Malované dlaždice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
17.4.20 09:58

Malované dlaždice

Dobrý den.

Omlouvám se a vím, že to sem asi nepatří, ale ráda bych se zeptala, zda někdo neví, kde se dají zakoupit takové ty malované dlaždice, co se většinou prodávají na poutích. Sháním je pro tetu, která slaví padesátiny a nikde na to nemohu najít odkaz.

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
17.4.20 10:05

Hledej spíš „obklady“ nebo „kachlíky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.4.20 12:50

To už jsem zkoušela a právě jsem nic nenašla. Zkoušela jsem to i v angličtině ale nanejvýš jsem narazila na fotky na pinterestu, ale bez odkazu nebo aspoň zmíňky o autorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.4.20 13:15

@drivels Je tedy vůbec nevím, které se prodávají na poutích, nikdy jsem to takhle prodávat neviděla. Na internetu jsem toho našla spoustu, ale asi je to modernější, než si představuješ? Někde ale dělají i na zakázku, namátkou Vinci Projekt – kteří mají mimochodem hodně velký výběr a dost se mi tam toho líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.4.20 13:22

Nebo co tenhle styl? Barbora Kamínková Ale to, cos tu přidávala, to se asi bude shánět špatně no, leda asi ze zahraničí, něco podobného vidím na Amazonu, tak můžeš zkusit klikat dál: Amazon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.4.20 14:21

Díky za odpověď. Na tom Amazonu je to moc pěkné a skoro by to bylo i ono, problém je že je to ale sestaveno z více dlaždic / obkladů. To co sháním jsou jednotlivé obklady a na každém jiný obraz. Barbora Kamínková se tomu blíží, bohužel to není ten styl, který teta preferuje. Na Vinci projekt jsem se koukala, než jsem založila tuhle diskusi a to už je bohužel moc moderní. Děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.4.20 14:27

Všem moc děkuji. Podařilo se mi najít řešení. Objevila jsem jsem firmu, která tiskne na dlaždice, tak tetě nechám nějaké ty dlaždičky potisknout. Moc děkuji za nápady a Váš čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.4.20 14:56

@drivels Výborně, tak ať se povede! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie