Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Muže to bejt schizofrenie, magor určitě nejsi, jseš prostě nemocná, určitě vyhledej psychiatra
Je to vážnš mínění dotaz, nevidím na tom nic provokativního?! ![]()
@Kakika píše:
To je vazne mineny dotaz, nebo provokace?
Proc by to mela byt provokace??? ![]()
@Kakika píše:
To je vazne mineny dotaz, nebo provokace?
Proč by to měla být provokace, víš něco o duševních chorobách? ![]()
Dojdi si k lékaři, normální to není a pokud nevíš, co děláš, tak je to nebezpečné. Za vyšetření nic nedáš, přeji hodně štěstí ![]()
Spíš neurolog. pokud zjistí příčinu mgrény, zbavíš se i tohoto
Ty ja si myslim, ze to je asi nejaky problem. Rekni to obvodnimu a potom ti napise doporuceni k odbornikovi. To bych nepodcenovala.
To vážně vypadá na schizofrenii. Dojdi si na psychiatrii oni ti pomůžou. Držím palečky
Proč hned „magor“? Magor je ten týpek, co ze vzteku vezl ženu a malý dítě v autě zběsilou rychlostí ulicema.
Ty prostě jen zajdeš k odborníkovi pro pomoc, jako občas každý.
Na neurologii chodím, cpe do mě léky na migrénu, a měla sem rehabky na krční páteř, že ji mám zablokovanou a můžu mít migrény i z toho.
@zelenaprisera píše:
Spíš neurolog. pokud zjistí příčinu mgrény, zbavíš se i tohoto
Tak, ale ani toho psychiatra bych nepodceňovala, mohla by to být už zmiňovaná schizofrenie.
@Anonymní píše:
Na neurologii chodím, cpe do mě léky na migrénu, a měla sem rehabky na krční páteř, že ji mám zablokovanou a můžu mít migrény i z toho.
a ví o tomto problému?
Dobrý den, prosím o zachování anonym.
Připadám si jak magor! Posílá mě k psycholožce. Je pravda, že tohle přichází když mám velkej stres, když se něco děje a při migrénách. Mám nevlastního otce se kterým sem měla velice špatný vztah před lety, je pravdou, že nejvíc těhto stavů bylo po stresu z něj. Měla sem žaludeční neurozy, které tomu předcházely.
mám už víc let „problém“. Od předškolních let sem slíchala hlasy. Několik hlasů přibližovali se, oddalovali se. Předtavte si to asi tak, že sedíte ve tmavé velké místnosti a kolem vás krouží desítky hlasů, různých, a opakují jedno slovo. Po tomto „záchvatu“ si nepamatuju co říkali. Dělo se to většinou při migréně. Nyní mě manžel „nachytal, při činnosti kterou nechápal proč dělám, na jeho dotaz sem odpověděla oni my to řekli. Nepamatuju si to!
Zajímalo by mě, jestli bych to měla nějak řešit s doktorem, jestli jsem opravdu "magor“?