poslední dobou co dvě hodiny vzhůru. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
8.3.15 13:13

@veny1 podle me to stoji za zkousku…
Nicmene rikala mi dr., ze ho nema zapijet mlekem… :think:
Proc ji ho nepodas primo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek