Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Help. Syn 9mes má v postýlce jen svy hračky. Dnes jsem na prostěradle našla toto. 2ks. Zaprvé se bojím spolknutí…a za druhé vůbec nevím z čeho by to bylo![]()
![]()
![]()
poradí někdo. Díky
a my tu máme vědět, co za potenciálně nebezpečný bordel, má tvoje dítě v postýlce?
@Anonymní píše:
Help. Syn 9mes má v postýlce jen svy hračky. Dnes jsem na prostěradle našla toto. 2ks. Zaprvé se bojím spolknutí…a za druhé vůbec nevím z čeho by to bylo![]()
![]()
![]()
poradí někdo. Díky
Více informací? Je to kovové? Tvrdé? Co je to za materiál? ![]()
Může to být z čehokoli. Mohla si to tam dát omylem i ty (třeba si to měla na oblečení, když jsi ho dávala spát). V horším případě je to z nějaké hračky, nebes, hracího kolotoče… Prohledej pořádně postýlku a příště se to nestane ![]()
Neporadím, jen napíšu, že je štěstí, žes to našla. Mohlo se mu to třeba dostat do oka.
Mně se jednou rozbila sklenička od přesnídávky a střep se, ani nevím jak, dostal do vaničky. Bohužel jsme si toho všimli, až když začala červenat voda.
Je to tvrdé…
není to kancelářska sponka. Měl v postýlce jen své dětské hračky…on vše rve do pusy ![]()
@korneli píše:
Vypadají to jako úlomky např. nenosíš ve vlasech skřipec?
Ne…klasický gumičky..
@lleennttiillkkaa píše:
a my tu máme vědět, co za potenciálně nebezpečný bordel, má tvoje dítě v postýlce?
Děkuji za upřímnou odpověď. Tu jsem od tebe zrovna čekala..
moc mi to pomohlo ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji za upřímnou odpověď. Tu jsem od tebe zrovna čekala..moc mi to pomohlo
Nemáš zač, příště to prostě vem a vyhoď, prohlídni hračky co má v postýlce a postýlku a nezakládej zbytečnou, anonymní diskuzi.
@lleennttiillkkaa Nechápu, proč má pořád někdo potřebu poukazovat na anonymy a soudit ostatní, že zakládají zbytečné diskuze. Jsi snad admin? Ne? Tak co je ti po tom? Nikdo tě nenutí příspěvek číst a už vůbec ne na něj reagovat
.
Záhada vyřešena…bacha na kolotoče v postýlce
rozebrala jsem ho na součástky a přesně takové díly v něm jsou ![]()
@Tableta píše:
Neporadím, jen napíšu, že je štěstí, žes to našla. Mohlo se mu to třeba dostat do oka.
Mně se jednou rozbila sklenička od přesnídávky a střep se, ani nevím jak, dostal do vaničky. Bohužel jsme si toho všimli, až když začala červenat voda.
Ježíši, to je hrůza, to by mě trefilo normálně!
![]()
@Anonymní píše:
Děkuji za upřímnou odpověď. Tu jsem od tebe zrovna čekala..moc mi to pomohlo
Zakladatelko, vůbec se nevzrušuj nad těmito odpověďmi, ber to tak, že,, zoufalé ženy, dělají zoufalé činy,,
. Nereagovat na tyhle lidi ![]()
Je dobře, že jsi našla odkud vítr fouká. Přiznám se, že kolotoč by mě nenapadl
. Dej sem fotku, aby ostatní věděli, co nekupovat… Já měla kolotoče dva a tedy nikdy jsem v něm tak drobné součástky, co padají neměla. Hodně nebezpečné
![]()
Help. Syn 9mes má v postýlce jen svy hračky. Dnes jsem na prostěradle našla toto. 2ks. Zaprvé se bojím spolknutí…a za druhé vůbec nevím z čeho by to bylo
poradí někdo. Díky