Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky, potřebuju poradit
.Malá má 9 měsíců kupuju zatím um1 Hami. Vypije nanejvíš 150ml. Můžu ho vyměnit za um2 i když je na krabici napsáno že se dává 210ml. Můžu dát těch 150ml a 5 odměrek? Jinak jsme plně na příkrmech. Děkuji
Samozřejmě můžeš dát kolik chceš. A počet odměrek tak, aby to vycházelo na počet ml, jak je uvedeno na krabici.
To víš, že jo. Nemusíš se řídit vším, co je napsaný, jen dodrž počet odměrek na vodu.
Nema se dvojka davat od pulroku? ne ze bych teda predpokladala, ze v tom je uplne zasadni rozdil.
a jinak jasne, ze muzes delat kolik chces a potrebujes. ja delam 180ml z trojky.
Děkuju. super tak jdu do dvojky
.Jojo má se dávat od 6m ale doktorka mi řekla že prý jestli pije tak málo tak mám dávat pořád 1 ![]()
Já jsem začala dávat 2 od 6.měs a malý se mi začal budit na mlíko i 4× za noc, předtím vůbec, tak jsem se honem rychle vrátila k 1
(ještě večer jsme valili do drogerky po několika probděných nocích), máme 8 měs a stále dávám raději 1 ![]()
@michaela1808 píše:
Já jsem začala dávat 2 od 6.měs a malý se mi začal budit na mlíko i 4× za noc, předtím vůbec, tak jsem se honem rychle vrátila k 1(ještě večer jsme valili do drogerky po několika probděných nocích), máme 8 měs a stále dávám raději 1
No to už sem taky někde četla
.Tak uvidíme snad to nebude horší než teď v noci
.Malá jí 3× za noc a aji když jí dám kaši tak mi stějně v noci vypije 90ml mlíka
.