Mam dát těhotná výpověď??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ugluk Jo, presne takhle to myslim..
Jsem jelito, furt se ohlizim na kolegy, ze sotva me zauci, tak pujdu pryc..
A mam z toho hroznej pocit, ze me vlastne zaucuji zbytecne.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stalo se mi to samé, pracovala jsem tedy v menší nadnárodní firmě a ještě ke všemu jsem ve 14tt bohužel musela na neschopenku. Bylo mi trapně jako nikdy oznámit šéfové, že jsem těhotná a že že dne na den už nedorazím. Už jsem se tam nikdy nevrátila, ale za ty prachy jsem byla ráda (nárok na mateřskou, proplacená dovolená). Miminko nebylo plánované, spíš jsme to nechávali jednou za čas náhodě a ono to tak vyšlo. Budeš máma a potřebuješ své dítě zajistit, kopej za sebe ne za nějaký úřad 🙂.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xanti Ale nezaučují tě zbytečně. Ještě nevíš, jak těhotenství dopadne, a když tak se snad po 3 letech vrátíš, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedavej. Proste se stalo a co? Pak se treba s druhym nezadari a nebudes se mit kam vratit a nebo zadari, ale prijdes o materskou - to je skoda ne? Bud v klidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K92 spriznena duse
A jak to tenkrat sefova vzala? Toho oznameni, ze jsem tehotna, se ja desim jak cert krize ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 @Jogo-Bela @andelka83 @Svistice @Kukacka123 Holky, moc diky za nazory. Moc se ohlizim na kolegy a zamestnavatele..
Takze s timhle nazorem koncim
Dekuju! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xanti já jsem oznamovala těhotenství tedy po 1,5roce v práci, ale v době, kdy za mě neměli náhradu a lepili jsme to jak se dalo. V červnu jsem to musela říct, v 10tt, a 1.8. jsem ze dne na den šla na nemocenskou. Museli si poradit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli máš v plánu i druhé dítě tak si spocitej o kolik peněz tvou solidaritou přijdeš
Fakt jsi taková samaritanka, že obětuje celou druhou mateřskou a ochudis tím rodinu a svoje děti? Takhle to ber. Navíc skoro rok si oddelaš ne? Neodchaziš po 3 měsících ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@thalasan Jojo, rozhodne chci do prace chodit dal. Nedavno jsem mela 2 tydny neschopenku kvuli zvrklymu kotniku, bylo to poprvy v zivote a malem jsem se doma zblaznila nudou
Takze do prace chci chodit co to pujde. A co se financi tyce, tak mas rozhodne pravdu.. Takhle jsem nad tim vubec nepremyslela, nenapadlo me to.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xanti píše:
@JancaS84 @Jogo-Bela @andelka83 @Svistice @Kukacka123 Holky, moc diky za nazory. Moc se ohlizim na kolegy a zamestnavatele..Takze s timhle nazorem koncim
Dekuju!
Kočko, koukej nejdřív sama na sebe a pak až na ostatní. Tohle je přece běžná situace, že zaměstnankyně otěhotní. S tím se přece počítá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine woman Diky, presne tohle jsem asi potrebovala slyset ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xanti vzala to dobře, naštěstí byla máma samoživitelka se třemi dětmi co se zrovna vrátila po rodičáku po deseti letech do práce
. Ale přiznám se, že se za to stydím ještě teď a fakt je mi trapně i po 3 letech. Přesně jak říkáš, kolegové mě zaučovali a já už věděla, že je to k ničemu. Tak se drž, ale pamatuj, že miminko je na prvním místě a stojí to za to. Pracovat pak budeš celý život a až se tam za pár let vrátíš, tak tam už třeba polovina kolegů ani nebude, všechno se zapomene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xanti píše:
@thalasan Jojo, rozhodne chci do prace chodit dal. Nedavno jsem mela 2 tydny neschopenku kvuli zvrklymu kotniku, bylo to poprvy v zivote a malem jsem se doma zblaznila nudouTakze do prace chci chodit co to pujde. A co se financi tyce, tak mas rozhodne pravdu.. Takhle jsem nad tim vubec nepremyslela, nenapadlo me to..
Chce to jen si přehodit v hlavě. Nějakou dobu v práci budeš a třeba za těch 7 let budou mít zrovna krizi na lidi a budeš se jim hodit. Nikdy nevíš co za takovou dobu bude
a pokud jsou kolegové normální tak ti budou přát hlavně zdravé dítě
určitě nemáš potřebu se obhajovat, že jsi těhotná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K92 Jooo, uplne presne mi mluvis z duse
Pri planovani veci do budoucna, pristi rok skoleni.. Kolegyne me zaucuje a povida mi at se to dobre naucim, ze druha kolegyne za dva roky odchazi do duchodu a budu na odboru jedina, kdo to bude umet.. Kazdy den se mi svira nekolikrat zaludek a rikam si “joo, jen kdybyste vedeli..”
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xanti Proč by jsi dávala výpověd? Určitě se nechat zaměstnaná už kvůli mateřské
Kdyby jsi ji dala budeš jen a pouze sama proti sobě! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit