Make - up

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
17.5.06 21:02

Ještě se chci zeptat, jestli ten make-up AERA TEINT má několik odstínů? Nebo je jen jeden? Vždy mám největší problém trefit správný odstín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
17.5.06 21:13

LENDULKA: určitě má ten make up více odstínů, akorát vzorečky tuším dělají jen v tom nejprodávanějším (aspoň u nás v lékárně na výběr neměli). Lesk mám 10 - radiant red, ale není to nic výrazného, brala jsem to od oka bez zkoušení. Je moc fajn, nemá žádnou pachuť, nelepí a ani o něm nevím. Dávám si ho až " pohmatu" ve výtahu, protože dřív nestíhám - a to se mi právě líbí, že nepotřebuju obě ruce na jeho nanášení.
Pak je taky dobrý lesk od Lumene - ale ten už se nanáší takovou tou tyčinkou a je výraznější. Ale nádherně voní - což mi ale na začátku těhu nedělalo moc dobře. Proto teď mám radši ten VICHY.

Marťoch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.5.06 21:16

Miluji Vichy :lol:

Už párkrát jsem doporučovala krémy… A nedám dopustit na mycí emulzi pro problematickou pleť, ta je naprosto skvělá…

Investice se opravdu vyplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
17.5.06 21:24

Ahoj holky, taky s pletí trochu bojuju, aby vypadala „přirozeně krásná“ :D :D :lol: .
Prosím Vás, kolik přibližně stojí ten make-up od Vichy?
Děkuji, Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
17.5.06 21:31

make-up

stojí 500 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
17.5.06 21:37

Taky jsem používala make-up od Vichy Aera Teint, byla jsem s ním spokojená. Ale používala jsem ho jen v zimě, na léto mi přišel moc krycí a „hutný“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
17.5.06 21:48

Neználku,
nepíšeš náhodou o Dermablendu? Protože ten je hutný a hodně kryje, Aera Tient je lehounký a skvělý na léto. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.5.06 21:55

Našla jsem teď doma vzoreček od Vichy make-upu a jmenuje se to FLEXILIFT TEINT. To je zas další druh make-upu?To není ten Aera Teint?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
17.5.06 22:00

já ho nemám u sebe, takže si nejsem na 100% jistá.

teď jsem našla na netu obrázek toho co mám

http://www.kosmetika-vichy.cz/…uct/8552.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
17.5.06 22:00

lendulko: posílám ti odkaz s informacemi o tvém make upu

http://www.kosmetika-vichy.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.5.06 22:12

Díky Neználku. Takže jsem pochopila, že ten můj vzoreček je make-up na vrásky. Můžeš mi ještě napsat, jaký odstíh toho Aera Teint ty máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
17.5.06 22:14

lendulko to ti teď nenapíšu. Jsem s malým přes noc u prarodičů a nemám ho s sebou. Zítra se juknu doma a písnu ti to. Vím ale že mám spíš tmavší odstín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.5.06 22:17

Ještě bych se ráda zeptala, jestli někdo nemáte zkušenosti s krémem od Vichy NUTRILOGIE 1 (pro suchou pleť).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
17.5.06 22:20

já používám od Vichy OLIGO 25 pro normální pleť (zelený krém) ale vím že dělají i pro suchou (oranžový krém). Je hrozně příjemný - lehoučký, krásně se vtírá a moc hezky, jemně voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
17.5.06 22:21

Asi po 2 měsících používání Oligo 25 si dokonce i kosmetička všimla, že mám mnohem lepší pleť než před tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí