mixer

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
13.11.06 15:00

mixer

Ahoj holky, prosim poradte,jak na mixovani prvnich prikrmu. Mam kuchynsky mixer Kenwood, kde je mala nadobka na mixovani koreni a orechu. Myslela jsem, ze to bude idealni pro prikrmy, ale ovoce se prilepi na steny a nerozmixuje se. :? Mate nejake zkusenosti? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
13.11.06 15:30

Nejlepší máš tyčový mixér. Levné modely jsou i za dvě stovky, dražší a kvalitnější stojí i tisíce…
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
13.11.06 16:20

Doporučuji tyčový mixér.Já koupila braun s nožem i metlou na 800,–(v akci a ještě poslední kousek)600W.Rozmixuje opravdu všechno.Používala jsem ho i v létě když jsem v hrnci po uvaření mixovala ovoce na přesnídávku.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.11.06 19:17

ja jsem minulý týden v hypernově koupila tyčový mixér braun s výkonem 300W za 498 Kč a mixuji úspěšně papání dětské i polévky a omáčku pro nás
 Petra

• Citovat
  • Upravit
826
13.11.06 20:01

kytka: my doma mame „normalni“ mixer (prastary robot po babicce :) ) ale funguje :) zkus pri tom mixoovani pridat trochu vody (ne moc aby to nebylo moc ridke, ale fakt jen trosku). Kdyz je to totiz huste prilepi se to na steny, ale s vodou to spadne dolu, kdyz tak to pri VYPNUTEM :D postouchni a s vodou zapni znova. Mixuju tak ovoce i zeleninku k me i terezcine naproste spokojenosti :)
tak hodne zdaru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.11.06 20:39

Ahojky,
tak já ty necelý 3 roky co máme malého vystřídala 3 mixéry. Všechny tyčové + vysoká nádobka+ sekací nůž s širokou nádobkou (hodně využívám i na saláty a pomazánky). První jsem měla neznačkový asi za 500 Kč, po roce a půl odešla ložiska , oprava neměla cenu. Druhý Phillips cena asi 1300 Kč , nevydržel ani 10 měsíců , kompletně se rozpadl. Tědka mám Braun ( cena taky kolem 1300 , v akci , k tomu metla na šlehání ). Ten se zdá nejkvalitnější. Je pravda ,že mixér používám téměř denně , někdy i několikrát, nejen na příkrmy ,ale na všechny omáčky, saláty, pomazánky pro nás. Takže na kvalitě bych už nešetřila . Záleží taky jak ho využiješ potom, protože vyloženě na příkrmy ho budeš používat přibližně tak do 1,5 roku. Určitě ještě k čistě tyčovému mixéru je výborná ta vysoká nádobka, nic nevystříkne, později je dobrá i na bram. kaše nebo jogurtové koktejly pro batole.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.11.06 00:47

Diky moc, zitra jdu koupit tycovy mixer, at muze Matysek ochutnat nove mnamky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
14.11.06 10:12

Kytko, opravila jsem ti metrik, ju? ;)
L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...