Malý pindik u dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
14.7.24 20:05

@milwinka prosím jsk se to vyvíjí dál se starším synem? Dohnal velikostně toho mladšího? Zlepšilo se to? Děkuju za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
19.7.24 07:17

@Niki_lake Byli jsme u doktora a opravdu je to tou tloušťkou. Pindík je prostě zanořeny v tom tukovém polštáři. Aspoň má syn další motivaci hubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.7.24 12:45

@darktera děkuju za info. U nás to bude z část také určitě tak, malý má taky pěkný takový polštářek, ale když mu ho doktor z toho polstsrku odhalí, tak ho má tak 2cm, 2,5max…malý má 8 měsíců… přijde mi to ale strašně málo… u vás je to také tak? Řeším jestli ho tahat na endokrinologii (pediatr na vše odpovídá pokaždé, ze je to ok a nic by neřešil, řek to třeba i na diagnostikované poranění mozku :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
19.7.24 18:02

@Niki_lake
Divné by bylo, kdyby měl v 8 měsících 10cm úd. Představte si, že jsou muži, jejich penis v erekci nedostahuje ani 7 cm (mikropenis).

Bože můj, ženské, nehledejte patologii tam, kde není. Pokud je genitál zevně zvykle formovaný, není hypospádie atd., tak bych na endokrinologii skutečně nechodil. Co by tam asi tak zjistili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
22.7.24 07:44

@Doctus Jenže syn se stydí. Omítá jezdit se školou na plavání, schovává se i na zahradě, když leze do plavek. Má strach, že si toho kluci ve škole všimnou. Znáte dnešní děti. Už si prošel šikanou kvůli něčemu jinému, tak se prostě boji. To je jediné, proč to řeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
22.7.24 07:46

@Niki_lake Objednejte se na nějakou dětskou urologii. Někde berou i bez žádanky. Ať máte klid. Mému synovi je 10 a to už je problém, že má strach, aby si toho někdo ve škole nevšiml. Nechce jezdit na plavání se školou, stydí se i přes náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
22.7.24 08:04

@darktera
Pokud je penis zanořený v tukovém polštáři, tak se s tím kromě hubnutí nedá nic moc dělat. V oblasti genitálu tukový polštář mizí pomaleji než např. na břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
29.7.24 09:40
@Niki_lake píše: Více

Zatím žádná změna. Aktuálně je mu 10 let a mladšího bráchu velikostí penisu nedohnal. Uvidíme co bude v pubertě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.24 18:37
@Anonymní píše: Více

Hezký den, můžu se zeptat, jestli se něco změnilo? Řeším stejný problém. Syn má 10 let a má opravdu minipenis, když je mu zima, tak má jenom kůži… jsem z toho nešťastná

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.24 20:31
@Anonymní píše: Více

U syna přesně to samé. Ale je obézní a když zatlačíme na ten tukový polštář, ten pindík tam je. Ale trápí to jeho i mě. Nechce jezdit se školou na plavání. Stydí se i přes bráškou. Mám strach, aby se mu nesmáli. Aspoň má motivaci hubnout. Jinak, také mu je teď 10. A váš syn je hubeňour?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA