Malý pindik u dítěte

Anonymní
15.1.23 21:24

Malý pindik u dítěte

Synovi je osm let a má pindíka asi 4cm. Pořád jsem si říkala, že je vše individuální a nemá cenu srovnávat s jinými dětmi, ale našla jsem na internetu článek o mikropenisu, což je vrozená vada a penis již nenaroste. Mám obavy, abychom něco nezanedbali a neměl v dospělosti problémy. Ať už zdravotní, tak psychické. Ještě jsem se dočetla o zanořeném penisu u obézních dětí, ale i když stlačím na ten jeho tukový polštářek, o moc větší ten pindík není. Pokud je mu zima, pindík se mu úplně schová do těla a zůstane jen kůže.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9078
15.1.23 21:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.1.23 21:32

https://www.drmax.cz/…/maly-penis0

Sice si myslím, že jsi troll, ale kdyby náhodou ne.

• Citovat
  • Upravit
5970
15.1.23 21:40
@Anonymní píše:
Synovi je osm let a má pindíka asi 4cm. Pořád jsem si říkala, že je vše individuální a nemá cenu srovnávat s jinými dětmi, ale našla jsem na internetu článek o mikropenisu, což je vrozená vada a penis již nenaroste. Mám obavy, abychom něco nezanedbali a neměl v dospělosti problémy. Ať už zdravotní, tak psychické. Ještě jsem se dočetla o zanořeném penisu u obézních dětí, ale i když stlačím na ten jeho tukový polštářek, o moc větší ten pindík není. Pokud je mu zima, pindík se mu úplně schová do těla a zůstane jen kůže.

A jak dlouhý si představuješ, že ho má mít? 15 cm v klidu v osmi letech? Ty jsi jasný troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.23 21:46

Nevim, proc by to musel byt nutne troll, resila jsem naprosto stejny problem u syna, hubeneho…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.23 21:50

Jste normální? Mám úplně normální dotaz a vy se do mě navážíte? Mikropenis je dost vážná diagnóza a především vypovídá o poruše endokrinního systému. Já mám se potíže se štítnou žlázou potíže, může tedy mít nějakou i syn. Jdeme brzy k doktorovi, ale hledání na internetu člověka dokáže vyděsit, kor když ta velikost tabulkové spadá do podprůměrné a může značit zdravotní problémy. Zajímá mě tedy, jestli je tu někdo s diagnózou zanořeného penisu nebo měl třeba někdo podobný problém a věkem se to srovnalo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.23 21:54
@Anonymní píše:
Nevim, proc by to musel byt nutne troll, resila jsem naprosto stejny problem u syna, hubeneho…

Děkuji. Bohužel jsem hledala na internetu a člověka to dokáže vyměřovat. Navíc mám nemoc endokrinního systému, o to víc se o syna bojím. Jdeme zanedlouho d dětské doktorce, ale jsem z toho čím dál nervózní, tak sondují, jestli měl třeba někdo podobný problém a věkem se to ještě srovnalo. A ještě jednou děkuji za podporu. Řesili jsme i fimosu a kdo to nezažil, nepochopí, jak může pindík potrápit :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.23 21:55
@Anonymní píše:

Děkuji. Bohužel jsem hledala na internetu a člověka to dokáže vyměřovat. Navíc mám nemoc endokrinního systému, o to víc se o syna bojím. Jdeme zanedlouho d dětské doktorce, ale jsem z toho čím dál nervózní, tak sondují, jestli měl třeba někdo podobný problém a věkem se to ještě srovnalo. A ještě jednou děkuji za podporu. Řesili jsme i fimosu a kdo to nezažil, nepochopí, jak může pindík potrápit :,( @Kipa22 Chovejte se slušně, prosím.

• Citovat
  • Upravit
343
15.1.23 21:58

@Billi Děkuji za odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
15.1.23 21:58

Tentokrát se tě zastanu – měla jsem u syna úplně stejné obavy, naprosto tě chápu. Mámy holčiček tuhle obavu těžko pochopí a bohužel tady tu diagnózu ”troll” asi (neprávem) slízneš :lol:

Každopádně – neboj se, s největší pravděpodobností se vše srovná, jakmile syn dojde do puberty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.23 22:03

@BohunkaP My řešili i fimosu a kdo to nezažil, těžko pochopí :(. Právě díky tomu, kolik už toho s pindikem vytrpěl, nerada bych, abychom zas museli něco řešit. Přecejen v osmi letech už je to pro dítě náročnější, než když mu byly dva roky. Tak snad je to zanoření dáno spíš tloušťkou a ne nějakou vadou závěsného aparátu.

• Citovat
  • Upravit
3202
15.1.23 22:08

Tak já řešila u syna to samé. Vše se vyřešilo pubertou. Měl i fimózu, tnz. že absolutně nebylo možné přetáhnout předkožku. I toto se samo vyřešilo nástupem puberty po 12 roce. Teď je mu 13 a je to 176 cm skoro chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
15.1.23 22:12

Také si nemyslím, že bys měla být troll. Bohužel už se člověk ani nemůže zeptat na nic choulostivějšího, aniž by byl hned za trolla označen.
Dokud jsem měla jen holku, tak by mě taky nenapadlo, že bych řešila velikost penisu u dítěte. Teď mám i chlapečka a taky už jsem studovala, jestli je v normě. :mrgreen:
Držím palce, ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.23 22:17

@reny14 Taky měl fimosu. Balonkoval a tlačil u čůrání. Poslali nás na dětskou chirurgii, kde násilím přetáhli, ale doma už nám to nešlo, strašně ho to bolelo a krvácelo to. Objednali nás na operaci, ale nakonec pomohl kortikoidní krém. Mazali jsme ale opravdu dlouho. Stačilo pár dní vynechat a bylo to zpět. Takže jsme to nakonec úspěšně zvládli, ale ten pindík vůbec neroste. Nečekám nějaké extra přírůstky, ale tím, jak syn přibral, pindík je naopak stále menší (snad tedy jen vnořený do tělíčka), ale i to prý může být vada závěsného aparátu a řeší se operativně. Snad Dr poradí. Do té doby zkusím neplašit.

• Citovat
  • Upravit
6918
15.1.23 22:33

Dnešní doba je vážně ujetá a lidi mají vymyté mozky. Denně se tu řeší popraskaný bradavky, sex, anál, sešité vagíny, zahnuté penisy atd. atd., ale zkuste se zeptat na pohlavní orgány dítěte! Asi bychom měli dělat, že vůbec neexistují. Jinak jste hned označený za trolla nebo úchyla.
Držím palce a asi bych to řešila s lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí