Kojení x malá prsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
334
6.11.06 11:58

Kojeni x mala prsa

Chci se zeptat, zda mate nektera zkusenost s kojenim x mala prsa? Jsme s malou z porodnice tyden doma, mam normalne mala prsa, zatim ale kojime bez problemu jednou za 3-4 hodiny vzdy zatim z jednoho prsa. Mam ale strach, ze mlicko treba diky tem malym prsum za chvili nebude stacit, mate nektera zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radina
6.11.06 12:03

Moje zkušenost-čím menší prsa, tím víc mlíka =o)))). Ne, vážně množství mlíka nesouvisí s velikostí. Já měla 0+1 a už v porodnici jsem kojila spolubydlící hladovou holčičku =o)))) a pak ještě svýho synka 11 měsíců. Dceru jsem kojila také do 11 měsíců a myslím, že moje nulky by zvládnuly i třetí dítě s přehledem =o))). Oba jsem kojila plně do 7 měsíců. Rozhodně se neboj =o)

• Citovat
  • Upravit
1785
6.11.06 12:04

Neboj se nic, velikost prsů a dostatek nebo nedostatek mléka spolu naprosto nesouvisejí, tak buď klidná a ať se vám hezky kojí:-)
Btw moje starší sestra taky nebyla přírodou extra vybavená a kojila v pohodě. Akorát po ukončení kojení už ani nemusela nakupovat v dámském;-)

Jazzi a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
6.11.06 12:33

Diky za opdovedi. No ja doufala, ze po skonceni kojeni zustanou ty moje prsa alespon tak velky jako predtim..Doufam, ze nebudou jeste mensi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
6.11.06 12:38

No, Pidalko, větší pravděpodobnost je podle mě to, že po ukončení kojení to s velikostí moc lepší nebude, spíš horší :?
Ale nejdůležitější je přece zdravé a spokojené mimi i s mámou, takže co to jde, koj :) Já měla hezká, malá prsa, po 14-ti měsících kojení synka chodím do dámského, abych aspoň mezi lidmi nějaká ta prsa měla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
6.11.06 12:43

aHOJ, JÁ SE TAKÉ KLONÍM Z PRAXE KAMARÁDEK K NÁZORU, ŽE ČÍM MENŠÍ PRSA, TíM VÍCE MLÉKA… :) vŠE BUDE OK, UVIDÍŠ.zIZA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
6.11.06 12:53

Ahoj
ja mam taky mala prsa a malyho jsem kojila 15 mesicu a pak to utla jenom proto, ze malej byl totalni zavislak a pil treba po pul hodine-coz bylo vycerpajici. mlika bylo vzdy dost, obcas dokonce samo strikalo ven:)
Alca
PS: horsi je to po odstaveni-psi usi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
6.11.06 13:12

Ahoj mám taky mini prsa, normálně 70 A, kojící podprdu jsem měla 75 B. Kojím už 19. měsíc a mlíčka je pořád dost.

Tak neboj, ve velikosti to určitě není. :D
Et

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.11.06 15:03

mini prsa

Jsem také jedna s mini prsy. Mám tříletého klučinu a toho jsem kojila do 14 měsíců a vše bez problémů. A nyní kojím 10ti měsíční holčičku, a mléka je stále dost. Jen tak mimochodem minulý víkend se nad velikostí mého poprsí zasmála i moje mamka, která se ptala čím tu holku kojím když tam nic nemám, ale mala pije vesele dál, a vzhledem k jejímu apetitu ještě budeme kojit dlouho, ale po ukončení kojení si myslím ,že si manžel prsa bude muset domýšlet. Jó, kdyby se tak dalo přesunout to co stále zbývá na břiše nahoru tak jsem jak Pamela, ale bohužel. Ale co hlavně, že dítku chutná a manža si musí zvyknou, ještě že jsou push-up. :lol:
tak o kojení neměj obavy s velikostí to opravdu nemá nic společného. pa a hodně zdaru. Jó a švagrová má opačný problém a ty moje nulky mi závidí :wink: . Aspoň nikce nepřekáží a dá se hezky spát na břiše. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
6.11.06 17:32

Jee, bud rada ze mas mala prsa. Ja mam 85 E a z kojeni jsem byla uplne nestastna. Nez jsem ji ho zkroutila do pusinky a pak jsem to prso musela drzet aby ji neudusilo, a mlika jsem mela hrozne malo - prsni zlazy obrostly tukem brr. Ja chci taky maly prsa :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
6.11.06 17:51

Ahoj Pidalko :)

já jsem další z těch co má malé prsa a s kojením jsme neměla problém. Vojtíkovi bude 18m a stále ještě kojím a také můžu potvrdit, že menší prsa jsou výhodou u kojení. Když jsem ještě plně kojila (do 8m) tak jsem byla jako mlékárna, vážně, jeden šuplík v mrazáku jsem měla jen na mé mlíčko. Teď kojíme jen ráno a večer, ale mléka mám stále dost a nevypadá, že by syn nějak strádal, spíš se bojím jestli se bude chtít prsa vzdát :P

Moje kolegyně z práce má hodně velká prsa, má dvě děti a ani jedno z nich nekojila dýl jak 3týdny, pak se mléko začlo vytrácet a ona musela začít přikrmovat až přešla na UM.

Setkala jsem se u žen starších ročníků, že se mě ptaly, vy nekojíte, že? A já jim odpověděla, ale jo kojím a velice se divily, jako že z čeho atd. atd. Na velikosti až tak moc nezáleží, ale osobně si myslím, že my s menšímy prsy to máme jednodušší. I když nevím, co mi z nich zbyde až přestanu kojit :D :D :D

Lois

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
7.11.06 10:32

To jste mne potesily :D Mne taky kazdy rika udivene : Je, ty kojis????.....divi se asi z ceho :wink: , ale mlicka je zatim dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.14 20:49

Trochu bojuju s psychikou. Chci kojit ale obavám se že mlíka není dost právě kvůli velikosti prsů. Vy které jste bez problémů kojily a měly před porodem malá prsa, zvětšily se vám po porodu? Mě totiž nijak zvlášť a proto ty pochybnosti, kde by se to mlíko jinak skladovalo

• Citovat
  • Upravit
287
9.8.14 20:53

Ahoj, myslím ze to není vůbec o velikosti, já kojila rok víceméně bez velkých problémů. Prsa jsem měla větší o velikost urcite, ale myslím že to není směrodatné. Ať se dari :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.8.14 20:54
@Anonymní píše:
Trochu bojuju s psychikou. Chci kojit ale obavám se že mlíka není dost právě kvůli velikosti prsů. Vy které jste bez problémů kojily a měly před porodem malá prsa, zvětšily se vám po porodu? Mě totiž nijak zvlášť a proto ty pochybnosti, kde by se to mlíko jinak skladovalo

dnes jsme byli u manželové babičky a akorát říkala /ani nevím, jak jsme se k tomu dostaly 8o :mrgreen: / že měla obr prsa a mlíko žádný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí