Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pavlína36 mě magnosolv předepsal nejdřív neurolog, protože mi diagnostikoval migrény. Snižuje nervovou dráždivost a musím říct, že opravdu pomáhá:) Taky ustaly křeče a nepříjemné pnutí, které jsem pociťovala… V těhotenství mi jej gyndařka odkejvala právě na tvrdnutí břicha. Brala jsem dokonce, beru dodnes
(kvůli té migréně, sice jí nepociťuji teď, ale jako prevenci)
@Pavlína36 Takže velká sklenice vody jo? A to jsem si říkala, že si dám jen nějakou malou
A na psychickou pohodu? Tak to jsem zvědavá, jestli mi jí zvedne
Teď mi totiž jde hlava kolem z toho všeho, co budeme muset nakoupit
![]()
Já jsem ho brala ve třetím trimestru kvůli tvrdnutí břicha, ale tvrdlo i po magnosolvu možná jen trochu méně často. Dr jsem se ptala kdy vysadit před porodem a řekla mi že můžu brát pořád že to nemá vliv. Přenášela jsem 5dní a porod vyvolávali kvůli velkému plodu (4,4kg), ale to je u nás v rodině normální, moje maminka přenášel obě děti dva týdny a teta dokonce měsíc ![]()
Může se Magnosolv užívat nárazově, nepravidelně, podle potřeby, nebo je potřebné brát celý měsíc v kuse. Děkuji moc
@Anonymní píše:
Může se Magnosolv užívat nárazově, nepravidelně, podle potřeby, nebo je potřebné brát celý měsíc v kuse. Děkuji moc
Ahoj asi záleží kvůli čemu ho používáš. Já jsem 16tt a používám ho na brnění rukou, každý den jeden sáček. Ale švagrová ho používá kvůli tetanii ale ta ho používá podle potřeby a pomáhá jí.