Kterou havěť nesnášíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20518
4.6.10 11:57

Kterou havěť nesnášíte?

Ahoj.

Zrovan jsem vylovila ve dřezu pavouka. Netuším, co tam hledal, tak jsem mu sdělila, že to každopádně u mně nenajde, a ať se raději odebere o dům dál. Pak jsem ho odnesla v sítku na špagety a vyhodila z okna.

A tak mně napadlo - kterou havěť doma honíte vy a jak to snášíte? Popřípadě kdo všechno vám u toho musí pomáhat? Já třeba pavouky ustojím,a le odmítám se jich dotknout. Bytostně ale nesnáším můry, zvláště když mi zalétávají do vlasů, to se ze mně fakt stává hysterka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
4.6.10 12:00

ja se bojim letaveho hmyzu s cernozlute pruhovanym zadkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.6.10 12:02

pavouci a mury ale tedy takovy ti zachodovy me nevadi ale ty vetsi jo to je ze me histerka.A pak mury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
4.6.10 12:02

na pavouka se nemůžu skoro ani podívat, natož, abych se dobrovolně přiblížila. Pak nám po bytě lezou malí černí broučci, ty nic nedělají, tak je nesbírám a nechávám, až si jich všimnou kočky. Cokoliv, co létá, u nás nemá šanci, kočky to vychytají…krom komárů - když jich je na můj vkus hodně, zapínám odpařovač do elektriky. Jo a občas se nám tu ukáží sršni…tak z těch mám strach v tom smyslu, že se je kocouři pokusí ulovit a nedopadne to dobře. Od vos už dostali žihadel dost, ale nevím, jak by reagovali na sršní jed (spíš na to větší množství).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
4.6.10 12:04

Já jsem asi exot :lol: , ale u mě je to podle nálady. Normálně se bojím pavouků, vos, včel, sršňů, myší, ale když je se mnou někdo, kdo se bojí taky, tak se bát přestanu a odklidím je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
4.6.10 12:06

Pavouky. Jsem z nich hysterická. Zato hadi mi nevadí, pokud to není nějaká útočná zmije… :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
4.6.10 12:10

Nemusím pavouky, ale třeba plyšového ze sparkysu, co reaguje na zvuk, toho můžu :-)
Jinak nenávidím, ale silně nenávidím komáry. Jinak mi v zásadě nevadí nic.
Co doma ale naháním, tak to jsou moli a když kdysi v paneláku lezli faraoni, tak ty jsem taky naháněla a hubila.
Myšky, hady a takovéhle, to můžu :-) To neberu jako havěť :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
4.6.10 12:12

Já mám panickou hrůzu ze sršní,bojím se i vos a včel to se pak neznám:(doufám že jich letos moc nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.6.10 12:14

Chlapy - někdy :mrgreen:
Jinak nesnáším mrtvoly. Mrtvý hmyz teda ještě odklidím, ale savci nebo ryby, to už je na mne moc :poblion: Nedjbože kdybych někde našla mrtvýho člověka, to by mě asi rovnou vodvezli k Chocholouškovi. Nemusím myši a krysy, páč jsem viděla, jak sežrali malé králíčky. Ti hlodavci se teda zatím v domečku neobjevili, ale naši je měli na zahradě a chytali do pastí až hrůůůza. Živé pavoučky mám ráda, pokud nekoušou, tak je i vezmu do ruky a vynesu ven, jsou to přece štěstíci :wink:
U hadů si nikdy nejsem jistá jestli to není jedovatá potvora, maximálně poznám užovku a ty mi nevadí, jsou moc roztomilé.

Příspěvek upraven 04.06.10 v 12:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.6.10 12:15

Kterou havět nesnáším - no chtěla jsem odpovědět - prostě HAVĚŤ!!!!!

Je to veškerý hmyz..u mě nepochodí ani pavouček štěstíček 1×1 mm, ani normální moucha - honím jí dokud nevyženu z bytu, vosy a včely vyzývám slovně aby opustily místnost, že nemám nervy čekat u otevřeného okna , jinak beru časopis NÁŠ RYBÁŘ a budou zabité..
Myši a hady doma nepotkávám, tak nevím jak bych reagovala.
Ale asi nejvíce pavouci, kteří už mají takovou tu prdel..To už mi příjde životu nebezpečné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.6.10 12:16

no holky já taky ty pavouky, ale jednou se předemnou plazil had asi metr ode mně a řeknu vám, že jsem myslela, že to nerozdýchám. A nebyl to hádeček, ale docela slušný macek.. Jinak mě spíš vadí kobylky takové zelené velké hnusné, jednou na mě sedla fuuuuuuuuuuuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21893
4.6.10 12:33
Lizbeth píše:
Kterou havět nesnáším - no chtěla jsem odpovědět - prostě HAVĚŤ!!!!!Je to veškerý hmyz..u mě nepochodí ani pavouček štěstíček 1×1 mm, ani normální moucha - honím jí dokud nevyženu z bytu, vosy a včely vyzývám slovně aby opustily místnost, že nemám nervy čekat u otevřeného okna , jinak beru časopis NÁŠ RYBÁŘ a budou zabité..
Myši a hady doma nepotkávám, tak nevím jak bych reagovala.
Ale asi nejvíce pavouci, kteří už mají takovou tu prdel..To už mi příjde životu nebezpečné..
:lol: :lol: :lol: :lol:

Me vcelku nic nevadi,pavoucky v koupelne nechavam zit :mrgreen: ,nesnasim rybenky nebo jak se tomu nadava.A plostice,ale ty na stesti (na jejich stesti) doma nejsou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.6.10 12:34

Já se teda leknu všeho. Pavouka, hada, myši i sršána, ale nijak mi nevadí. Co ale bytostně až hystericky nesnáším jsou žáby, a to i v televizi, na obrázku, fotka i nakreslená a snad i to slovo.
A když jsem dneska ve Snídani s Novou slyšela, jak nějací lidé mají ze dne na den nastěhováno v zahradním bazénu stovky žab a tisíce pulců, tak se mi udělalo blbě. Tak to je moje noční můra… :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
4.6.10 12:43

Jsem hysterická, pokud se v mé blízkosti objeví vosa nebo sršeň. Ale včely mi nevadí, ty mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
4.6.10 12:50

Nesnáším hady a myši. Včera jsem jednu mrtvou myš potkala ve sklepě a už jsem si balila tašky a chtěla se stěhovat :twisted: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný