Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@avm3 Tahle indexová stránka ukazuje na nějakou interní chybu stránky, s tím nic neuděláš.
Teď jsem se zkusila přihlásit na svůj účet a OK. Zkus to znovu, případně si vymaž cookies pro Seznam, kdyby to ještě zlobilo.
Jestli máte net zvenku pomocí Wi-Fi (nemyslím po bytě), tak je problém se signálem díky námraze. Jestli máte nějaké ADSL, tak může být problém u Seznamu. Jiné weby reagují normálně?
@Ivan PPZ Jednu krabičku máme venku, jednu doma. tka to bude asi ta námraza.
Díky
Všechno ostatní funguje normálně, možná trošičku pomaleji.
@Hanka79 @Bersaba @Ivan PPZ Pořád to dělá, už mi to docela vadí. Dneska jsem měla možnost přečíst si to jinde, ale mělajsem tam dost zásadní informace, tak mě to fakt štve ![]()
@avm3 píše:
@Hanka79 @Bersaba @Ivan PPZ Pořád to dělá, už mi to docela vadí. Dneska jsem měla možnost přečíst si to jinde, ale mělajsem tam dost zásadní informace, tak mě to fakt štve
To je divny, zkusila bych treba restartovat router a i pc…jestli jste uz nezkouseli
@Hanka79 PC jo, router ne… to je to, co je v zásuvce a přes co jde net? ![]()
@avm3 píše:
@Hanka79 PC jo, router ne… to je to, co je v zásuvce a přes co jde net?
Ano ano, ma to i antenku
staci vypnout a zase zapnout
@Hanka79 Díky, zkusím, ale asi až zítra, máme ot blbě přístupné a teď se mi už nechce.
@avm3 Jasny
doufam, ze to pomuze, chlap uz mi sel na nocni, jinak bych se ho optala, ale jak rikam nas to taky o vikendu zlobilo, stolni pc sel dobre, ale notas pres wifinu zlobil a ted uz to zase bezi v pohode, taky zahada
my uz se bali, ze budem kupovat novy router
tak jen radim co dela nebo delal muz ![]()
@Bersaba píše:
@avm3 Zkoušela jsi jiný prohlížeč?
ZAtím ne, ale po restartu to pořád dělá… tak to zkusím.
@Bersaba Tak jsem naistovala chrome a jde to. Ale štve mě, že mám v počítači něco nefungujícího. Mám tu mozilu odinstalovat?
@avm3 Nabídka Start - Ovládací panely - Programy - Odinstalovat program, tam si ho najdeš v seznamu a odinstaluješ. Ale ještě bych se zkusila podívat, jestli máš aktuální verzi a pokud ne, tak zaktualizovat (Nápověda - O aplikaci Mozilla Firefox, tam se ti ukáže, jestli potřebuje aktualizaci nebo ne).
Já už to odinstalovala… google šlape, akorát si musíme zvyknout
Tak díky, pa