Můžu být těhotná? Mám doufat?

Anonymní
8.7.19 11:53

Mám doufat?

Ahoj ženy. Mám první den zpoždění ms ráno sem si dělala test byl negativní. Můžu být i přesto těhotná? Je brzy si dělat test co myslite můžu doufat? Jinak ms mám jak hodinky a snažíme se tři měsíce. Z té jedné čárky sem byla hrozně zklamana… Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3392
8.7.19 11:59

Udělej za dva dny další test, těžko to tady můžeme vědět. Pokud bys měla ovulaci třeba ke konci cyklu, tak to možné je. Víš kdy proběhla ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.19 12:00

Možnosti jsou dvě, buď máš zpoždění, protože jsi těhotná, já jsem tedy pozitivní test už měla před ms, ale jsou holky, co až po zpoždění a nebo sis to vsugerovala a oddalila sis menstruaci sama jen vlivem psychiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
8.7.19 12:04

Víš kdy byla ovulace? Pokud ne, testuj za dva dny pokud nepřijde ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 12:10

Abych se priznala netusim kdy probehla ovulace… Dekuji za rady… To je mozne? Vsugerovat si to az tak ze se mi prodlouzi ms?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.19 12:23

Já si to vsugerovávala rok. Pak jsem se na to vykaslala a najednou jsem těhotná :andel: (prosím anonym)

• Citovat
  • Upravit
35762
8.7.19 12:28

S předtím jsi nebrala antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 12:34

@pikola ne nikdy

• Citovat
  • Upravit
M-A
689
8.7.19 12:47

Já měla pozitivní až páty den zpoždění. Záleží i jaký test si dělala, já třeba clear blue a až potom jsem zjistila že ten je pozitivní až dyl, že obyc papírovy ukazuje druhou čárku dřív, samozřejmě pokud tam má být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 12:50

@M-A dekuju za nadeji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1804
8.7.19 13:38

Proste počkej. Pokud jsi těhotná, ono ti to neutece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
8.7.19 13:46
@Anonymní píše:
@M-A dekuju za nadeji :srdce:

já měla lehkou čárku na TT až 7 den zpoždění, tak ještě vyčkej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikuska1994
27.10.19 19:19

Ahoj, prosím, chci se poradit ohledně užívání kapek Gynex.. V září jsem měla cystu na vaječníku a doktor mi předepsal vitamíny B komplex forte a já začala ještě užívat kapky gynex 3× denně 3 kapky po dobu 3 týdnů. Podle ovulačního testu jsem ho měla pozitivní 14.10 a podle jednodenního poklesu teploty se ovulace dostavila 15.10. Oba dva dny jsme s manželem měli pohlavní styk. Od 16.10 se mi teploty pohybují už 12 dní od 36,80 do 36,93, tak by mě zajímalo, zda mohu být těhotná i když jsem už měla dva těhotenské texty negativní a to 7dpo, 9dpo a 10dpo. Ms se měla dostavit teď ve čtvrtek, to je 24,10 ale nedostavila se, tak by mě zajímalo zda mám šanci být těhotná nebo ne. A kdy bych měla zkusit další test, děkuji za radu. Níže posílám grav tohoto cyklu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex