Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Taky jsem měla pocit, že už nikdy neotěhotním, před 3 lety jsem potratila. Pak jsem přirozeně už neotěhotněla a 6× jsem absolvovala IVF cyklus.. napošesté se zadařilo a čekám teď dvojčata.
Ahoj, me pomohl gynex
příteli kup selen a zinek, taky toho svého dopovala…a 2 mesic s gynexem jsem otěhotněla a to nam říkali, ze jen i ivf…nic nevzdávej…je me taky 28 a jsem ve 2 mesici ![]()
Na tvem miste bych sla do CARu, i kdybych nemela zajem o ivf. Dukladne te vysetri. Po potratu ve 23tt bych trvala na genetickem vysetreni. Vi se, co se stalo pri prvnim tehotenstvi?
Jsi mlada. Sance je velika.
Zkus rehabilitace na koni, kamarádka takto pomáhá ženám, které nemohou otěhotnět. A většinou se to do roka povede. Vysvětlovala, že se u toho uvolní veškeré pánevní dno, svaly a hlavně prý to je o psychice. Držím palečky, ale myslím, že to bude dobrý. Jsou ženy co potrati několikrát za sebou a otěhotní pak v pohodě. věř svému tělu, ví proč to tak je ![]()
Mate oba vyšetření od dr? Ty zjistenou ovulaci a on spermio? Jestli ne, tak tím bych začala. Dva roky uz je dost dlouho a nejvyšší čas na aktivní řešení
@Anonymní píše:Ahoj určitě šanci máš
Ahoj cca před 2 roky jsem ve 23tt potratila, od té doby máme s manželem nechráněný sex (ale nijak usilovně se nesnažíme, necháváme tomu volný průběh)a pořád se mi nedaří otěhotnět, je mi 28 a mám strach, že už nikdy neotěhotním…Když vidím maminku s kočárkem chce se mi brečet. Píšu sem proto jestli má někdo z vás podobnou zkušenost. Nebo co Vám popřípadě pomohlo otěhotnět? Děkuji moc za rady. Lenka
@Anonymní píše:
Ahoj, 12.2. Jsem byla na embryotransferu. Dnes jsem si zkoušela dělat test ale nic, jen jedna čárka. Myslíte ze mám ještě šanci? Ze v neděli nebo v pondělí už to bude vidět? Děkuji za odpověď
Není ještě brzy? Mne na klinice říkali, že mám testovat 14 dní po transferu, co řekli tobě?
@Štěpánka12345 Zkus s dalším testováním ještě počkat, zbytečně se trápíš. Já neměla ani žádné příznaky, takže jsem byla přesvědčena, že to nevyšlo a po těch 14 dnech, kdy jsem poprvé testovala tam byly krásné dvě čárky, držím palce.
Ahoj cca před 2 roky jsem ve 23tt potratila, od té doby máme s manželem nechráněný sex (ale nijak usilovně se nesnažíme, necháváme tomu volný průběh)a pořád se mi nedaří otěhotnět, je mi 28 a mám strach, že už nikdy neotěhotním…Když vidím maminku s kočárkem chce se mi brečet. Píšu sem proto jestli má někdo z vás podobnou zkušenost. Nebo co Vám popřípadě pomohlo otěhotnět? Děkuji moc za rady. Lenka