Mám jablíčka před zmražením povařit? :-)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mám jablíčka před zmražením povařit? :-)
Ahojky, mám dotázek. Dostali jsme od strýce jablíčka a hrušky, malého ještě nepřikrmuji, začneme až za dva týdny. Ráda bych to ovoce udržela do doby, kdy si na nich malý pochutná. Chcu je zmrazit, ale nevím, zda je mám vařit a pak do mrazáku nebo mohu udělat pyré ze syrových. Nevíte, jak to je? A mohu je uchovávat ve svačinových sáčcích? Nemám dost přesnídávkových sklenek, nemáte tip? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj!
ja bych je teda radsi zavarila … (prave to delam
)
normalne jenom vykrojis jadrince a das rozvarit (i se slupkama), pak rozmixujes nebo prepasirujes pres jemne sito, primichas do toho 1 lzici Glukopuru (prip. muzes trochu cukru) a jednu lzici citronove stavy. (Tot varka na muj nejvetsi hrnec).. trochu se to tim konzervuje. Delala jsem varku uz z letnich jablek a zatim vse v pohode
NO a pak to naplnis do sklenicek a v zavickovanych sklenickach varis na uterce ve vode asi 20 minut, pak je vytahnes a pokladas dnem vzhuru (na uterku) a nahoru (na dna sklenicek) jeste davam mokrou uterku.. no a druhy den sklizim do spajzu ![]()
jinak pokud chces mrazit, stejne bych to rozvarila a umixovala…
Radsi bych to dala do sklenicek nez do sacku .. ono se to pak z tech sacku bude spatne vytahovat..
hodne zdaru!!!
jo a kdyz mas jablka a hrusky (nevim kolik jich mas).. udelej nejake jenom jablka a neco jablka s hruskama.. a zacni prikrmovat jablky.. hrusky byych nechavala na pozdeji, zvlaste pokud dite trpi na prdiky… my jablko+hruska obcas davame.. ale ciste hrusky bych asi nedala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit