mixer
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
mixer
Ahoj holky, prosim poradte,jak na mixovani prvnich prikrmu. Mam kuchynsky mixer Kenwood, kde je mala nadobka na mixovani koreni a orechu. Myslela jsem, ze to bude idealni pro prikrmy, ale ovoce se prilepi na steny a nerozmixuje se.
Mate nejake zkusenosti? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nejlepší máš tyčový mixér. Levné modely jsou i za dvě stovky, dražší a kvalitnější stojí i tisíce…
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji tyčový mixér.Já koupila braun s nožem i metlou na 800,–(v akci a ještě poslední kousek)600W.Rozmixuje opravdu všechno.Používala jsem ho i v létě když jsem v hrnci po uvaření mixovala ovoce na přesnídávku.
Martina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja jsem minulý týden v hypernově koupila tyčový mixér braun s výkonem 300W za 498 Kč a mixuji úspěšně papání dětské i polévky a omáčku pro nás
Petra
- Citovat
- Upravit
kytka: my doma mame „normalni“ mixer (prastary robot po babicce
) ale funguje
zkus pri tom mixoovani pridat trochu vody (ne moc aby to nebylo moc ridke, ale fakt jen trosku). Kdyz je to totiz huste prilepi se to na steny, ale s vodou to spadne dolu, kdyz tak to pri VYPNUTEM
postouchni a s vodou zapni znova. Mixuju tak ovoce i zeleninku k me i terezcine naproste spokojenosti ![]()
tak hodne zdaru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
tak já ty necelý 3 roky co máme malého vystřídala 3 mixéry. Všechny tyčové + vysoká nádobka+ sekací nůž s širokou nádobkou (hodně využívám i na saláty a pomazánky). První jsem měla neznačkový asi za 500 Kč, po roce a půl odešla ložiska , oprava neměla cenu. Druhý Phillips cena asi 1300 Kč , nevydržel ani 10 měsíců , kompletně se rozpadl. Tědka mám Braun ( cena taky kolem 1300 , v akci , k tomu metla na šlehání ). Ten se zdá nejkvalitnější. Je pravda ,že mixér používám téměř denně , někdy i několikrát, nejen na příkrmy ,ale na všechny omáčky, saláty, pomazánky pro nás. Takže na kvalitě bych už nešetřila . Záleží taky jak ho využiješ potom, protože vyloženě na příkrmy ho budeš používat přibližně tak do 1,5 roku. Určitě ještě k čistě tyčovému mixéru je výborná ta vysoká nádobka, nic nevystříkne, později je dobrá i na bram. kaše nebo jogurtové koktejly pro batole.
Apolena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky moc, zitra jdu koupit tycovy mixer, at muze Matysek ochutnat nove mnamky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit