Mám jí dát Sunar?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3833
27.2.12 18:52
hkac píše:
Pesee23 píše:
AAA omlouvám se, já zapomněla, že tady už se nesmí vyjádřit jinej než souhlasnej názor, pak jsem za vyvrhela a krkavčí matku. A bacha děti jsou až moc vyčůraný a rychle se učí a na chování a nošení si zvykaj až moc rychle
Tvůj názor ti nikdo nebere, ale zajímalo by mě, nakolika dětech jsi to ověřila, žes to tak zobecnila. Já nosila v šátku děti dvě a ani jedno si na to nezvyklo, tak proto jsem se ozvala. Nám totiž šátek pomohl hodně, před šátkem spala dcera v kuse max 4h (vnoci, přes den vůbec).

Možná že osobně mám první své, ale matek co na to kolem mě nadávali až až. A jak vím, že se těžko odnaučují chování a nošení? Jednosuše. Mám malého bráchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
27.2.12 19:48
Pesee23 píše:
hkac píše:
Pesee23 píše:
AAA omlouvám se, já zapomněla, že tady už se nesmí vyjádřit jinej než souhlasnej názor, pak jsem za vyvrhela a krkavčí matku. A bacha děti jsou až moc vyčůraný a rychle se učí a na chování a nošení si zvykaj až moc rychle
Tvůj názor ti nikdo nebere, ale zajímalo by mě, nakolika dětech jsi to ověřila, žes to tak zobecnila. Já nosila v šátku děti dvě a ani jedno si na to nezvyklo, tak proto jsem se ozvala. Nám totiž šátek pomohl hodně, před šátkem spala dcera v kuse max 4h (vnoci, přes den vůbec).
Možná že osobně mám první své, ale matek co na to kolem mě nadávali až až. A jak vím, že se těžko odnaučují chování a nošení? Jednosuše. Mám malého bráchu.

Vše má své pro a proti, ano pořád jsem malého nosila na rukách a rozmazlila jsem si ho, měl dobu kdy chtěl nosit pořád. Ale opravdu šátek může v některých případech hodně pomoci, malý měl období řvaní a nespavosti a pomohlo jediné šátek (teď už ergonomické nosítko) a ještě závěsná kolébka (hacka). Prostěch chtěl být ,,zabalený,, v látce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová