Syn měl něco v postýlce...co je to?!

Anonymní
27.5.19 18:56

Syn měl něco v postýlce...co je to?!

Help. Syn 9mes má v postýlce jen svy hračky. Dnes jsem na prostěradle našla toto. 2ks. Zaprvé se bojím spolknutí…a za druhé vůbec nevím z čeho by to bylo 8o :think: :,( :,( poradí někdo. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
09Veronika09
27.5.19 18:58

Může to být z oblečení, nemá nové pyžamko?

• Citovat
  • Upravit
27264
27.5.19 19:03
@Anonymní píše:
Help. Syn 9mes má v postýlce jen svy hračky. Dnes jsem na prostěradle našla toto. 2ks. Zaprvé se bojím spolknutí…a za druhé vůbec nevím z čeho by to bylo 8o :think: :,( :,( poradí někdo. Díky

a my tu máme vědět, co za potenciálně nebezpečný bordel, má tvoje dítě v postýlce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16969
27.5.19 19:13
@Anonymní píše:
Help. Syn 9mes má v postýlce jen svy hračky. Dnes jsem na prostěradle našla toto. 2ks. Zaprvé se bojím spolknutí…a za druhé vůbec nevím z čeho by to bylo 8o :think: :,( :,( poradí někdo. Díky

Více informací? Je to kovové? Tvrdé? Co je to za materiál? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
27.5.19 19:15

Může to být z čehokoli. Mohla si to tam dát omylem i ty (třeba si to měla na oblečení, když jsi ho dávala spát). V horším případě je to z nějaké hračky, nebes, hracího kolotoče… Prohledej pořádně postýlku a příště se to nestane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
27.5.19 19:24

Neporadím, jen napíšu, že je štěstí, žes to našla. Mohlo se mu to třeba dostat do oka.
Mně se jednou rozbila sklenička od přesnídávky a střep se, ani nevím jak, dostal do vaničky. Bohužel jsme si toho všimli, až když začala červenat voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.19 20:03

Je to tvrdé… :nevim: není to kancelářska sponka. Měl v postýlce jen své dětské hračky…on vše rve do pusy :cert:

• Citovat
  • Upravit
2089
27.5.19 20:03

Vypadají to jako úlomky např. nenosíš ve vlasech skřipec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.19 20:26
@korneli píše:
Vypadají to jako úlomky např. nenosíš ve vlasech skřipec?

Ne…klasický gumičky..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.19 20:34
@lleennttiillkkaa píše:
a my tu máme vědět, co za potenciálně nebezpečný bordel, má tvoje dítě v postýlce?

Děkuji za upřímnou odpověď. Tu jsem od tebe zrovna čekala.. :* moc mi to pomohlo :*

• Citovat
  • Upravit
27264
27.5.19 20:38
@Anonymní píše:
Děkuji za upřímnou odpověď. Tu jsem od tebe zrovna čekala.. :* moc mi to pomohlo :*

Nemáš zač, příště to prostě vem a vyhoď, prohlídni hračky co má v postýlce a postýlku a nezakládej zbytečnou, anonymní diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
27.5.19 21:01

@lleennttiillkkaa Nechápu, proč má pořád někdo potřebu poukazovat na anonymy a soudit ostatní, že zakládají zbytečné diskuze. Jsi snad admin? Ne? Tak co je ti po tom? Nikdo tě nenutí příspěvek číst a už vůbec ne na něj reagovat :roll: :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.19 22:30

Záhada vyřešena…bacha na kolotoče v postýlce :cert: rozebrala jsem ho na součástky a přesně takové díly v něm jsou :poblion:

• Citovat
  • Upravit
677
28.5.19 11:27
@Tableta píše:
Neporadím, jen napíšu, že je štěstí, žes to našla. Mohlo se mu to třeba dostat do oka.
Mně se jednou rozbila sklenička od přesnídávky a střep se, ani nevím jak, dostal do vaničky. Bohužel jsme si toho všimli, až když začala červenat voda.

Ježíši, to je hrůza, to by mě trefilo normálně! :zed: 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
28.5.19 23:06
@Anonymní píše:
Děkuji za upřímnou odpověď. Tu jsem od tebe zrovna čekala.. :* moc mi to pomohlo :*

Zakladatelko, vůbec se nevzrušuj nad těmito odpověďmi, ber to tak, že,, zoufalé ženy, dělají zoufalé činy,, :mrgreen:. Nereagovat na tyhle lidi :palec:

Je dobře, že jsi našla odkud vítr fouká. Přiznám se, že kolotoč by mě nenapadl 8o. Dej sem fotku, aby ostatní věděli, co nekupovat… Já měla kolotoče dva a tedy nikdy jsem v něm tak drobné součástky, co padají neměla. Hodně nebezpečné :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová