Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kuky206 140×200 s chlupem, pohodlné to ovšem není ani trochu ![]()
@Kuky206 píše:
Moc děkuji za rady. Vezmu to 140×200
Samozřejmě to nebylo myšleno, že si tam hned někoho vezmu proboha. Byla to hypotetická otázka do budoucna. A upřímně? My spali s rodiči v jednom pokoji i v pubertě. Když není místo, není místo. A na to spaní to asi není tak důležité. Každopádně to bylo myšlené spíše tak, když by byla dcera na noc jinde. Ale jak jsem psala, byla to jen hypotetická otázka. Opravdu mě zaráží, jak někdo dokáže reagovat a je mi to docela líto.ne každý si může dovolit obří byt a hromadu prostoru. Ale děkuji za každou radu.
Ty si hlavně taky uvědom, že když položís dotaz, tak můžeš dostat i odpovědi, které se ti nebudou hodit zrovna do krámu
. Nikdo tě tady neurážel, maximálně někdo napsal, že tvé hypoteticke řešení do budoucna je nesmysl. Co je na tom tak hrozného? Nikdo tě tady přece nemoralizoval
.
My máme 160×200, ještě na prvním stupni s námi občas spalo dítě a dalo se to, ale užší už bych nebrala.
Když jsem se nastěhovala k budoucímu manželovi, tak měl postel 120*200, zvládali jsme to v pohodě několik let. Dokonce, když jsme kupovali novou matraci, tak jsme zjistili, že i když si kupujete matraci 120 na postel 120, tak to není stejné
(jiní výrobci), takže já jsem spala další rok na kopečku a pravidelně sklouzávala k manželovi
.
@Kuky206 na šířku minimálně 160cm, ale pokud se vejde tak 180cm, bude to pohodlnější
Nejmenší letiště aby bylo aspoň trochu pohodlné je 140×200…
vaši situaci bych řešila rozkládacím kvalitním gaučem/sedačkou pro trvalé spaní, kdy bys mohla na ní spát v obýváku (i s případnou návštěvou po rozkladu) a dcera by měla kvalitní rozkládací lůžko tak, aby u ní mohla kdykoliv přespat třeba kamarádka, ale zároveň nebude trvale rozložená „kráva“ bránit místu ve hraní, když máte stísněné prostory, jsou rozklady či sklady (nahoru) nejlepší řešení… pokud jsou vysoké stropy, pak patro…
PS : a vodit chlapa DCEŘI do pokoje, i když tam ona nebude, je vrchol narušení jejího soukromí… ty si neseš nezvyklý a velmi netradiční vzor z domu, kdy jste do puberty spali „všichni v jednom pokoji“, ale to normální opravdu běžně není…
Já bych pořídila určitě minimálně 140, ideálně 180 cm a již zmíněná Ikea se mi zdá jako fajn řešení ( úspora místa). Jinak se omlouvám, ale tedy spát s rodiči v pubertě v ložnici musí být sen každého pubertáka.
@Lucy75 měla jsem známou. S dcerou žije v 1+1. Raději přendali kuchyni do obýváku a vytvořili tak maličkatý a ne ideální 2+kk a dceři od jistého věku poskytli aspoň maličký soukromý pokoj.
@Sandra.B1 váš názor beru a žádám o vykání. Není slušné tykat někomu, koho neznáte. Děkuji.
@Kuky206 píše:
@Sandra.B1 váš názor beru a žádám o vykání. Není slušné tykat někomu, koho neznáte. Děkuji.
nebuď směšná, na platformě emimino tyká každý každému, to už jsi mohla zjistit, tykám zde i 50letým doktorkám a 60letým babičkám,
neztrapňuj se
@kocourGarfield když nad tím přemýšlím, bude opravdu nejlepší nějaký pohodlný rozkládací gauči. Zkusím na tu ikeu kouknout. Moc děkuji. ![]()
@Kuky206 píše:že by jsi do „jejího pokoje a její postele“ vzala chlapa?
Moc děkuji za rady. Vezmu to 140×200
Samozřejmě to nebylo myšleno, že si tam hned někoho vezmu proboha. Byla to hypotetická otázka do budoucna. A upřímně? My spali s rodiči v jednom pokoji i v pubertě. Když není místo, není místo. A na to spaní to asi není tak důležité. Každopádně to bylo myšlené spíše tak, když by byla dcera na noc jinde.Ale jak jsem psala, byla to jen hypotetická otázka. Opravdu mě zaráží, jak někdo dokáže reagovat a je mi to docela líto.ne každý si může dovolit obří byt a hromadu prostoru. Ale děkuji za každou radu.
@Keyllah píše: že by jsi do „jejího pokoje a její postele“ vzala chlapa?vyřešila bych to spíš tím rozkládacím gaučem v obyváku a pokojík nechala jako bezpečné útočiště pro malou. Představa, že se mi někdo cizí válí s mámou v mojí posteli je fakt ekl, to fakt nedělej…
Počkejte. V její posteli? To jste asi nepochopila. Ona má svoji postel.
@Kuky206 píše:
Dobrý den,
s dcerou se budu stěhovat do bytu 2+1. Je menší, ale pro nás bude super. Dcera má tři roky. Jen do obýváku dám gauč a nicAbychom tam mohly chodit. Jelikož třeba obývací stěna a stolek jsou součástí obýváku.
Pak je tu ještě jeden pokoj, který bych ráda nechala pro dceru s tím, že bych si tam ráda dala nějakou menší postel na spaní. Nemáte nějaká zkušenost s délkou postele? Vyspí se dva dospělý lidé na lůžku 120×200? Nebo je lepší koukat po 140 x200. Děkuji.
Jde mi o to, aby zabírala co nejmenší prostor, Ale kdybych do budoucna potkala nějakého muže, tak abychom se tam případně vyspali a nemusela jsem kupovat jinou
Já vím, hloupý dotaz, ale nemám tolik peněz, abych mohla poté koupit větší a zároveň bych ráda zabrala co nejmenší prostor v pokoji dcery.![]()
Děkuji
tak nedělej se teď hloupá a nepřekrucuj, tady píšeš, že novou postel dáš do dceřina pokoje a když si najdeš chlapa, tak aby tam mohl spát on