Malý byt a psi a kočka

Anonymní
27.5.19 22:20

Malý byt a psi a kočka

Ahoj jsme 4 členná rodina v 2+1 (60m2),máme civavu, britskou kočku, oba jsou absolutní pohodě, ale já jako milovnice zvířat toužím ještě po jedné mini civave, asi jsem fakt blázen. Je to moc do tak malého bytu? Co si sousedi pomyslí :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12569
27.5.19 22:22
@Anonymní píše:
Ahoj jsme 4 členná rodina v 2+1 (60m2),máme civavu, britskou kočku, oba jsou absolutní pohodě, ale já jako milovnice zvířat toužím ještě po jedné mini civave, asi jsem fakt blázen. Je to moc do tak malého bytu? Co si sousedi pomyslí :roll:

Ze jste blazni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
27.5.19 22:29

Tak pokud tam ve vaší nepřítomnosti nebudou štěkat jako pominutí, tak jim to asi bude jedno. Nicméně je to spíš o tom co snesete vy a jak by reagovali stávající zvířata na prichod nového. Já bych si třeba do bytu psa vůbec neporizovala, ale každý to vnímáme jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pvln34
27.5.19 22:30

Chudák zvieratá :zed:

• Citovat
  • Upravit
1155
27.5.19 22:35

Jedna mini čivava se to už ztratí :nevim: Když nestekaji a zvládáš je dostatečně venčit tak proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
27.5.19 22:35

Já bych si do tak malého bytu ani nepořizovala dvě děti. A k nim už vůbec ne ještě dvě zvířata. Samozřejmě vím, že jsou lidi co žijí celá rodina v garsonce, ale pro mě je ta představa hrozná. No ale když vám to vyhovuje, tak je to vaše věc. Zakázat další zvíře vám nikdo nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.5.19 22:36

Spíš bych pribrala další kočku s ohkedem na hluk a sousedy. Jinak upřímně, pokud sousedy nerusite, neřeste, co si pomyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.19 22:56

My mame sice 3+1 a dve civavy. Vetsinu casu jsou stejne v obyvaku a nebo v kuchyni, do ostatnich casti bytu nechodi. Jsou uplne v pohode, jedna vubec nesteka, druha obcas, kdyz slysi klice v zamku, sousedi nas neresi, zadne stiznosti nejsou. Chodime je normalne vencit, nevim proc by mely byt obe chudinky, ze jsou v byte..? A ze si nekdo poridi 2 deti do maleho bytu..? Tuhle reakci uz vubec nechapu. Bydlela jsem s rodici a brachou tez ve 2+1 a nemam z toho dojem, ze bychom trpeli.. Joo a pes byl, morce, andulka a nakonec i kocka 😁 😁.. A trauma z toho nemam :wink: :wink:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
27.5.19 23:08

Já myslím že čivava navíc už takový rozdíl nebude. Ale záleží jakou bude mít povahu, jestli bude ječet od rána do večera tak asi sousedi moc nadšení nebudou a taky pozor, může se změnit i ta prvni, ono jakmile jsou 2 a víc tak jsou smečka a chovají se trochu jinak než když je jenom jedna. Já měla teda 2 krysariky (podobné mini plemeno), každý sám byl zlatý ale společně byli na zabití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
27.5.19 23:15

Co si pomyslí? Jestli ty zvířata nezabírají čas, který jsi měla dát dětem. To si pomyslí skoro všichni. A to proto, že je znát, kde je psí matka a kde je matka pro děti. Je to sakra znát.
Taky byste měli do bytu jenom tak rychle proklounout, a neotvírat dveře na společné chodby v podstatě stejně jako silní kuřáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.5.19 23:51

Aaaaaaaaaaaaa dalsi tema na zivot s mazlicky, a to neni pulnoc, za mne, pro tento den - nudne tema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.5.19 23:52

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105949
27.5.19 23:57
@Anonymní píše:
Ahoj jsme 4 členná rodina v 2+1 (60m2),máme civavu, britskou kočku, oba jsou absolutní pohodě, ale já jako milovnice zvířat toužím ještě po jedné mini civave, asi jsem fakt blázen. Je to moc do tak malého bytu? Co si sousedi pomyslí :roll:

neni :D mela jsem dva psy a kocku v garsonce, ted pro zmenu psa a brzy dve kocky

Nevim, v cem by mel byt problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105949
28.5.19 00:00
@LaPaloma píše:
Co si pomyslí? Jestli ty zvířata nezabírají čas, který jsi měla dát dětem. To si pomyslí skoro všichni. A to proto, že je znát, kde je psí matka a kde je matka pro děti. Je to sakra znát.
Taky byste měli do bytu jenom tak rychle proklounout, a neotvírat dveře na společné chodby v podstatě stejně jako silní kuřáci.

tak to bylo hodne hnusny ….nevim, kam na tohle chodite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35829
28.5.19 00:02
@Celeste97 píše:
Jedna mini čivava se to už ztratí :nevim:

A pokud ne, tak se prostě v neděli udělá králík na smetaně a bude to. Komu připadne hlavní role se rozhodne dle sympatií! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová