Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, jdu za vámi s našm problémem:
mám 11měsíční dcerku, je na mě dost fixovaná, což je pochopitelné, když je se mnou 24h denně…problém, ale je, že si beze mě nedokáže ani 10minut hrát..vždycky, když chci uvařit, umýt nádobí apod. přileze, chytne se mě za nohu, postaví se a ječí!!..nevím co s tím: ignorovat? vyhovět jí a nic tak neudělat??
další věc je, že se mě před ní manžel nesmí ani dotknout, jakmile se přiblíží a chce mě obejmout nebo dát pusu, opět naše drahá spustí neskutečný řev..manžel mi tvrdí, že jsem jí rozmazlila, říkají mi to ostatní z rodiny, ale já ted nevím co s tím? poradte prosím
Tam partner mě obejmout nesmí dodnes a na noze mi vysela do 13m. ![]()
Řekla bych že je to úplně normální, pak zas bude mít období že bude ignorovat tebe a bude pro ní existovat jen táta
@dendule4 chlapovi vysvětli, že je to naprosto normální a dělají to všechna děcka
neboj, ono ji to přejde.
Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama…kamarádka mi dnes totiž řekla, že to už je moc a že se s ničím podobným nesetkala ![]()
@dendule4 píše:
Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama…kamarádka mi dnes totiž řekla, že to už je moc a že se s ničím podobným nesetkala
mi to mladej dělal taky, časem ho to přešlo. Ječení ignorovat ![]()
Máme to naprosto stejně a to je jí už 17 měsíců! Zatím to nepřešlo ![]()
Tak malý má 9 m. a na noze mi visí furt, u všeho mi asistuje a já neudělala bez něj ani krok. Pokud začne takhle ječet a já chci třeba udělat jídlo, tak ho dám do postýlky, ať si řve tam. Ale podle mě je to normální…bude to znít asi blbě, ale pokud jsi někdy měla psa a ty jsi byla pán…tak pes taky žárlil, když se s tebou někdo mazlí. Prostě jsou ty děti na maminky fixované a buď ráda, jednou se bude tulit k nějakému chlapovi a ty už si ani neškrtneš
tak si to užííívej ![]()
Male je 15 mesicu a kdyz chci uvarit, tak prijde a stahne mi kalhotky ![]()
@1.zizi píše:
Male je 15 mesicu a kdyz chci uvarit, tak prijde a stahne mi kalhotky
to asi chlap chodí rád pomáhat s večeří, co? ![]()
@Etcetera78 musi si to satanovo pleme pohlidat, abych mohla vubec neco uvarit ![]()
@Etcetera78 píše:
to asi chlap chodí rád pomáhat s večeří, co?
já proto nosím úplé legíny, ale muž má volné domácí kalhoty a má je věčně dole
![]()