Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky vsem:-)))…Maminky, prosim o zkusenosti pozorovani..: o kolik cm vyrostlo Vase miminko za 6 mesicu od 6 mesice zivota…??…
![]()
Dotaz je tedy za první rok nebo za druhou půlku prvního roku?
Za první rok vyrostla o 32cm, za dobu mezi 6.-12.měs o 12cm.
K čemu ten údaj má sloužit?
Tady jsou samí čahouni
A to Samík je o půl hlavy vyšší, než jeho vrstevníci ![]()
Háta_x píše:
Za první rok vyrostla o 32cm, za dobu mezi 6.-12.měs o 12cm.K čemu ten údaj má sloužit?
tipuju, že si zakl. myslí, že jí dítě málo roste ![]()
Háta_x píše:
Za první rok vyrostla o 32cm, za dobu mezi 6.-12.měs o 12cm.K čemu ten údaj má sloužit?
MaryClementine píše:Háta_x píše:tipuju, že si zakl. myslí, že jí dítě málo roste
Nebo zatím v prvním půlroce vyrostlo o těch 20 cm a ona se děsí, že v druhém půlroce to bude dalších 20 ![]()
Natalie 30 píše:
Ano, myslela jsem za druhy pulrok…Totiz mala se narodila merila 54 cm.Ted za 6 mesicu vyrostla na 16 cm..Tak rada bych preblizne vedela o kolik muze jeste vytahnout:-)…Jestli velikost obleceni 74-80mne vydrzi do jara:-))))))))Háta_x píše:
Samík byl v půlroce stejně velký a na jaře už jsme kupovali 86. Ale zimu v 74 myslím dochodil
Rozhodně většinou ![]()
Natalie 30 píše:
Ano, myslela jsem za druhy pulrok…Totiz mala se narodila merila 54 cm.Ted za 6 mesicu vyrostla na 16 cm..Tak rada bych preblizne vedela o kolik muze jeste vytahnout:-)…Jestli velikost obleceni 74-80mne vydrzi do jara:-))))))))Háta_x píše:
jo takhle
tak to neboj, vyroste tak o půlku toho, co v prvním půlroce.
Angua píše:MaryClementine píše:Nebo zatím v prvním půlroce vyrostlo o těch 20 cm a ona se děsí, že v druhém půlroce to bude dalších 20Háta_x píše:tipuju, že si zakl. myslí, že jí dítě málo roste
Tak Samik za prvních 6 mesicu o 16 cm a dalsich 6 mesicu uz jen o 9cm ![]()