Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Lucy Jay Já mám tenhle make up nejraději. Čas od času zkusím jiný a okamžitě se vracím zpět k tomuto. Nepoužíváš třeba jiný podklad? Já přes léto používám opalovací mléko kvůli hyperpigmentaci, v ostatním období používám podkladovou vyhlazující bázi také od Dermacolu. Make up drží perfektně a žádné mapy nedělá. Nemůže to být tím, že mícháš odstíny? S tím zkušenost nemám ![]()
Mne tedy make upy od dermacolu nesedí nikdy. Nikdy se mi nevpijou a mapy dělají taky. Máš stejný podklad? A ještě je možnost, že jak se změnilo počasí tak bude potřeba jiný podklad. Třeba hutnejsi základ.
Tak ještě vyzkoušej jiný kousek… Nebo si kus „vzít“ kousek testeru z drogerie. Já ho taky používám, je to můj nejoblíbenější, používám dva odstíny a oba sedí stejně.
No baze mi dosla jinak jsem mela Rimel, ale i bez baze ten tmavy odstin funguje perfektnr. Ten svetli odstin jsem zkousela i samotny a to je proste hruza
tak zrovna se chystam do Dm tak koupim podkladovou b. Od dermacolu a uvidim. Jinak ten tmavy odstin,, protoze uz je moc tmavy na podzim" musim tedy michat s jinym makeupem co mam doma a to je loreal infallible 24h matte a uplne v pohode fuer krasny vysledek tak jsem si rikala ze bude lepsi to michat se stejnym make upem a to jr fakt děs. Zkusim to este z tou bazi a uvidm .. nejake doporuceny na tu HUTNEJSI bazy prosim?
No baze mi dosla jinak jsem mela Rimel, ale i bez baze ten tmavy odstin funguje perfektnr. Ten svetli odstin jsem zkousela i samotny a to je proste hruza
tak zrovna se chystam do Dm tak koupim podkladovou b. Od dermacolu a uvidim. Jinak ten tmavy odstin,, protoze uz je moc tmavy na podzim" musim tedy michat s jinym makeupem co mam doma a to je loreal infallible 24h matte a uplne v pohode fuer krasny vysledek tak jsem si rikala ze bude lepsi to michat se stejnym make upem a to jr fakt děs. Zkusim to jeste z tou bazi a uvidm .. nejake doporuceni na tu HUTNEJSI bazi prosim?
Ahoj
Tento makeup používám už pět let. Vždy se snažím najít nějakou „lepší náhradu“ ale pak zjistím, že mi nesedí jiný, než jen tento. Mám odstín NUDE a nedám na něj dopustit. Už mi dochází a budu si muset koupit nový ![]()