Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@geilens to mi ani neříkej…
hned zítra běžím do lékárny a konečně se třeba po roce a čtvrt vyspím. Syn měl do roku běžně skóre 7-13×/noc, teď v 16m 3-5× vzhůru.
@geilens píše:
@veny1 podle me to stoji za zkousku…
Nicmene rikala mi dr., ze ho nema zapijet mlekem…
Proc ji ho nepodas primo?
No jo, ale jemu jsou 4 měsíce. To je asi blbý dát mu to přímo nebo…? ![]()
@veny1 píše:
No jo, ale jemu jsou 4 měsíce. To je asi blbý dát mu to přímo nebo…?
@geilens píše:
@neila Tuším, že se to jmenuje Magnesium Lactici 500mgNetuším, zda to má vliv (dávám 3. den), ale dnes se mi malá vzbudila pouze 3× za noc(běžně se budí cca 6-8×)
A můžu se prosím zeptat na dávkování. Že by se moje kamarádka taky konečně vyspala ![]()
Ahoj holky, moje kamarádka dává dceři toto http://www.sleky.cz/…min-b6-150ml a prý teda proběhla velká změna v jeho spánku a už to prý ani neni takový nervák, ale to nevím, jestli je s tim spojene. ![]()
Kamoska to má na měsíc. Jinak pokud se dáva maximálním dávka tak na 15 dni.
@Sasanka30 píše:Kamoska to má na měsíc. Jinak pokud se dáva maximálním dávka tak na 15 dni.
] @omites píše:
@Sasanka30 nevíš, na jak dlouho vydrží ta jedna lahvička?
My dáváme půlku tabletky. Takže by to snad na ten měsíc vyšlo i u nás. Příjemný cena a způsob podání. ![]()
Já myslím že určite jo. To ji paní v lékárně řekla, že to uplně stačí, dávat jen tu jednu lžičku. A já muzu říct, že prcek je fakt o 100% lepší. ![]()
@Sasanka30 tak ten náš je taky takový klidnější, rozumnější. Ale jak jsem psala, má i antiepilptika a ten rybí tuk. Takže já nemůžu říct, že by to dělalo jen to magnésko. Respektive netuším, co z toho zabírá nejvíc.
Ještě jsme ho koupali ve výluhu z lípy, to je taky na zklidnění. ![]()
@geilens píše:
@natyber 1/4 tablety každý den odpoledne po dobu 4-6týdnů…
tak jsem je včera koupila, dávkování 1/2 ráno, 1/2 večer (nebo celá, jestli by to nezabralo). Dala jsem malému včera večer a musím říct, že spal lépe, vzbudil se jen jednou
Uvidíme jestli to byla náhoda, nebo opravdu to mangnézko, dnes dám znovu ![]()
@neila a jak stare ditko mas? a to jsi mu dala do jidla nebo ti to nejak zapil sam?