Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@koukolka_makova píše:
Ahoj, holky. V létě jsem jela spolujízdou na festival a v tom stejném autě jel i jeden moc fajn kluk, který tam účinkoval s jednou malo kapelou. V autě jsme si povídali a bylo to fajn…pak jsme se na místě rozešli a už jsme ae nepotkali.
Já teď na něj často myslím, vím, že žije v mém městě, ale nevím, kde ho potkat. Mám jeho profil na FB. Nevím, jak teď, ale tenkrát asi zadaný nebyl.
Mám mu napsat? A když, tal co, aby to nebylo trapné?
Samozřejmě, co je na tom hloupěho? “Ahoj, já jsem XY, viděli jsme se tam a tam, byla sranda. Vzpomněla jsem si na tebe, tak jsem se osmělila napsat. Jak se máš?”… a přidej nějaký fajn zážitek nebo něco co máte společného…
Žádná věda. Když se nebude chtít s tebou nějak víc bavit, neodepíše, nebo odpoví krátce. Když jo, poznáš to.
Tak aby si tě ještě pamatoval. Tohle musíš udělat hned a ne když je ti za půl roku smutno s nemáš do čeho píchnout..
Taky si říkám, jestli si tě ještě vůbec bude pamatovat no
Ale za pokus nic nedáš.
Já jsem se takhle ozvala klukovi se kterým jsem kdysi chodila, neviděli jsme se snad 10 let, zpočátku mu vůbec nedocvaklo kdo jsem.
dneska jsme spolu čtyři roky a čekáme miminko.
Hele, nikdy nevíš. I kdyby si nepamatoval, může mít zájem teď. Proč ne, zkusila bych to.
Tak mu napiš jak se má, že vzpomínáš na léto a že festival byl super a co u něj nového a bla bla bla..
Ahoj, holky. V létě jsem jela spolujízdou na festival a v tom stejném autě jel i jeden moc fajn kluk, který tam účinkoval s jednou malo kapelou. V autě jsme si povídali a bylo to fajn…pak jsme se na místě rozešli a už jsme ae nepotkali.
Já teď na něj často myslím, vím, že žije v mém městě, ale nevím, kde ho potkat. Mám jeho profil na FB. Nevím, jak teď, ale tenkrát asi zadaný nebyl.
Mám mu napsat? A když, tal co, aby to nebylo trapné?