Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky mám internet v mobilu a mail na seznamu, a potřebuju poradit jak upravit adresář nemůžu nikoho vymazat ukládaj se mi tam stejné maily víckrát, teď se to tam ukládá samo, k adrese mi nejde nic zadat jako jméno atd. Ukáže se mi jen adresář a v něm ty kontakty a nic s tím nejde dělat jen vložit do mailu
Ahoj. To už máš na tom emailu už změněnou tu novou verzi že? Já se obávám, že s tím přes mobil asi nic nenaděláš. Ta nová verze co teď udělali je šílená, já se přes mobil nedostanu ani do nastavení, neukazuje to počet příchozích nových emailů, nic… Asi možná když tam vlezeš přes počítač, tak by to nějak mělo jít (např. uložit kontakty) ale přes mobil ne.
Prosím o radu.
Z nějakého důvodu se mi na Seznamu neobjevuje obsah emailů - zejm. z daty od 2.6. do 9.6.
Vidím, že je tam něco psáno, ale po otevření je to prázdné.
Dělám někde chybu? ![]()
Děkuji. ![]()
Tak přesně tenhle problém mám taky. V seznamu emailu vidím začátek textu, když to otevřu, není tam nic. A to jsem potřebovala nutně jeden mail přeposlat,… můj je z 2.6.
Tohle mi delal seznam uz pred rokem, proste jsem prestala pouzivat, protoze to bylo porad dokola.
Tak to si počkám jestli ti někdo odpoví…já to mám podobně, od 30.5. do 9.6. Ještě k tomu mi nevyžádaná pošta co dříve chodila do spamu, chodí normál do doručených ![]()
No já jsem na to přišla včera, zkoušela jsem restart PC a čekala dodnes, jestli se to nespraví. Zítra asi zavolám na technickou podporu. Mail tam nemají, jen tel, číslo.
@elchirk takže je nás více se stejným datumem… ![]()
Budeš tam teda volat? Prosím pak o info, co ti řekli. Díky.
@elchirk píše:
No já jsem na to přišla včera, zkoušela jsem restart PC a čekala dodnes, jestli se to nespraví. Zítra asi zavolám na technickou podporu. Mail tam nemají, jen tel, číslo.
To můžeš rovnou zavolat z okna. Výsledek je stejný. Na Seznamu jsou arogantní blbečci, hnusní a zajímá je všechno, jen ne názor uživatele. Vzpomeň na úpravy emailu, teď Lidé a seznamka vůbec-hnus a děs. Ideální řešení je poslat je do pr…ele a založit si schránku jinde.
Dneska jsem to četla na forum napověda. seznam., bylo tam hodně stížností ale už je to vyřešené, každý email má svůj text
Koukněte se… ![]()
Driv nez ted jsem se tu nedostala a vidím, ze je vyreseno. Texty uz tam opravdu jsou. Super. Mail menit nechci, mam ho strasne dlouho a mam ho na vsech registracich do ruznych eshopu, u ruznych institucí a uradu, naprosto nemyslitelne, ze bych to mela menit.
Ahoj, prosím o radu. Od rána mi zlobí mail - mám ho na seznamu. KDyž se přihlásím, tak to pořád šrotuje a nic se neděje, když se vrátím na seznam, vypadá to následovně - obrázek. Nevíte, co to je, nechybí mi nějaká aktualizace, či co?
Děkuji všem.
@avm3 píše:
Ahoj, prosím o radu. Od rána mi zlobí mail - mám ho na seznamu. KDyž se přihlásím, tak to pořád šrotuje a nic se neděje, když se vrátím na seznam, vypadá to následovně - obrázek. Nevíte, co to je, nechybí mi nějaká aktualizace, či co?
Děkuji všem.
Ne, tohle nam dela, kdyz s tim bud oni neco delaji jako Seznam nebo je horsi pripojeni na net…(ja se doma pripojuju na notas pres wifinu a obcas to zazlobi a dela to taky…) v pocitaci ti nic nechybi ![]()
Mozna to ma dneska nasvedomi ty namrazy a tak ![]()
@Hanka79 Aha, tak díky. To se mi stalo poprvé a všechno ostatní běží, jak má.
@avm3 Mne se nekdy stane, ze takhle nabehne i uvodni stranka seznamu…nevim co tam s tim porad cudlaj
![]()