Mám dilema, kam nastoupit do práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Katanovak
23.2.26 20:05

Mam dilema kam nastoupit do prace

Ahoj holky. Sem uplne v pasti a jdu si pro radu. Dostala sem nabídku prace a praci přijela jedna se u učitelku v mateřské školce, byla sem se tam podívat je to fajn, dojížděla bych ale je to 15 minut cesta nic hrozneho. Nastup mam mit 1.3 ale dneska mi volala pani ředitelka jedné školky u nás ve městě, zda bych o praci neměla zájem. Nabidla mi i vice peněz, pracovní doba malinko lepsi ale ne o moc. Mam na rozhodnuti do zítra a ted proste nevim sem uplne v háji. Jak se rozhodnout nechci nikomu ublížit pani ve školce na mě měsíc čekala a neumim si představit ji teď rict že nenastoupím. Na druhou stranu sama mam malé dítě a je pro me lepsi nedojíždět. Co ted? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24621
23.2.26 20:10

Brala bych, co je lepší pro rodinu, a jinde se slušně omluvila s vysvětlením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katanovak
23.2.26 20:13

@lucad77 v tom případě místo bydliště protoze neco projedu i a budu mít více peněz no a časově i kdyz o trosku tak každá minuta dobra :)

• Citovat
  • Upravit
35605
23.2.26 20:21

Víc peněz, dojdeš tam pěšky, neváhala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katanovak
23.2.26 20:27

@JancaS84 kdyz me je lidsky strasne bobe z toho ze bych mela rict te pani par dni pred nástupem ze nenastoupím

• Citovat
  • Upravit
1365
23.2.26 20:36

Tu lidskou stránku chápu, že je ti to blbé. Ale nedala bych na to a rozhodla se podle toho, co je lepší pro mě. Je to prostě výhodnější a to, že jsi oželela více peněz a blízkost bydliště, nikdo neocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
23.2.26 20:36

Ok, takže denně obetujes půl hodinu času a víc peněz pro svou rodinu, abys někomu cizímu neublížila?
Tohle je za mě relevantní důvod - je mi to moc líto a vím, že vás tím stavím do nelehké situace, ale dostala jsem teď lépe placenou nabídku v místě bydliště.

Hele, tohle je život :nevim: Lepší nenastoupit a říct to rovnou na rovinu, než mlžit a odejít ze dne na den ve zkušebce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katanovak
23.2.26 20:38

@ugluk kdyz to řeknete takhle tak je to uplne jednoznačné to je pravda

• Citovat
  • Upravit
9
23.2.26 20:49

Hele, jestli máš malé dítě a druhá školka ti nabídla víc peněz i lepší podmínky ve městě, tak se rozhodni podle sebe – slušně to první paní vysvětli, poděkuj jí a vyber to, co je dlouhodobě lepší pro tebe a rodinu. 💛

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katanovak
23.2.26 20:50

@Kajka99 ano mam, synovi jsou 3 roky je sam jeste maličký. Kdyz ja asi ani nemam koule na to ji zavolat.Je mi z toho zle uplne.

• Citovat
  • Upravit
9
23.2.26 20:53
@Katanovak píše: Více

Já tě úplně chápu, já to mám taky vždycky stejně🙈 a vždycky je ti horší v hlavě než pak ve skutečnosti - ja se vzdycky nakopávám větou “co nejhoršího se může stát?”
A hlavně každý pochopí, když řekneš, že to děláš kvůli rodině a dětem, tohle podle mě opravdu respektuje každý, fandím ti ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148284
23.2.26 20:54
@Katanovak píše: Více

A nějakou nahradu bys nemohla zkusit za sebe sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
23.2.26 21:02

A byla ses podívat i v té druhé školce? Promluvit si nejen po telefonu?
p. s. Opravdu jako učitelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katanovak
23.2.26 21:12

@Cirrus fibratus to sem nebyla ale znam ji ano jako učitelka

• Citovat
  • Upravit
415
23.2.26 21:16

Samozřejmě do školky v místě. Normalne Di tamtéž zavolej, nebo napiš e-mail, že se omlouváš, ale dostala jsi pracovní nabídku v místě bydliště.
Práce v místě má opravdu neskutečné výhody. Sama j s e m v místě.

Příspěvek upraven 23.02.26 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat