Malá prsa i 25. týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2873
20.2.15 05:46

@Ivetka.chumlenova na velikosti prsou nezáleží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
20.2.15 06:34

@Ivetka.chumlenova hele, pokud se takto připravuješ, najdi si v okolí nějakou laktační poradkyni na kterou se případně obrátíš když bude problém, v porodnici ti sice poradí, ale každá sestra má nějaké své fígle a učí tě to jinak. Hlavně se nestresuj, to je na kojení, pohodu a tvorbu mléka to nejhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
20.2.15 06:34

Já mám malé prsa, kojení mi nešlo(nerozkojila jsem se?) a víš co? jsem za to i ráda…protože velké prso vytáhneš kdekoliv a je to, ale já? Musela jsem mít kojící polštář, aby se malý k prsu vůbec dostal a já nebyla shrbena jak paragraf. :nevim:
Ale určitě velikost nemá nic společného s množstvím mléka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
20.2.15 07:43

@Ivetka.chumlenova jo jo, mám skoro nic… prvního jsem kojila do půl roka. Druhý předčasn narozený v 25tt, rozkojila jsem se taky a kojila 15 měs. :) Tak se vůbec neboj, to není o velikosti…

Když se narodil první, byla jsem na pokoji s maminkou která měla doslova kozy jak vozy, a díky tomu se jí kluk nechtěl přisát a ona byla nešťastná, prsa tvrdá jak šutr a tak…
Fakt to není o velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
20.2.15 09:00

@kve-tinka tím bych nestrasila, není to pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
20.2.15 14:08

@kve-tinka víš ono otázka je jestli jsi neměla špatnou techniku a proto jsi se nerozkojila, já teda asi 3 měsíce odsávala, ale malá se ne a ne přisát, dneska už bych to udělala jinak a místo v sedě, bych zezačátku kojila v leže a nevylezla bych z postele, jenže to prostě zezačátku a při prvním dítku fakt nevíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
20.2.15 14:26

@kve-tinka
taky bych to viděla na špatnou techniku :think: tvrdit, že s malými prsy jsi byla pokroucená jak paragraf :roll: to vyloženě svědčí o špatné technice kojení :?

Teď to neber na svou osobu, ale obecně všem, které kojit chtějí (a teď nebo někdy v budoucnu čtou tuto diskuzi) radím pozvat si domů laktační poradkyni.
Mám malá prsa a dvojčata, takže při narození byli relativně mají, lak. p. přišla a u kojení mi vyloženě hýbala rukama, prsama, nohama, dítětem :oops: tak až vše nastavila správně, aby to bylo pohodlné pro mě i děti :dance: naučila jsem se co a jak a časem jsem byla schopna držet jednou rukou dítě u prsa a zároveň otevírat dveře pošťákovi :oops:
Některé zdr. pojišťovny proplácení návštěvy laktačních poradkyní, je potřeba zjistit u své pojišťovny a najít lak. p., která má smlouvu, ale i kdyby si za to žena měla zaplatit, tak to vyjde výrazně levněji než UM :think: (ovšem, vše platí v případě, kdy žena kojit opravdu chce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
20.2.15 14:35

@subsomi jj, já taky vím dneska že jsem blbě přikládala, no bohužel jsem byla blbá a tu laktační poradkyni si nevyhledala a nepozvala, řešila jsem svůj tlak, jizvu po cs a prdy malý a nějak jsem to vypustila. No a to nejsem ani tak mladá abych mohla být tak blbá :oops: :oops: :mrgreen: Jo příště bych to už udělala jinak, vpodstatě už v porodnici… ale to je prostě o tom, že si člověk říkal že co na tom asi jako je, dítě se přisaje a hotovo, takže jsem dopředu nic neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová