Kontryhel a snažení o miminko

21091
21.3.18 20:22

@Alisha94 No, mrkni sem.
https://www.novinky.cz/…ehotnet.html
Já třeb nedám dopustit na hormonální jógu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.3.18 20:37

Ahoj holky :) ja mam zase 10 dní spoždení MS bolest v kříži jako čert cca tyden jakl bych to mela dostat a nic :) Test jsem si delala vcera byl negativni a vecer kdyz jsem ho chtela vyhodit a koukla na nej najednou tam byli uz dve carky. a dnes vysel zase negativne tak nevim co to je. Jestli se mi jen opozdela nebo jestli je jeste brzo aby mi to test ukazal?? Diky za rady ;)

• Citovat
  • Upravit
10631
21.3.18 20:38

No, já ho začala pít a další měsíc jsem otěhotněla, jestli to bylo čajem nebo náhoda, kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.18 20:40

Jinak se omlovam, vim ze to do teto konverzace nepatri :)

• Citovat
  • Upravit
2193
21.3.18 20:45

Já začala pít kontryhel a vždy do 2 měsíců otěhotněla. Jestli náhoda nebo ne… Nevím… Říkám si pít čaj nikomu neublíží tak proč to nezkusit… Doporučila jsem ho i kamarádce… A pro druhou anonymní… Test po limitu může ukazovat už falešný výsledek… Je to tam i napsano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
21.3.18 20:53

Já po spontáním potratu pila kontryhelový čaj asi měsíc, aby se vyčistila děloha a dorostla sliznice. Pak jsem pila měsíc nosifol a dělala si ovu testy, jestli tedy vůbec probíhá ovulace a za tři měsíce jsem byla těhotná. Ani nevím, kdy přesně jsem otěhotněla, sexovali jsme zhruba 3× týdně. Ale já bych možná neměla problém otěhotnět i bez :nevim:

Mě test ukázal dvě čárky/dušíka asi hodinu po limitu, ale bylo to neprosperující těhu, které skončilo tím potratem. Měla jsem asi týden vynechanou MS. U druhého těhu, které dopadlo dobře, jsem měla dvě krásný čárky ještě před termínem menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
21.3.18 20:59

No mě třeba kontryhel fakt pomohl a k tomu čaji sem ještě zobala prášky Femibion :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
21.3.18 21:05
@Alisha94 píše:
Nosifol je na přeis nebo ne? kolik stojí a jaké je davkovani už zkusím asi vse

Není na předpis. Já objednávala z internetu a stálo to asi 600 Kč, nosifol forte sáčky na měsíc a k tomu byly ovu testy. Ale už si to moc nepamatuju, synovi je už 19 měsíců :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.18 21:07

Neprosperujici tehu? Myslite jako mimodelozne??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.18 21:12

A prosim Vas po jake dobe to zjisti gyndař??

• Citovat
  • Upravit
4215
21.3.18 21:17
@Anonymní píše:

Ne, normální těhu, ale skončilo samovolným potratem. Začala jsem slabě krvácet, na gyndě byl už vidět náznak srdíčka, ale měla jsem i hematom a asi v 8tt jsem potratila. Lékař říkal, že těhotenství bylo slabé, ale po tom náznaku srdíčka věřil, že to dopadne dobře. Celkem se pak divil, že jsem potratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
21.3.18 21:19

Ano, mne zabral 3×. První donosene tehu s utrogestanem hned od pozitivního tehu testu. Pak jsem zmenila dr. a u druhého progesteron nemela. Zamkle tehu. A po treti jsem po ZT otěhotněla po druhé MS, opravdu verim v kontryhel, protože před tim, když jsem ho nepila, jsme se snazili dva roky, pak rok. Pak jsem ho nasadila a hned druhy mesic hned dve carky. Nasadili mi ale zase hned utrogestan. A jsem v 11tt.

• Citovat
  • Upravit
lolink
21.3.18 21:22
@Anonymní píše:

Neprosperující těhu je zamlklé těhotenství nebo končí samovolným potratem.

• Citovat
  • Upravit
lolink
21.3.18 21:26

@Alisha94 pila jsem ho jednou denně. Já na to pití moc nejsem :D. Vždy první den ms, deset dnů Někde říkají do ovulace. Já ale vždy otěhotnla tak dva dny před ovulací. Způsobuje to stahy dělohy, tak proto se pak přestává pít. Ono i kontryhel má dvě strany. Buď pomůže anebo se tato bylina pro tebe vůbec nehodí a to poznáš tak, že ti totálně rozkope cyklus. Ale těchto případů je o poznání méně. Jinak jsem brala zelený ječmen a listovku.

• Citovat
  • Upravit
2193
21.3.18 21:46

Já jsem ho popíjela 1×denne a prostě jsem ho pilo, ovu jsem nesledoval a jakmile jsem zjistila 2 čárky pít přestala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí