Mám mu napsat na FB?

koukolka_makova
28.11.17 11:16

Mám mu napsat na FB?

Ahoj, holky. V létě jsem jela spolujízdou na festival a v tom stejném autě jel i jeden moc fajn kluk, který tam účinkoval s jednou malo kapelou. V autě jsme si povídali a bylo to fajn…pak jsme se na místě rozešli a už jsme ae nepotkali.
Já teď na něj často myslím, vím, že žije v mém městě, ale nevím, kde ho potkat. Mám jeho profil na FB. Nevím, jak teď, ale tenkrát asi zadaný nebyl.
Mám mu napsat? A když, tal co, aby to nebylo trapné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
251
28.11.17 11:25
@koukolka_makova píše:
Ahoj, holky. V létě jsem jela spolujízdou na festival a v tom stejném autě jel i jeden moc fajn kluk, který tam účinkoval s jednou malo kapelou. V autě jsme si povídali a bylo to fajn…pak jsme se na místě rozešli a už jsme ae nepotkali.
Já teď na něj často myslím, vím, že žije v mém městě, ale nevím, kde ho potkat. Mám jeho profil na FB. Nevím, jak teď, ale tenkrát asi zadaný nebyl.
Mám mu napsat? A když, tal co, aby to nebylo trapné?

Samozřejmě, co je na tom hloupěho? “Ahoj, já jsem XY, viděli jsme se tam a tam, byla sranda. Vzpomněla jsem si na tebe, tak jsem se osmělila napsat. Jak se máš?”… a přidej nějaký fajn zážitek nebo něco co máte společného…

Žádná věda. Když se nebude chtít s tebou nějak víc bavit, neodepíše, nebo odpoví krátce. Když jo, poznáš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koukolka_makova
28.11.17 11:34

Dík, to jsem potřebovala slyšet…vlastně o nic nejde, že:D

• Citovat
  • Upravit
35848
28.11.17 11:36

Po půl roce? Ty budeš asi hodně váhavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koukolka_makova
28.11.17 11:41

@pikola jsem blíženec:D my jsme váhaví střelci.

• Citovat
  • Upravit
35848
28.11.17 11:45

Tak aby si tě ještě pamatoval. Tohle musíš udělat hned a ne když je ti za půl roku smutno s nemáš do čeho píchnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.11.17 12:30

Taky si říkám, jestli si tě ještě vůbec bude pamatovat no :lol: Ale za pokus nic nedáš.

• Citovat
  • Upravit
32920
28.11.17 12:39

Já jsem se takhle ozvala klukovi se kterým jsem kdysi chodila, neviděli jsme se snad 10 let, zpočátku mu vůbec nedocvaklo kdo jsem. :lol: dneska jsme spolu čtyři roky a čekáme miminko.
Hele, nikdy nevíš. I kdyby si nepamatoval, může mít zájem teď. Proč ne, zkusila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
28.11.17 12:55

Tak mu napiš jak se má, že vzpomínáš na léto a že festival byl super a co u něj nového a bla bla bla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí