Malý pokojíček

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1943
4.6.10 12:03

malý pokojíček

Ahojky,chtěla jsem se zeptat,jak velké pokojíčky máte pro své dítě(děti)?
Ptám se proto,že máme 3letou dceru,které pokojíček teprve začneme dělat(místnost se musí celá rekonstruovat).Místnost má zhruba 3,5×3,5m.Pro jedno dítě je to si myslím akorát,ale neplánovaně jsem otěhotněla,takže časem bude muset být pro 2 děti.Dokud budou malé,tak to půjde,ale neumím si představit jak se tam vejdou v období školy.Spaní se vyřeší patrovou postelí,ale co skříně,psací stůl(stoly) :zed: .Mám pocit,že se tam umačkají(a tuplem,když budou rozdílného pohlaví).
Máte někdo taky malý pokoj pro více dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1030
4.6.10 12:10

ahoj,holky měly malý pokojík 12m čtver,ale bylo to děsné,tak jsme prohodili pokoje,ted mají největší pokoj v bytě-,vlezou se tam 2 stoly,jen postel je vyvýšená,tak nešlo by to u vás?
jinak u sousedů mají děti v tom původním malém,kluka a holku,poschodovku,ale šatníky a žádné oblečení tam nemají,ty jsou v předsíni,takto se tam pěkně vlezou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
4.6.10 12:19

Ahoj, my máme pokojíček i ložnici cca 2,5×4m, děti rozhodně chceme dvě, bohužel se budou muset do toho pidipokojíčku - navíc nevýhodně řešeného jako nudle - vejít. Kdyby jich náhodou bylo víc, asi obětujeme obývák :).
S bráchou jsem taky vyrostla v pokoji cca 12m2, palanda byla do L, takže pod jednou částí té horní postele byly knihovničky, stůl dlouhý dělaný přesně na šířku pokoje, dva jsme se k němu vešli. A na oblečení jsme melí vysokánskou skříň, vešlo se tam všechno. Aspoň to byl čtverec, to vy máte taky, obrovská výhoda je, že se to dá udělat tak, aby uprostřed zbyl aspoň nějaký volný protor, to my v té naší nudli asi nevyrobíme nikdy :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
4.6.10 12:26

My máme pokojík cca 3,5×4 metry, postele řešíme palandou (tedy budeme řešit až tam budou spát oba), psací stůl jedním dlouhým - cca jako školní lavice, halt se budou muset uskromnit :lol: skříně tam máme dvě, jednu na oblečení a druhá je knihovnička. Však nemusí být celý den v pokojíčku, ne? Taky budou ve škole, na hřišti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
4.6.10 12:29

My s bráchou měli pokoj 3,5×4 metry a ještě tak blbě udělaný, že uprostřed jedné stěny byly dveře a na vedlejší stěně okna situované na jih. Takže celodenně sluníčko. Nemohl tam být stůl, protože bysme se u něj uvařili, nemohla tam být postel, protože by v zimě bránila topení..přesto jsme se vešli. Stůl jsme měli jeden, jedna z postelí byla postavená na skříňky, takže se ušetřily 2m prostoru. A ještě se mi tam jednu dobu vešlo i piano a obrovská klec s papouškem, později křečkama :) Co šlo, dalo se do zavěšeného regálu nad jiné skříňky..
Myslím, že máte pokojíček dostatečně velký i pro dvě děti. My teď máme jedno dítko (další zatím v plánu není),pokojík má 4×4m a připadá mi, že je na ni strašně velký. Spousta nevyužitého prostoru (má tam velkou postel, stůl, 2 regály, komodu, skříň a velké terárko s hadem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.6.10 12:38

Myslím že ze začátku jim to bude stačit. No a do budoucna bych to pak řešila asi tak, že bych tam přestěhovala svojí ložnici, pokud by to šlo.
My zatím bydlíme v podnájmu 2kk, ale při druhém těhotenství si chceme najít něco většího, ale vůbec sama nevím, kde skončíme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
4.6.10 12:49

Ahojky,

pokojík 3,5×3,5 není zas tak malý :-) My máme obdobně velký, jen o pár cm větší :-)
Máme dvě děti, v pokoji jednu palandu. Zatím jen jeden stůl, ale časem necháme udělat větší desku na míru. U jedné stěny máme až do stropu nábytek z Ikea, jen 40cm hluboky, ale stačí to bohatě. Supr věc: za dvěřmi v 30cm hloubce, kam by se nic nevešlo, máme z Ikea supr systém, kam se dávají plastové bedýnky či poličky. Máme tak hromady lega a jiných věcí.
Teď ale čekáme třetí (neplánovaně, ale radostně). Taky to řeším. Ai necháme udělat jednu vysokou postel tam, kde máme nábytek a pod ní budou skříně a knihovna. Asi… Taky si to neumím představit. Žel ložnice větší nemáme a obývák je s kuchyní…
Ale kdybyste nědko měl nápad, jak uskladnit 3. dítě, nechám si poradit… Snad to bude zase holčička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
4.6.10 12:49

Ještě fotečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
4.6.10 12:50

…další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309

Ahoj,

dve mladsi dcerky jsou v jednom pokojiku a pribude jim tam jeste jedna segra-vse jsme vyresili tzv.VESTAVNYM PATREM…
Pokud mate vyvysene stropy(kolem 3 m)lze se tam i pohodlne vyspat…V opacnem pripade muze patro slouzit jako obrovsky ulozny prostor podobne,jak to mame napr.my:NA PATRE jsou ulozeny sezonni veci ,POD PATREM jsou regaly,ve kterych jsou obleceni,hracky apodobne…

Vsechno jde,neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009

…další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
4.6.10 12:52
janet9 píše:
Ahojky,chtěla jsem se zeptat,jak velké pokojíčky máte pro své dítě(děti)?
Ptám se proto,že máme 3letou dceru,které pokojíček teprve začneme dělat(místnost se musí celá rekonstruovat).Místnost má zhruba 3,5×3,5m.Pro jedno dítě je to si myslím akorát,ale neplánovaně jsem otěhotněla,takže časem bude muset být pro 2 děti.Dokud budou malé,tak to půjde,ale neumím si představit jak se tam vejdou v období školy.Spaní se vyřeší patrovou postelí,ale co skříně,psací stůl(stoly) :zed: .Mám pocit,že se tam umačkají(a tuplem,když budou rozdílného pohlaví).
Máte někdo taky malý pokoj pro více dětí?

My jsme to meli take tak, v minipokojiku jsme si udelali loznici a z velke loznice detsky. A byli vsichni spokojeni. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
4.6.10 12:52

Ještě sousedi v paneláku měli děti tři, byt úplně stejný jako my s našima, děti měly tři postele nad sebou :). A té radosti, když jsme z té nejvyšší skákali dolů do hromady polštářů a cestou strkali do lustru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
4.6.10 12:54
katka-m píše:
Ještě sousedi v paneláku měli děti tři, byt úplně stejný jako my s našima, děti měly tři postele nad sebou :). A té radosti, když jsme z té nejvyšší skákali dolů do hromady polštářů a cestou strkali do lustru :lol:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
4.6.10 12:58

Pro ilustraci:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...