Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Udělej za dva dny další test, těžko to tady můžeme vědět. Pokud bys měla ovulaci třeba ke konci cyklu, tak to možné je. Víš kdy proběhla ovulace?
Možnosti jsou dvě, buď máš zpoždění, protože jsi těhotná, já jsem tedy pozitivní test už měla před ms, ale jsou holky, co až po zpoždění a nebo sis to vsugerovala a oddalila sis menstruaci sama jen vlivem psychiky.
Víš kdy byla ovulace? Pokud ne, testuj za dva dny pokud nepřijde ms
Abych se priznala netusim kdy probehla ovulace… Dekuji za rady… To je mozne? Vsugerovat si to az tak ze se mi prodlouzi ms?
Já si to vsugerovávala rok. Pak jsem se na to vykaslala a najednou jsem těhotná
(prosím anonym)
Já měla pozitivní až páty den zpoždění. Záleží i jaký test si dělala, já třeba clear blue a až potom jsem zjistila že ten je pozitivní až dyl, že obyc papírovy ukazuje druhou čárku dřív, samozřejmě pokud tam má být ![]()
@Anonymní píše:
@M-A dekuju za nadeji
já měla lehkou čárku na TT až 7 den zpoždění, tak ještě vyčkej ![]()
Ahoj, prosím, chci se poradit ohledně užívání kapek Gynex.. V září jsem měla cystu na vaječníku a doktor mi předepsal vitamíny B komplex forte a já začala ještě užívat kapky gynex 3× denně 3 kapky po dobu 3 týdnů. Podle ovulačního testu jsem ho měla pozitivní 14.10 a podle jednodenního poklesu teploty se ovulace dostavila 15.10. Oba dva dny jsme s manželem měli pohlavní styk. Od 16.10 se mi teploty pohybují už 12 dní od 36,80 do 36,93, tak by mě zajímalo, zda mohu být těhotná i když jsem už měla dva těhotenské texty negativní a to 7dpo, 9dpo a 10dpo. Ms se měla dostavit teď ve čtvrtek, to je 24,10 ale nedostavila se, tak by mě zajímalo zda mám šanci být těhotná nebo ne. A kdy bych měla zkusit další test, děkuji za radu. Níže posílám grav tohoto cyklu
Ahoj ženy. Mám první den zpoždění ms ráno sem si dělala test byl negativní. Můžu být i přesto těhotná? Je brzy si dělat test co myslite můžu doufat? Jinak ms mám jak hodinky a snažíme se tři měsíce. Z té jedné čárky sem byla hrozně zklamana… Děkuji za rady