Málo pije, chce mléko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13536
9.8.12 12:47

Málo pije, chce mléko

Ahoj holky, dcera mi poslední dobou hrozně málo pije. Snažím se jí připomínat, každou chvilku jí podávám hrneček, ale bez úspěchu. Střídám lahvičky, skleničky, s brčkem, bez, tekoucí i netekoucí, vše stejné. Když vypije 300 ml, je to úspěch. Za to ale vypije asi 700 ml mléka denně. Nahrazuje mléko i pití vody, že by jí to stačilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1021
9.8.12 12:49

Jo jo, mleko je tekutina. Cili ti vypije tak ten litr denne, to je si myslim dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.8.12 12:51

Hm, tvoje starosti bych chtěla mít :hug:, mně malá vypije denně maximálně stovku a mlika taky tak nějak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.8.12 12:56

Dcera taky pije malo, byly doby kdy si taky vyzadala hodne mleka, nebo vyzunkla treba tri flasticky naraz 8o.

U nas to jsou teda cifry - 200 v prumeru voda se stavou :roll:, 300 - 450 mleka. Zalezi na okolnostech, nekdy te stavy je taky 300.

takze nic moc :think:, ale jak to mam do ni nacpat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
9.8.12 12:58

Zkousela jsi ji davat i teple napoje? Nam maly casto chce pit jen teply caj a studeneho se nedotkne. :think:
Jinak mleko samozrejme tekutinu nahradi, ale asi ho nevypije tolik, kolik by potrebovala tekutin. Moc bych se tim ale nestresovala, dokud ma alespon nejaky prijem, je to dobre. Za par dni to muze byt zase jinak. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
141
9.8.12 12:59

Kdyby mi malý vypil 3OO ml čaje denně, jásala bych. Má za pár dnů 9 měsíců a donedávna odmítal naprosto všechny tekutiny, chtěl jen MM. Trvalo skoro měsíc než jsem ho naučila pít z hrníčku Avent, a to jsem mu nejprve čaj doslova lila do krku- bez protitekoucí membrány. Mléko je samozřejmě tekutina a další voda je v ovoc. a zelenin. příkrmech, kaši, takže má stopro dostatek tekutin. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
9.8.12 13:24

@suik To je celkem slušné. Když vezmeš, že je voda i v normálním jídle. Syn měl kámoše, co nepil vůbec a jediný větší zdroj tekutin byla polívka, co milostivě rozbryndal k obědu, ale zase to teda byl extra jedlík. Moc hezky se ty dva doplňovali. Jeden snědl jídlo i tomu druhýmu a druhej pil za dva :D Bylo úžasný nad nima dohlížet při jídle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.8.12 14:40

@kotyk me prave prijde, ze ostatni lundi mnohem vic…casto si tu flasku vezme az odpoledne a od rana (od mlika) nema nic…jsou ji dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
9.8.12 19:30

@suik Většina nejspíš ano, ale opravdu na tom nejste tak špatně. A pokud nemáte problémy se zácpama, tak je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.8.12 19:34

@kotyk to fakt nema :mrgreen:, tak dik, jsem klidnejsi, ja to teda moc neresim, ale nekdy si rikam, jestli bych nemela byt duslednejsi (ja sama moc nepiju)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
9.8.12 21:26

@suik No vidíš, holt celá mamina, tak co bys nechtěla ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie