Magnosolv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
8.8.14 11:54

@Pavlína36 mě magnosolv předepsal nejdřív neurolog, protože mi diagnostikoval migrény. Snižuje nervovou dráždivost a musím říct, že opravdu pomáhá:) Taky ustaly křeče a nepříjemné pnutí, které jsem pociťovala… V těhotenství mi jej gyndařka odkejvala právě na tvrdnutí břicha. Brala jsem dokonce, beru dodnes :) (kvůli té migréně, sice jí nepociťuji teď, ale jako prevenci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
8.8.14 12:04

@Pavlína36 Takže velká sklenice vody jo? A to jsem si říkala, že si dám jen nějakou malou :D A na psychickou pohodu? Tak to jsem zvědavá, jestli mi jí zvedne :D Teď mi totiž jde hlava kolem z toho všeho, co budeme muset nakoupit ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.8.14 12:34

Já jsem ho brala ve třetím trimestru kvůli tvrdnutí břicha, ale tvrdlo i po magnosolvu možná jen trochu méně často. Dr jsem se ptala kdy vysadit před porodem a řekla mi že můžu brát pořád že to nemá vliv. Přenášela jsem 5dní a porod vyvolávali kvůli velkému plodu (4,4kg), ale to je u nás v rodině normální, moje maminka přenášel obě děti dva týdny a teta dokonce měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.19 12:22

Může se Magnosolv užívat nárazově, nepravidelně, podle potřeby, nebo je potřebné brát celý měsíc v kuse. Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
1146
12.9.19 12:30
@Anonymní píše:
Může se Magnosolv užívat nárazově, nepravidelně, podle potřeby, nebo je potřebné brát celý měsíc v kuse. Děkuji moc

Ahoj asi záleží kvůli čemu ho používáš. Já jsem 16tt a používám ho na brnění rukou, každý den jeden sáček. Ale švagrová ho používá kvůli tetanii ale ta ho používá podle potřeby a pomáhá jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27763
12.9.19 12:56

Beru kvůli tetanii každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie