Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj.
Zrovan jsem vylovila ve dřezu pavouka. Netuším, co tam hledal, tak jsem mu sdělila, že to každopádně u mně nenajde, a ať se raději odebere o dům dál. Pak jsem ho odnesla v sítku na špagety a vyhodila z okna.
A tak mně napadlo - kterou havěť doma honíte vy a jak to snášíte? Popřípadě kdo všechno vám u toho musí pomáhat? Já třeba pavouky ustojím,a le odmítám se jich dotknout. Bytostně ale nesnáším můry, zvláště když mi zalétávají do vlasů, to se ze mně fakt stává hysterka.
pavouci a mury ale tedy takovy ti zachodovy me nevadi ale ty vetsi jo to je ze me histerka.A pak mury.
na pavouka se nemůžu skoro ani podívat, natož, abych se dobrovolně přiblížila. Pak nám po bytě lezou malí černí broučci, ty nic nedělají, tak je nesbírám a nechávám, až si jich všimnou kočky. Cokoliv, co létá, u nás nemá šanci, kočky to vychytají…krom komárů - když jich je na můj vkus hodně, zapínám odpařovač do elektriky. Jo a občas se nám tu ukáží sršni…tak z těch mám strach v tom smyslu, že se je kocouři pokusí ulovit a nedopadne to dobře. Od vos už dostali žihadel dost, ale nevím, jak by reagovali na sršní jed (spíš na to větší množství).
Já jsem asi exot
, ale u mě je to podle nálady. Normálně se bojím pavouků, vos, včel, sršňů, myší, ale když je se mnou někdo, kdo se bojí taky, tak se bát přestanu a odklidím je ![]()
Pavouky. Jsem z nich hysterická. Zato hadi mi nevadí, pokud to není nějaká útočná zmije…
.
Nemusím pavouky, ale třeba plyšového ze sparkysu, co reaguje na zvuk, toho můžu ![]()
Jinak nenávidím, ale silně nenávidím komáry. Jinak mi v zásadě nevadí nic.
Co doma ale naháním, tak to jsou moli a když kdysi v paneláku lezli faraoni, tak ty jsem taky naháněla a hubila.
Myšky, hady a takovéhle, to můžu
To neberu jako havěť ![]()
Já mám panickou hrůzu ze sršní,bojím se i vos a včel to se pak neznám:(doufám že jich letos moc nebude…
Chlapy - někdy ![]()
Jinak nesnáším mrtvoly. Mrtvý hmyz teda ještě odklidím, ale savci nebo ryby, to už je na mne moc
Nedjbože kdybych někde našla mrtvýho člověka, to by mě asi rovnou vodvezli k Chocholouškovi. Nemusím myši a krysy, páč jsem viděla, jak sežrali malé králíčky. Ti hlodavci se teda zatím v domečku neobjevili, ale naši je měli na zahradě a chytali do pastí až hrůůůza. Živé pavoučky mám ráda, pokud nekoušou, tak je i vezmu do ruky a vynesu ven, jsou to přece štěstíci ![]()
U hadů si nikdy nejsem jistá jestli to není jedovatá potvora, maximálně poznám užovku a ty mi nevadí, jsou moc roztomilé.
Příspěvek upraven 04.06.10 v 12:17
Kterou havět nesnáším - no chtěla jsem odpovědět - prostě HAVĚŤ!!!!!
Je to veškerý hmyz..u mě nepochodí ani pavouček štěstíček 1×1 mm, ani normální moucha - honím jí dokud nevyženu z bytu, vosy a včely vyzývám slovně aby opustily místnost, že nemám nervy čekat u otevřeného okna , jinak beru časopis NÁŠ RYBÁŘ a budou zabité..
Myši a hady doma nepotkávám, tak nevím jak bych reagovala.
Ale asi nejvíce pavouci, kteří už mají takovou tu prdel..To už mi příjde životu nebezpečné..
no holky já taky ty pavouky, ale jednou se předemnou plazil had asi metr ode mně a řeknu vám, že jsem myslela, že to nerozdýchám. A nebyl to hádeček, ale docela slušný macek.. Jinak mě spíš vadí kobylky takové zelené velké hnusné, jednou na mě sedla fuuuuuuuuuuuj ![]()
Lizbeth píše:
Kterou havět nesnáším - no chtěla jsem odpovědět - prostě HAVĚŤ!!!!!Je to veškerý hmyz..u mě nepochodí ani pavouček štěstíček 1×1 mm, ani normální moucha - honím jí dokud nevyženu z bytu, vosy a včely vyzývám slovně aby opustily místnost, že nemám nervy čekat u otevřeného okna , jinak beru časopis NÁŠ RYBÁŘ a budou zabité..
Myši a hady doma nepotkávám, tak nevím jak bych reagovala.
Ale asi nejvíce pavouci, kteří už mají takovou tu prdel..To už mi příjde životu nebezpečné..
Me vcelku nic nevadi,pavoucky v koupelne nechavam zit
,nesnasim rybenky nebo jak se tomu nadava.A plostice,ale ty na stesti (na jejich stesti) doma nejsou ![]()
Já se teda leknu všeho. Pavouka, hada, myši i sršána, ale nijak mi nevadí. Co ale bytostně až hystericky nesnáším jsou žáby, a to i v televizi, na obrázku, fotka i nakreslená a snad i to slovo.
A když jsem dneska ve Snídani s Novou slyšela, jak nějací lidé mají ze dne na den nastěhováno v zahradním bazénu stovky žab a tisíce pulců, tak se mi udělalo blbě. Tak to je moje noční můra…
![]()
Jsem hysterická, pokud se v mé blízkosti objeví vosa nebo sršeň. Ale včely mi nevadí, ty mám ráda.
Nesnáším hady a myši. Včera jsem jednu mrtvou myš potkala ve sklepě a už jsem si balila tašky a chtěla se stěhovat
![]()