Asi se zblázním z 10měsíční

779
20.11.13 18:17

Asi se zblázním z 10 m

Milé ženy, prosím za zkušenosti nebo mě asi klepne. Mám 10 měsíční holčičku, která asi týden když jsem s ní sama ( většina času ) pláče, zlobí se, vzteká, knourá. když jsem někde je milionová a nebo když je doma manžel tak v pohodě. jak přijdeme domu knučí…asi se nudí? Jak na to mám podle Vašich zkušeností reagovat, nechat jí, chovat jí? Začínám být otrávená a téměř se bojím každého nového dne. Děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
20.11.13 18:22

@Micink dost možná se nudí, zkus ji zabavit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
20.11.13 18:23

Ty se bojis kazdeho noveho dne jen pro to ze mas uknourane dite? Tak to mi hlava nebere. Jestli se nudi, tak ji zabav. Jdete ven, plavat, maluj si s ni, pust ji pohadky, ctete si knizky. A dej se trosku dohromady. Byt hotova a bat se kazdeho dalsiho dne protoze mas zdrave normalni ditko je trosku zvlastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
20.11.13 18:29

Taky mam 10m synka a knuci v pripade, ze se nudi.. hraje si sam..pak se pridavam ja a ve chvili kdy zacne kvicet se musi ven - do kocaru, do auta, za kamaradkou..kamkoli, ale nesmi zustat doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.11.13 18:31

Á, 10 měsíců, věk Polednice :mrgreen: Jako fakt - 2× empiricky ověřeno, to je prostě „u lavice dítě stálo“ jak vyšije :lol: Jenom vydržet, lepší se to, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
20.11.13 18:34

@atominnka no to dělám různé kraviny, ale to bych celý den jen dělala opičky, skákala, tancovala a i to zabírá jen na chvilku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
20.11.13 18:34

Jo 10m…rozumím. Mám chodící skoro devítiměsíční. Je to STRAŠNEJ satan. Ale nekňourá, to je fakt. Chodí, padá a kramaří :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
20.11.13 18:37

@Janichka No ještě před týdnem byla zlatá, bavilo jí vše a ted jí nebaví nic. Ale děkuji za reakci, moc mě nepřekvapuje, že tady hned někomu přijdu zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
20.11.13 18:38

@Angua Áááá díky za naději, že se to zlepší :lol:
Zakladatelko u nás je to podobně, vzteklina šílená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3

@Micink :hug: to prejde…vim, jak se citis a chapu to, taky jsme timto obdobim prosly…moje mala ho mela drive o neco…ted ma obcas takovy den…snaz se ji nabidnout nejakou cinnost…porid prstove barvy(jdou vyprat, otrit, muze oliznout) necpi ji hracky, dej ji nejakou kravovinu, ktera ti doma lezi a zda se ti, ze je nezajimava :D:D:D a vydrz, podle meho nazoru bys nemela nejak prehnane chovat, utesovat, aby si nezvykla a stal se z tebe otrok!!!

• Citovat
  • Upravit
779

@svycarka Tak to pravděpodobně zavedeme taky…je to fakt, že mimo domov je to super, asi jiné, nové zajímavé prostředí, já sama jí asi připadám nudná, moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.11.13 18:41
@lazy_cat píše:
@Angua Áááá díky za naději, že se to zlepší :lol:
Zakladatelko u nás je to podobně, vzteklina šílená :D

To víš, že se to zlepší :mrgreen: Všecky tyhle pekelnosti přejdou :lol:

Jinak když takhle ječeli, tak jsem si je dala třeba do nosítka na záda - oni měli výhled a přehled, byli u mě, aniž by mě drželi za nohu - oboustranná spokojenost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
20.11.13 18:41

@Micink a nezda se to, da se delat spousta veci…my ted vyrabely ozdubky na stromecek, pekly jsme spolu…stare zname hrnce a kovove predmety, co delaji randal…taky mela donedavna kupu vicek od PET lahvi-do male krabice, jsem ji vyrezala diry a ona se je naucila dirama hazet dovnitr a naprosto spokojena

• Citovat
  • Upravit
779
20.11.13 18:42

@elis_an3 tak to je potěšující, to je taky fakt, že vařečka je skvělá například. Já si připadám jak blázen, manžel mi říká, ale je hodná co blázníš, ale ona je fakt hodná v momentě kdy se objeví doma je to sluníčko. Ale když volal tak mě ani přes jekot neslyšel, tak že už mi i věří 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
20.11.13 18:44

@Micink prave-jsi okoukana, nezazivna :mrgreen: jako ja..navic se ted stavi, vsude chce lezt a Doma uz to ma prosle.Jsem presvedcena, ze kdybych ho hodila do snehu, vesele by se rochnil a mozna i hloubil hlavou tunel. Navic kdyz treba varim, hodim ho do zidle dam mu kastrol a varechu a on si do toho mlati, ja zpivam on pisti..ti rikam jak v blazinci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí