Malý mi spadl z postele

421
6.3.15 13:56

Maly mi spadl z postele :-(

Ahoj holky. Je mi hrozne jeste ted. Nejim, a brecim. Maly 8 meeicu se mi rano vzbudil, tak jsem si lehla na okraj postele aby nespadl a nejak jsem jeste usla. A vzbudila me rana, a rev. Je to asi 60cm na plovoucku. Za chvilicku se uklidnil, a ja volala mudre, a pri mavsteve u ni mi rekla, ze je maly v poradku, akorat ho mam hlidat. A ze se tohle ji treba stalo 3×. Maly nema ani modrinu ani bouli. Vlastne ani nevim jak spadl. Je mi zle, jen si na to vzpomenu. Vim, je to ma chyba, mela jsem vstat s nim, nic me neomlouva. Je mi strasne. Maly papa, pije, chiva se jak. obvykle, ale mam strach. A jeste vetsi paniku z toho, ze se to stava a mizna jeste stane…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5271
6.3.15 14:00

@georgesab děti jsou gumové, klíííd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223

Buď v klidu :hug: Pokud hned plakal, nebyl v bezvědomí, neblinká, zdá se ti normální, normálně reaguje, bude v pořádku, uvidíš. A kam se bouchnul, do zádu do hlavičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029

Nepanikař, mně se stalo tuhle to samé, bylo mu taky tak 8-9 měsíců (teď je mu 10 m), taky byl u mě v pelechu, já ještě musela usnout, protože i když jsem ležela napříč v rohu, aby musel přelézt mě, vzal to přes kotníky a mě to prostě nevzbudilo, až rána a řev, za chviličku se uklidnil a dobrý. Bohužel to se prostě stává, dítě nikdy nejde 100% uhlídat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
6.3.15 14:02

Mě spadala už několikrát děti jsou gumový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.3.15 14:02

Hlavně klid, jak rikas, takových pádu ještě bude. Bud rada, ze mu nic není. Me se zase kutaleli ze schodů, také jsem z toho byla cela hotova, naštěstí se jim nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3667
6.3.15 14:03

@georgesab klíííííd, to se ještě stane víckrát. A počkej až začne chodit a objevovat co dokáže :D Náš syn měl už kolikrát hrozné boule a tekla krev. Děti 100% uhlídat nejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
6.3.15 14:05

A počkej na ty rány až se začne učit chodit…oni ty děti jsu na ty pády tak nějak nastavené, nemusíš se bát, ale pro příště bych volila pro spánek dítěte něco bezpečnějšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.3.15 14:06

@georgesab nejedením a brečením si nepomůžeš.. klid.. příště si dáš pozor, no :hug: děti jsou fakt gumový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.3.15 14:07

To se stává. Bude ok neboj, akorat se leknul.
Mi taky spadli ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.3.15 14:08

Tohle se stane ještě mockrát. Chápu, že poprvé je to šok, ale dítě prostě vždycky uhlídat nelze. Určitě víš, co máš hlídat a co sledovat a to stačí. Můj druhorozený je šílenec se sebevražednými sklony, takže pády jsou u něj naprosto denním kořením života. Poprvé spadl z gauče ve 2 měsících, starší mi ho stáhl s dekou na zem, seděla jsem vedle něj. Pádů měl moc, ty hnusné na tvrdou zem a dlažbu byly vždycky v pohodě a paradoxně nevinné svalení se na koberec skončilo fisurou lebky. Klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
6.3.15 14:08

Mně popadali obě děti z postele. Jakmile žuchli, dala se zábrana nebo putovali do postýlky (spadli z mojí postele). Taky v 8měsících, když se začali víc pohybovat.
Klid. Nestresuj, malému nic není. Spadne ještě mockrát ze všeho možného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.3.15 14:15
@Gabrielaaa píše:
A počkej na ty rány až se začne učit chodit…oni ty děti jsu na ty pády tak nějak nastavené, nemusíš se bát, ale pro příště bych volila pro spánek dítěte něco bezpečnějšího…

A venku jakych bude karambolu :pankac: :mrgreen:.
Syn je strasna havarka staci jedno enduro nebo trikolka, chodnik, najezd, kluk si jezdi tam a zpet najednou rana, kotmelec nebo placka do zadu a vali se na zadech na zemi, je snad gumovy, ze denne si namlati venku nekolikrat a nic, vubec ho to netrapi, vstane jede dal.
Ja tak spadnout, tak se dolamu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
6.3.15 14:16

Mě dcerka spadla taky. Hlídej ho jestli nezvrací, neztrácí vědomí. A pokud je o. k., jí a pije normálně, tak pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
6.3.15 14:19

@georgesab Zrovna včera mi spadl 3 letý syn ze židle. Tim, že tyhle pady jsou na dennim pořádku už mě to ani nerozhází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí