Kolik má vypít 3měsíční na UM?

623
19.2.15 19:21

3měsíční mimi na um

Holky, je normální, že mi skoro 3měsíční miminko vypije jen 60-80ml um? Takhle pije furt stejně od narození, přibívá pěkně, ale místo 100ml, co i někdy vypil, mi teď přijde, že pije míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
19.2.15 19:27

Pokud přibírá tak bych se tím netrápila..hlady očividně netrpí..( a aspon ti déle vydrží krabice :mrgreen: )
až pokud by nepřibíral tak bych zkusila třeba vyměnit UM, možná mu tak nejede..ale zatím bych to nechala tak jak to je

• Citovat
  • Upravit
623
19.2.15 19:29

No mam právě strach, pač jednou už jsme byly v nemocnici, ale to měl akutní bronchitidu, teplotu, nevypil pomalu nic a nebo to vyzvracel, tak sme jeli. Teď má akorát rýmu, odsávám dnos a úplně se bojim, aby zas nebyl dehydrován :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
19.2.15 19:31

A nebo si říkám, jestli někdy to mlíko nepřipravim o něco vlažnější, než jindy a že mu pak tolik nechutná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
19.2.15 19:35

Pokud prospiva, neres to ;) pokud ma rymu, je nachlazeny, mozna nema ani moc chut k jidlu, navic se mu asi spatne pije s tou rymou, ale zrejme mu to staci, jinak by se prihlasil, neboj ;)
pokud mas strach z dehydratace, zkus dat napit prevarenou vodu nebo kojenecky caj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
19.2.15 19:37

Me tim syn zlobi taky.. pribira, celjem i pekne, ale pije 60-120. Dost se to lisi. Me prijde, ze uz ho nebavi pit jen to mleko.. ma ted dneska 4 mesice, tak o vikendu zacneme s prikrmy. Ale mimo UM mi nechce pit vodu ani ten fenyklovy caj :-(
Tak kdyz pribira, asi bych to tak nechala, to mi teda rikala doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
19.2.15 19:42

Zkoušela jsem to dřív, kojeneckou vodu a jen tak si cucnul a nechtěl, tak nevim…Můj první syn v jeho věku určitě pil těch 120ml.Mam teda ještě savičku mam 1,měl by mít 2,od 2měsíců, ale zase nevid, jestli by stíhal pít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
19.2.15 19:50

My mame taky Mam a ted uz tu dvojku, ale zatim nechce pit z te ctyrky..
My teda od zacatku mame problem, ze nepije kolik ma podle tabulek. Kdyz ku dam casteji, tak vypije tech 60. Kdyz ji po trech hodinach, tak tech 90-120.
Ale celkove mnozstvi mleka za den nezvysim. Prekvapuje me, ze pribral za mesic 600g. Nevim, odkud to bere. Snad z nej pak nebude tlustoch, kdyz tolik pribere prestoze ji malo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
19.2.15 20:09

Mě právě přijde, že i z té jedničky se kolikrát zakucká, že to snad nestíhá pít, nebo nevim.Ale v noci se budí 2×na mlíko a něco vypije. Teď ho budu budit ve 21.30h, tak sem zvědavá, kolik dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
19.2.15 20:13

Me se taky porad 2× v noci budi. Kamaradka ma mladsi mimi a to spinka od 22 az do 5. Jak ja ji zavidim s tema myma kruhama pod ocima :-D snad se nekdy taky jeste vyspim. V noci mi vic nez tech 60ml nevypije. Ale naivne mu stejne vzdy delam 120tku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
19.2.15 20:22

@Tereza Z dceri jsou 2mesice a vcera jsem navysila davku na 150ml, jelikoz pri 133ml mela hlad a chtela vice. Dle tabulky na Nutrilonu bych mela davat 160ml, coz mi nevypije. 60-80ml mi prijde malo na 3 mesicni dite. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
19.2.15 20:25

Taky mu někdy naivně udělád těch 120ml a ono prd, když už tu stovku vypije, jsem za to ráda, ale to teď dlouho nevypil. Nevim, no, kdyby přeci měl hlad, vypije víc, donutit ho nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
19.2.15 20:27

@Tereza po kolika hodinach krmis? Kolik ml vypije zhruba denne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
19.2.15 20:44

Mi syn taky moc nevypil, v tomhle věku se to pohybovalo tak cca 100 ml, ale na pět až šest krmení. No pamatuju si, že jsem z toho byla špatná, rptože podle toho, co bylo uvedeno na krabici měl už dávno vypít víc. Ale přibýval pěkně, až moc a i tak jsme na růstové křivce vyletěli na 90 percentil a od té doby to držíme :-) Dnes má syn necelé č roky a 22 kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
19.2.15 20:50

Krmim po těch 3h, ale někdy už taky třeba po těch 2.5h. Denně vypije těch 400-500ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová