Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Děkuji, já právě mám už svoje dvě, tak maličký bude s nimi, tak ta socializace bude trochu jednodušší, ale nebyla jsem si jistá, jestli tak brzo po očkování může. Bohužel tady je ta socializace horší než ve městě, tak jsem ráda za každou návštěvu se psem a stejně se musím poohlédnout po psí školce v okolí. Ale to až po tom třetím očkování nebo už také dříve? Právě kromě mých dvou holek tady jiní psi nejsou, jen ti, co řvou za plotem ![]()
@lenulik Já bych chodila klidně hned
Nejlepší je socializovat do třetího měsíce, kdy štěňátka nic neřeší ![]()
@Lucie_Sx
proc hned tak narazive ze je ti psa lito? informovala jsem se u par odborniku a bylo mi recene ze pokud budu psa seznamovat hned i s jinymi pejsky bude vse ok!
fenecka uz nam suprove papa a pribira bez problemu myslim ze bude vse ok
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx![]()
![]()
proc hned tak narazive ze je ti psa lito? informovala jsem se u par odborniku a bylo mi recene ze pokud budu psa seznamovat hned i s jinymi pejsky bude vse ok!
Tak proč jsi zakládala tu diskusi? Až na jeden případ se tu všichni shodli - a stejně si to uděláš jak budeš chtít.
Vlastně ti odborníci to schválili ![]()
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx![]()
![]()
Tak to bych chtěla vidět ty „odborníky“.
Ale kdo chce kam…
Hodně bych zvážila změnu veterináře než půjde o něco vážnějšího.. Pokud toto schvaluje tak to prostě dobrý lékař není..
@Pipet píše:
Tak proč jsi zakládala tu diskusi? Až na jeden případ se tu všichni shodli - a stejně si to uděláš jak budeš chtít.
Vlastně ti odborníci to schválili
Taky nechápu. Zakladatelka asi nechtěla slyšet názory druhých, ale chtěla abychom jí schválily ten její.
Když jsme to neudělaly, tak se obhajuje a hádá místo aby se zamyslela.
Už to tady jednou zaznělo, minimální věk je daný vyhláškou a toto musí každej chovatel respektovat, tak o čem se vlastně zakladatelka dohaduje? ![]()
@frisbee píše:
Už to tady jednou zaznělo, minimální věk je daný vyhláškou a toto musí každej chovatel respektovat, tak o čem se vlastně zakladatelka dohaduje?http://eagri.cz/…0056604.html
Zakladatelka chce ujištění, že jedná správně. A chce si tu s námi psát tom „jak bude štěnáteško lozmazleňoučkí“ ![]()
@Almira-Alm …pak se divíme, kolik psů skončí na ulici nebo v útulcích ![]()
@frisbee No jistě.. Toto jsou totiž ti psi co napadají děti a podobně.. Prostě asociálové, kteří nejsou schopni respektovat pravidla smečky…
Lucie Sx: Svůj názor jsem napsala hned na první straně a ohledně těch,,odborníků,, - tady na Emimi není moc lidí, kteří psům a kynologii jako takové opravdu rozumí a věnují se jí do hloubky, opravdu kolikrát, co příspěvek to perla a nevím, jestli se mám smát, nebo brečet, jak si každý stojí za svým a nenechá si poradit - když někdo napíše něco, co je vyjímečně pravda, druhá strana to nepřijme a radící je označena za,,paní chytrou… Takže já už tady většinou jen pasivně čtu a myslím si své, protože nervovou soustavu mám jen jednu a věnuji se tomu, co dělám už x let ( tedy kynologii jako celek viz na mém webu www.hairless.cz ), buď se někdo podívá, nebo ne, já už jsem se z Emimina poučila, napsat k věci jednou svůj názor a dál se nevyjadřovat, ať si každý myslí co chce a jedná tak, jak uzná za vhodné.
@Shreya píše:
Lucie Sx: Svůj názor jsem napsala hned na první straně a ohledně těch,,odborníků,, - tady na Emimi není moc lidí, kteří psům a kynologii jako takové opravdu rozumí a věnují se jí do hloubky, opravdu kolikrát, co příspěvek to perla a nevím, jestli se mám smát, nebo brečet, jak si každý stojí za svým a nenechá si poradit - když někdo napíše něco, co je vyjímečně pravda, druhá strana to nepřijme a radící je označena za,,paní chytrou… Takže já už tady většinou jen pasivně čtu a myslím si své, protože nervovou soustavu mám jen jednu a věnuji se tomu, co dělám už x let ( tedy kynologii jako celek viz na mém webu www.hairless.cz ), buď se někdo podívá, nebo ne, já už jsem se z Emimina poučila, napsat k věci jednou svůj názor a dál se nevyjadřovat, ať si každý myslí co chce a jedná tak, jak uzná za vhodné.
Jo, úplně ti rozumím.
Já se snažím radit tomu, kdo si poradit nechá (chce poradit), ale holt občas se to zvrhne a občas se neudržím…
Ahojky ![]()
Dnes si pojedeme pro nové stěňátko bez PP, a tak mi zajima, co všechno bych měla vědět od předchozích majitelů? Tak na co bych se jich podle vás měla zeptat ? (Věk a dal?)
A co všechno od nich potřebuju ( očkovací průkaz a dal ??)
Děkuji moc za odpovědi