Malá se šíleně vyděsila

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
963
15.9.11 01:16

malá se šíleně vyděsila

ahoj maminy,

je jedna hodina ráno a já tu sedím u pc, klepu se jak osika a moje berunka konečně spinká.
Jenže řed chvilkou nespala, teda spala, ale díky mě ze ve spánku vyděsila nejvíc, jak jsem kdy zažila. Lezou nám zoubky, často v noci brečíme a musíme se chovat. Nooo, manžel choval, malá spala a já hlídala manžela, aby neusnul, až jsem usnula sama. Muselo se mi něco zdát, nevím co, začala jsme prý křičet ze spaní(nikdy jsem to neměla) a tím vyděsila ve spánku malou, která se vzbudila, šílený pláč, přerývavě dýchala, klepala se a byla mimo, asi půl hodiny, než se docela zklidnila. A já tu teď sedím a bulím, protože mám strach, aby se jí tím leknutím něco nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4336
15.9.11 01:19

Ahojky!
Nemyslím si, že by to pro malou mělo do budoucna nějaké následky. Neboj, určitě to zaspí a zapomene na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
15.9.11 01:29

Ahojky,ono je možný,že se jí ten křik „vloudil“ do jejího snu a zároveň mohla mít s tím spojené něco ošklivého,co se nedá ani definovat,teda já nevim,jestli to popisuju správně,ale mně třeba ráno zvoní mobil,a než se proberu tak se mi o tom ještě pár vteřin zdá..no já to teda píšu zmateně,ale je po 1 ráno tak už mám taky dost 8-o No ale chápu,že tě to vylekalo a jsi z toho špatná,ale málá to určitě zaspí a nebude si to pamatovat,uvidíš :hug: A ty už nekřič :wink: :mavam: :mavam: :mavam: Dobrou a klidné sny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
15.9.11 01:37
marcellia píše:
Ahojky,ono je možný,že se jí ten křik „vloudil“ do jejího snu a zároveň mohla mít s tím spojené něco ošklivého,co se nedá ani definovat,teda já nevim,jestli to popisuju správně,ale mně třeba ráno zvoní mobil,a než se proberu tak se mi o tom ještě pár vteřin zdá..no já to teda píšu zmateně,ale je po 1 ráno tak už mám taky dost 8-o No ale chápu,že tě to vylekalo a jsi z toho špatná,ale málá to určitě zaspí a nebude si to pamatovat,uvidíš :hug: A ty už nekřič :wink: :mavam: :mavam: :mavam: Dobrou a klidné sny…

Píšeš to naprosto srozumitelně, taky se mi tohle stává. Tak ať už nás ve snech nic netrápí a spíme jako dřeva! Dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.9.11 07:29

Já jednou kojila tak nad ránem, už taky skoro pospávala, malá u prsa taky - no a pak mě hryzla. Zařvala jsem jak tygr, jsem to vůbec nečekala a bolelo to… Malá samo taky ječela jak protržená. Nic se jim nemůže přece stát, co taky?

Jak je větší, tak taky kolikrát zničehonic začne křičet ze spaní a pak vzlyká ještě dlouho, asi se jí něco zdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
15.9.11 08:06

neboj se, nic se jí stát nemůže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
15.9.11 08:19

Holka, jestli budeš takhle šílet kvůli každému nočnímu pláči a zlému snu, tak Tě čeká pár hodně náročných let. Občasné noční můry, leknutí, neklid, to je úplně normální věc u každého dítěte - a je fuk, jestli k nim vedl vlastní špatný sen nebo podnět zvenku.

Poprvé to člověka vyleká, to je jasné - ale o nic nejde. Lekla se, pobrečela si, uklidnila se a zase spí. Klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
15.9.11 08:35

Je to neprijemne, ale myslim, ze z toho mas vetsi nasledky ty. :-) neboj, uz o tom urcite ani nevi :huban:

• Citovat
  • Upravit
Ajuja
15.9.11 10:17
BohunkaP píše:
Holka, jestli budeš takhle šílet kvůli každému nočnímu pláči a zlému snu, tak Tě čeká pár hodně náročných let. Občasné noční můry, leknutí, neklid, to je úplně normální věc u každého dítěte - a je fuk, jestli k nim vedl vlastní špatný sen nebo podnět zvenku.Poprvé to člověka vyleká, to je jasné - ale o nic nejde. Lekla se, pobrečela si, uklidnila se a zase spí. Klídek.

ano,ano,všimla jsem si,že luciashek tu často"šílí"kvůli prkotinám.

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
16.9.11 08:59
Ajuja píše:
BohunkaP píše:
Holka, jestli budeš takhle šílet kvůli každému nočnímu pláči a zlému snu, tak Tě čeká pár hodně náročných let. Občasné noční můry, leknutí, neklid, to je úplně normální věc u každého dítěte - a je fuk, jestli k nim vedl vlastní špatný sen nebo podnět zvenku.Poprvé to člověka vyleká, to je jasné - ale o nic nejde. Lekla se, pobrečela si, uklidnila se a zase spí. Klídek.
ano,ano,všimla jsem si,že luciashek tu často"šílí"kvůli prkotinám.

Panebože tak je někdo citlivějši :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4049
16.9.11 09:45

Presne,to je snad lepsi vubec nepsat,nez takle rejpat,a to osloveni Holka,jak na malyho fracka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
16.9.11 09:47

Když jim to tak vadi, tak at nepisou.. Jen mě překvapuje ta inteligence tady.

• Citovat
  • Upravit
4049
16.9.11 09:52

Jasne,pani „inzinyrky“ :-))

Příspěvek upraven 16.09.11 v 09:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
16.9.11 09:53

Jako kdyby se to stalo mě, tak se taky vylekam, a bude mi to pochopitelně líto. Je to přeci moje dítě, a vidět jak se klepe strachy.. je to miminko a nechape co se dělo. Nemužu ho uklidnit větou. Ja bych to určitě na e-mimino nepsala… ale nekdo má potřebu se vyjadřit. Od toho ta diskuze je. Chodí sem spousta lidí, se spoustamy povahami tak by se to mělo respektovat.. A kdyz se to někomu nelibi tak at nekomentuje a komentuje diskuse co se libi jemu.

• Citovat
  • Upravit
3230
16.9.11 09:56

Tak je noční běs a půlhodinové neutišitelné řvaní po leknutí… Holka!

Luciashku, můj Luciášek se taky takhle leknul, spala v kočárku a najela jsem na hrb, 15 minut řvala jak o život, taky jsem si poplakala :hug: (byla to navíc totiž moje vina - pitomý hrb). NIC jí není, vám taky ne, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí