Kterou havěť nesnášíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
4.6.10 15:32

Musím se přiznat, že manžel se pavoučků nebojí a je zásadně proti, abychom se jich zbavovali..
Jenže jeden byl usídlen v takové keramické kočičce v kuchyni na parapetu ( dcery výroba z lidušky) a měl tak krásnou sít a v ní pár mušek.
Tatínek s Bárou v náručí jí tam chodí okukovat a pěstují lásku k přírodě a tatínek komentuje život hmyzu..
Jenže já jsem tu kočičku prostě vzala ve dřezu pěkne propláchla a je po idylce.
Až se mě budou ptát, kde je jejich pavouček budu dělat :nevim: :nevim: :nevim: :oops:
Prostě nesnesu představu, že doma je, žije tu, a v noci se prochází a určitě leze hlavně při spánku po našich hlavách!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
4.6.10 15:39

Jsem si vzpomněla jak jsem jednou seděla v práci, ťukala do počítače, koukaje na monitor a najednou se mi přímo před očima spouští takovej mega pavouk po pavučině. Vylítla jsem, začala strašně ječet, až přiběhla primářka z vedlejší místnosti a když zjistila co se děje, začala šílet taky. Nakonec nás zachránila kolegyně, kterou nic nerozhází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.6.10 17:09

Jednou v noci mě probudilo cosi jako když vám spadne na obličej vlas třeba. Jak jsem byla rozespalá, tak jsem to vůbec neřešila a spala dál. Ráno při ustýlání vyběhl z pod polštáře pavouček. Že by se mi procházel po ksichtě??? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
4.6.10 18:14
Lizbeth píše:
a určitě leze hlavně při spánku po našich hlavách!!!!

No tak tyhle představy mám taky a nejen to já si říkám,že by klidně ta všelijaká havět mohla vlézt i do nosu,ucha pusy!! 8-o Děs,děs!!Však taky když už jsem někde stanovala,tak jsem musela první důkladně zkontrolovat stan a pak zalehnout,ale i tak jsem měla hrůzu z těch malých potvor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
21.6.10 14:05

Nádherná diskuze :palec: :palec: :palec:

Hmm tak pavouky sklípkany chová manžel, v ložnici máme asi 8 terárií s 8 obyvateli,takže těch se nebojím..vlastně žádný pavouk mi nevadí. Hada zas chovám já (užovku žofku) takže hadi taky ne. Potkana jsem taky měla, pracovala jsem ve Zverimexu před MD takže všechny formy zvířat, od švábů,přes moučné červy ,hlodavce .fogly a zbytek mi nevadí.

Takže suma sumárum…jediné co mi dovede nahnat husinu jsou masoví červi :poblion: takoví slizcí a beztvarý jsou ..brrrrrrrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
21.6.10 14:21
Lizbeth píše:
Musím se přiznat, že manžel se pavoučků nebojí a je zásadně proti, abychom se jich zbavovali..
Jenže jeden byl usídlen v takové keramické kočičce v kuchyni na parapetu ( dcery výroba z lidušky) a měl tak krásnou sít a v ní pár mušek.
Tatínek s Bárou v náručí jí tam chodí okukovat a pěstují lásku k přírodě a tatínek komentuje život hmyzu..
Jenže já jsem tu kočičku prostě vzala ve dřezu pěkne propláchla a je po idylce.
Až se mě budou ptát, kde je jejich pavouček budu dělat :nevim: :nevim: :nevim: :oops:
Prostě nesnesu představu, že doma je, žije tu, a v noci se prochází a určitě leze hlavně při spánku po našich hlavách!!!!

Pod poslední větu Liz se podepisuji :mrgreen: !

Manžel se pavouků štítí a když jsme spolu chodili jako spolužáci na střední, tak jsme ve třeťáku odjeli na turistický kurz a v pokoji, kde jsem bydlela s holkama byl pavouk, no tfuj!
Holky, ať zavolám Jindru.On přišel a když viděl co se po něm žádá, jen pokrčil rameny a prohlásil:„Jo holky všechno, ale pavouky nee :mrgreen: !“

Náš syn je zase ochránce, skoro bych ho nazvala zeleným teroristou :lol: .U domu se nám minulé léto rozhostila obrovská pavučina s panem domácím o velikosti (v mých očí sevřené pěsti 8-o ).
Syn na něj přišel a už hlásil, že mu dal jméno Honza :roll: .Nesměli jsme se ho ani dotknout a zálibně se na něj chodil neustále dívat se slovy:„Dneska je Honzík blíž u plotu nebo u růží!“
Jenomže jednoho dne se Honza vypařil, prostě zmiznul.Tobiáš za námi výhrůžně přispěchal, se slovy:„Kdo z Vás v tom má prsty?“
S manželem jsme se zapřísáhli, že mi nic mi muzikanti, protože, kdo by na takovouhle havěť makal 8-) , že?
Pavouk se už neobjevil, asi ho to moje brblání, kdykoliv jsem šla okolo jeho příbytku, otrávilo natolik, že si sbalil svých pět švestek a odšoural se o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.6.10 22:43
KPKristy píše:
Jednou v noci mě probudilo cosi jako když vám spadne na obličej vlas třeba. Jak jsem byla rozespalá, tak jsem to vůbec neřešila a spala dál. Ráno při ustýlání vyběhl z pod polštáře pavouček. Že by se mi procházel po ksichtě??? :-?
:lol: :palec:
Jednou jsem chtela v praci sebrat ze stolu jakesi smeti, co lezelo u snury od telefonu. Kdyz jsem to vzala do ruky, tak se to rozbalilo - byl to pavouk, asi se prede mnou sbalil do nejaky bezpecnostni polohy nebo co … byl to sok, letel ke kolegovi na stul, ten se lekl co vyvadim … fujtajbl, jeste ted mam husi kuzi.
Jinak nesnasim mysi, potkany atd, to nemuzu ani videt.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.6.10 23:03
Pudloslava píše:
ja se bojim letaveho hmyzu s cernozlute pruhovanym zadkem

Pudli, to by ses asi u nás ve firmě bála… Máme tam vysokozdvižný vozík se žlutočerným zadkem a když do něho sedne vedoucí směny - je mu dvaadvacet - tak ten vozík doslova lítá po dílně… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.6.10 23:06

Jinak, co mně vadí - to jsou především panovačné hysterické sousedky mezi šedesátkou a smrtí… ty řadím taky preventivně mezi nežádoucí havěť… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
13.3.14 23:25

Nemám ráda pavouky myši krysy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
13.3.14 23:57

@Jura007 jooo tak těm říká kolegyně predátoři :mrgreen:

já nemám ráda pavouky jen kvůli těm pitomejm pavučinám všude a jinak myši - do sklepa nechodím, pro brambory chodí syn nebo manžel, nic jinýho tam nemám. Domů nám naštěstí nelezou. Ale když jsme barák opravovaly, lezly sem mrchy dírou ve zdi /o které jsme nevěděli/ a já tu s nima i spala - to bylo fakt hrozný, celou noc jsem nechala puštěnou televizi, abych neslyšela škrábání a doufala, že po mě v noci nepolezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný