Přechod z UM 1

24
19.2.15 15:52

Přechod z um1

Ahoj maminky, potřebuju poradit :).Malá má 9 měsíců kupuju zatím um1 Hami. Vypije nanejvíš 150ml. Můžu ho vyměnit za um2 i když je na krabici napsáno že se dává 210ml. Můžu dát těch 150ml a 5 odměrek? Jinak jsme plně na příkrmech. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
19.2.15 16:00

Samozřejmě můžeš dát kolik chceš. A počet odměrek tak, aby to vycházelo na počet ml, jak je uvedeno na krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.2.15 16:12

To víš, že jo. Nemusíš se řídit vším, co je napsaný, jen dodrž počet odměrek na vodu.

• Citovat
  • Upravit
11117
19.2.15 16:12

Nema se dvojka davat od pulroku? ne ze bych teda predpokladala, ze v tom je uplne zasadni rozdil.

a jinak jasne, ze muzes delat kolik chces a potrebujes. ja delam 180ml z trojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.2.15 16:32

Děkuju. super tak jdu do dvojky :lol:.Jojo má se dávat od 6m ale doktorka mi řekla že prý jestli pije tak málo tak mám dávat pořád 1 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
19.2.15 17:24

Já jsem začala dávat 2 od 6.měs a malý se mi začal budit na mlíko i 4× za noc, předtím vůbec, tak jsem se honem rychle vrátila k 1 :mrgreen: (ještě večer jsme valili do drogerky po několika probděných nocích), máme 8 měs a stále dávám raději 1 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.2.15 18:29
@michaela1808 píše:
Já jsem začala dávat 2 od 6.měs a malý se mi začal budit na mlíko i 4× za noc, předtím vůbec, tak jsem se honem rychle vrátila k 1 :mrgreen: (ještě večer jsme valili do drogerky po několika probděných nocích), máme 8 měs a stále dávám raději 1 :oops:

No to už sem taky někde četla :think:.Tak uvidíme snad to nebude horší než teď v noci :lol:.Malá jí 3× za noc a aji když jí dám kaši tak mi stějně v noci vypije 90ml mlíka :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová