Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Havlova píše:
Takže mamča nemá peníze a ty máš na to vyhulit krabičku za 2 dny?
Nechápu proč se tady do mě furt jedete
. Pardon ale tohle je moje věc. A mamca to ví ale vy o mě nevíte teda vůbec nic. 2 roky jsem byla v péči úplně někoho jinyho a je jedno proč. A kdyby jste věděla v 15 letech můžete mít brigádu takže mě nesponzoruje máma ; )))
@Tajemna1234 píše:
Nechápu proč se tady do mě furt jedete. Pardon ale tohle je moje věc. A mamca to ví ale vy o mě nevíte teda vůbec nic. 2 roky jsem byla v péči úplně někoho jinyho a je jedno proč. A kdyby jste věděla v 15 letech můžete mít brigádu takže mě nesponzoruje máma ; )))
Hele, moc ti nevěřím. Přestaň hulit, ať máš astma nebo ne, a bude se ti líp dýchat. A jdi s mamčou za doktorem.
@Havlova píše:
Už delší doba je týden?
Bože jak říkám nebyla jsem 2 roky v péči mamky a mamka s tím nic udělat nemohla. Nebyla to její vinna a napsala jsem tu abych věděla něčí názor na tuto věc ne aby se mi s prominutím sral do rodiny. A opravdu za to že jsem rikala babice u které jsem byla v péči prakticky porad aby se mnou šla k doktorovi a ona nesla. Za to já ani mamka nemůžu. Dekuju : )
@Havlova píše:
Hele, moc ti nevěřím. Přestaň hulit, ať máš astma nebo ne, a bude se ti líp dýchat. A jdi s mamčou za doktorem.
Věřit mi opravdu nemusíte. Napsala jsem to aby mi někdo poradil řekl mi jeho zkušenosti a jeho průběh. To že vám to nepřijde věruhodné není moje chyba.
@Tajemna1234 my nejdeme po tobě, ale spíš po tom, že tě tvoji zákoní zástupci trošku dost zanedbávají a odnáší to tvoje zdraví.
Musíte řešit společně, že máš celkem závažné zdravotní obtíže.
@Ou píše:
@Tajemna1234 my nejdeme po tobě, ale spíš po tom, že tě tvoji zákoní zástupci trošku dost zanedbávají a odnáší to tvoje zdraví.Musíte řešit společně, že máš celkem závažné zdravotní obtíže.
Souhlas. A taky přestat kouřit. Když vyhulí 15 letá holka to samé jako dospělý chlap, není to nic dobrého a špatně dýchat se jí může i z toho. Vždyť si zanáší od 13 let plíce dehtem a tráví se nikotinem.