Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hanko a co u vás to vyřešit vyjížděcí postelí. Kamarádka s 3 dětmi a malým pokojíkem to taky takhle vyřešila-palanda a pod ní vysouvací postel. Ona to má dělané na míru, ale třeba by se pod tu vaší palandu dal udělat nějaký kus, na který by se to stávající posadilo.
a nejde to u vás řešit výměnou pokojů? my jsme to tak udělali. ložnici máme 9m, postele ode zdi ke zdi. ale přišlo mi, že tam stejně jen spíme, na den máme obývák, tak aby děti měly na hraní trochu větší rozlet.
Dala bych pokojík místo ložnice,ta je větší,ale náš dům(domeček) je tak blbě řešený,že ze stávající ložnice se jde do koupelny.Chtěly jsme to časem přepažit sádrošem,ale to vznikne stejně malý pokoj jako plánovaný pokojíček.Ono se to takhle špatně vysvětluje ![]()
I když je možný,že časem bude všechno jinak a třeba to prohodíme.
Ale momentálně mám z toho malého prostoru panickou hrůzu.Když si tam stoupnu doprostřed té prázdné místnoti,tak mi připadá,že i vězeňská cela je větší
![]()
Ale „HankaB“ to vypadá,že má vyřešené dobře.Dokonce je vidět i nějaké zbylé volné místo na podlaze,takže po stropech děti nemusejí lézt.
![]()
Ahoj,3,5×3,5m byla velikost pokoje,kde jsem vyrůstala s o 2roky mladším bráchou a zvládli jsme to. Měli jsme každý svou postel,skříň i psací stůl,místa na hraní sice moc nebylo,ale ty stoly přibyly,když nám bylo 8 a 10,do té doby jsme dělali úkoly v kuchyni.